Dodaj do ulubionych

Promocja w Geant

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 22:48
Witam

Zaszedłem dziś przypadkiem do Geanta przy Włókniarzy(szukałem czynnego
bankomatu Euronetu)i co widzę. Przy wejściu stoisko z informacjami o
Lublinku - duży napis "Lataj z Łodzi", hostessa rozdaje ulotki (nawet parę
osób było zainteresowanych). Zatem jednak coś się dzieje!!!

MK
Obserwuj wątek
    • Gość: ander Re: Promocja w Geant IP: *.toya.net.pl 25.04.04, 23:14
      Bardzo dobrze! Jakie to były ulotki? Ogólnie o lotnisku, czy o połączeniach do
      Kolonii? Właśnie takie małe akcje, które nie wymagają dużego nakładu najlepiej
      docierają do ludzi. Dzięki temu powiększa się grono Łodzian, którzy wiedzą o
      istnieniu lotniska oraz dodatkowo o połączeniu międzynarodowym. Czekamy na
      więcej takich!

ar
      • Gość: MarcinK Re: Promocja w Geant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 23:48
        Na moje oko to była akcja EAE. Wisiała ta ładna mapka z okręgami pokaującymi
        odległość a Kolonii do okolicznych miast oraz foldery o połaczeniu do Kolonii i
        dalej (te granatowe).

Pozdrawiam, MK
    • Gość: Albert Re: Promocja w Geant IP: *.toya.net.pl 27.04.04, 19:53
      Dział marketingu się uaktywnił!
    • flying_lodz Re: Promocja w Geant 02.05.04, 17:58
      Byłem dziś w Geancie na Włókniarzy.
      Okazało się, że jest to stanowisko przenośne
      i po trochu znajduję się w różnych łódzkich świątyniach
      konsumpcji. Dziewczyna, która udziela informacji powiedziała
      że zainteresowanie stoiskiem jest całkiem duże. Jako że występuję
      na nim hasło "Lataj z Łodzi" zapytałem się kto za tym stoi. Okazało się, że
      stoi za tym lotnisko jednak, przynajmniej z jej punktu widzenia bo oni ją
      zatrudniają. Jeśli jednak jest to "stand" należący do lotniska, to zdziwił mnie
      fakt braku informacji o locie do Warszawy. Bo bez względu na to jakbyśmy nie
      krytykowali Lotu i jakości obsługi tego połączenia, to w momencie promocji
      Lotniska jako takiego info, jak sądzę, powinno byc jak najszersze. W punkcie
      dostępne są ulotki EAE, które możecie obejżeć tutaj:
      www.lotnisko.lublinek.prv.pl/eaelflet1.jpg i tutaj:
      www.lotnisko.lublinek.prv.pl/eaelflet2.jpg . Te materiały chyba też znajdują
      się na lotnisku?
      Ta dziewczyna sie okazała moją dawną znajomą więc nie moglem za bardzo okazywać
      moje zdziwienia na jej ewidentne braki w informacji. Bo tak dla przykladu o
      locie do wawy wiedziala niewiele. Ponadto zanim sie zorientwalismy ze sie znamy
      powiedziala mi że srednia liczba paxow do Kolonii wyno 17-19 osob. Nie wiem jak
      to jest liczone ale jeśli tak jest to okej ;)))))))
      Pozdrowyo
      • Gość: MarcinK Re: Promocja w Geant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 22:20
        Ja myślę tak, że lotnisko płaci za obsługę, ale lotnisku koszta zwraca EAE.

MK
        • flying_lodz Re: Promocja w Geant 02.05.04, 22:34
          też coś tak czuję :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka