debi_bebi 26.03.12, 05:44 zmiana czasu- nie wiem. Zwłaszcza, że przez nią poniedziałek rozpoczął się o godzinę wcześniej. No cóż, jak się nie ma, co się lubi.... Ciekawe, kto już nie śpi o tej bandyckiej porze, bo wstać musiał. Może Tropcia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Po co komu 26.03.12, 06:24 wstałam chociaż ciemniej niż zwykle wstałam chociaż chłód wpychał mnie pod puchową pierzynkę budziki poczuły sie w obowiązku bo wyły a że bezpiecznie z dala je od łóżka położyłam to i wstać musiałam Odpowiedz Link
black-sandra Re: Po co komu 26.03.12, 06:26 Wstałam również ale czuję się jakbym wcale nie spała , masakra , ciężko będzie dzisiaj przetrwać ten dzień , Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Po co komu 26.03.12, 06:29 przetrwamy automatem. Może nie każą mi dziś myśleć zdarzenia. Odpowiedz Link
anus-hka Re: zieeeeeeww 26.03.12, 06:30 anus-hka nie śpi....czas na poranna gimnastyke....góra dół, góra dół.....a teraz druga powieka pozdrawiam wszystkich wstajacych o bandyckiej porze zwłaszcza, że na zewnątrz ciemno i zimno ( - 2 stopnie )) Odpowiedz Link
cieplanata Re: zieeeeeeww 26.03.12, 06:44 Natka nie śpi <zieeeeeeew> czas na żarełko, bo całą noc nie jadłam Odpowiedz Link
debi_bebi Re: zieeeeeeww 26.03.12, 07:21 To by znaczyło, że w nocy spałaś mocno. Może ja też, chociaż mnie się śniło chyba, że jestem turkuciem podjadkiem, bo coś jakby przez mgłę przypomina mi się chrupanie owsianych ciasteczek Odpowiedz Link
debi_bebi Re: zieeeeeeww 26.03.12, 07:18 -2 st.??? A to kłamczuchy z tych pogodynek- tak się wczoraj entuzjazmowały zapowieściami o ciepełku! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: no co Ty 26.03.12, 07:43 Im się przewidziało, za to teraz ja nie mogę się wydokoltować! Odpowiedz Link
anus-hka Re: no co Ty 26.03.12, 08:23 sie tak nie dekoltujcie ekstremalnie bo z tego co widze na długoterminowych - przynajmniej w moich stronach - ma być -6 i jeszcze śniegiem pociepać bedzie chciało ( kwiecień plecień ) na razie biusty okrywac...prognozy śledzić - bo jak zwykle ciepełko wyskoczy z nienacka....a że przezorny zawsze zabezpieczony i gotowy na odkrycie walorów Odpowiedz Link
rybka.11 apaszką 26.03.12, 08:55 ...dekolta zakryc, by kusic móc, gdy sie okazja trafi Odpowiedz Link
rudka-a Nie narzekamy! :> 26.03.12, 09:11 dobrze jest..zawsze może być gorzej..tfu, tfu... Najgorszy jest moment wypełzania z łóżka, póżniej już jakoś - takoś. Idzie ku lepszemu (chyba) ) Odpowiedz Link
leziox Re: Nie narzekamy! :> 26.03.12, 10:09 O,ja tez juz wstalem Cieszyta sie? No pewnie,kazdy by sie cieszyl z widoku Lezia co dopiero wstal. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nie narzekamy! :> 26.03.12, 10:24 no ja na ten przykład potrafie sie cieszyć z byle czego...O Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nie narzekamy! :> 26.03.12, 15:13 można się cieszyć ale nie kiedy wyrywają człowieka o 4 rano z ciepłego łóżka...) ale, jak mus, to rady nie ma póżniej jakoś to sie stabilizuje... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nie narzekamy! :> 26.03.12, 15:45 leziox napisał: > O,ja tez juz wstalem > Cieszyta sie? > No pewnie,kazdy by sie cieszyl z widoku Lezia co dopiero wstal. A to jeszcze zależy w jakim humorze wstał jeśli w takim, że koty zakretu nie mogą złapać, to uchowaj Boże Odpowiedz Link
leziox Re: Nie narzekamy! :> 26.03.12, 17:06 Jesli juz wstaje o porze calkiem normalnej,to dlaczego mam miec zly humorek? Gorzej jesli swiat kaze mnie sie zrywac wczesniej. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Nie narzekamy! :> 26.03.12, 20:17 Ja się zawsze cieszę i o każdej porze kiedy tylko Lezio się wyłania z przeróżnych czeluści Odpowiedz Link
leziox Re: Nie narzekamy! :> 26.03.12, 22:43 Czeluscie to sie moga kojarzyc tylko z jednym-z czelusciami piekielnymi. Niemniej dziekuje uprzejmie za tak cieple mysli ze az wrecz piekielnie gorace. Odpowiedz Link