Dodaj do ulubionych

problem z kontrolerami

21.02.11, 15:11
Niedawno znalazłem post w internecie, który pozwolił mi na chwilę zastanowić się jak to jest z kontrolerami. I rzeczywiście sam byłem czasem świadkiem kiedy to zamiast zachować się z umiarem "szpanowali" swoją władzą, a kiedy trzeba było zareagować to nagle chowali legitymacje.

www.wkurzamnie.to/temat/179-kanary.html
Obserwuj wątek
    • Gość: XYZ Re: problem z kontrolerami IP: *.toya.net.pl 21.02.11, 19:29
      Eee, te wszystkie "problemy z kanarami" to opowieści grubo przesadzone przez oszustów, którzy nie kasują biletów. Jakoś jeżdżę po Łodzi codziennie, miałem mnóstwo kontroli i wszystkie bezproblemowo. Czasem milej, czasem mniej, ale nigdy żadnego wyzywania, ubliżania czy szarpaniny.
      Historia z linka jest raczej kompromitująca dla jej autora - w myśl "on łamie prawo to ja też mogę. Zobaczę czy go złapią najpierw". Analogicznie: menel kradnie jabłko. Widzę to, więc kradnę śliwkę. Sprzedawca to zauważa, zaczyna się szarpanina, a ja mu tłumaczę, że przecież menel ukradł więcej, bo jabłko większe.
    • Gość: Właściciel jachtu Re: problem z kontrolerami IP: 78.133.191.* 21.02.11, 20:46
      anzdebek napisał:

> Niedawno znalazłem post w internecie

Ten, który sam napisałeś na drugim forum? Długo szukałeś?
    • Gość: Właściciel jachtu Re: problem z kontrolerami IP: 78.133.191.* 21.02.11, 20:46
      anzdebek napisał:

> Niedawno znalazłem post w internecie

Ten, który sam napisałeś na drugim forum? Długo szukałeś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka