przyslowie [*} 24.02.11, 22:20 Nie ma się z czego cieszyć. To kolejne ofiary katastrofy smoleńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: [*} 24.02.11, 22:45 i już do końca świata będziemy Ich mieć. No, chyba że big_news pomoże;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Zacytuje pewnego prominentego polityka PiS IP: *.toya.net.pl 24.02.11, 22:27 Yes yes yes!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Zacytuje pewnego prominentego polityka PiS 24.02.11, 22:44 Ale przyznaj że to miłe z ich strony. Rozwiązują się przed wyborami. Tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zacytuje pewnego prominentego polityka PiS IP: *.toya.net.pl 24.02.11, 22:48 Zawinila oczywiscie agresja PO Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Zacytuje pewnego prominentego polityka PiS 24.02.11, 22:58 oraz układ i przemysł nienawiści. To oczywiste. Jutro się dowiemy że w Łódzkim PiS prezes Jaro odkrył agentów śpiochów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław A. Re: PiS w Łodzi rozwiązany! HURRA IP: *.toya.net.pl 24.02.11, 22:42 I kto jest teraz najlepszy? MY. O kim piszą w prasie. O NAS! Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Re: PiS w Łodzi rozwiązany! HURRA 24.02.11, 22:54 Jest zatem nadzieja, że JK zacznie pielgrzymki do Krakowa i pozostawi Łódź w spokoju.. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie "Nie zabijajcie nas!" 24.02.11, 23:04 Że zacytuję pewnego prominentnego klasyka PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Re: "Nie zabijajcie nas!" 24.02.11, 23:18 Klasyk może być tylko jeden - JK Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: "Nie zabijajcie nas!" 24.02.11, 23:50 IV RzePa przejechała się na mundurkach szkolnych, a łódzki PiS znów na szkołach. Edukacja coś nie wychodzi im na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: wicek foliówka będzie bezpański ? IP: *.toya.net.pl 24.02.11, 23:29 madox44 napisała: > No nie moze byc ! I bardzo dobrze. Pasowal do PiSu jak piesc do nosa. A ty jestes glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: wicek foliówka będzie bezpański ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 11:06 Hehe, typowe dla wyznawców PiS-u - jak swój to cacy, ale jak go prezes wyklnie to zaraz żyd, pies i nie wiadomo co jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: wicek foliówka będzie bezpański ? IP: *.toya.net.pl 26.02.11, 15:05 > Hehe, typowe dla wyznawców PiS-u A to niby o mnie? Chyba czegos nie zrozumiales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: wicek foliówka będzie bezpański ? IP: *.4web.pl 26.02.11, 18:31 Nie, to nie było do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwoda Kill them all !!! 25.02.11, 10:56 Widzę, że dla elitarnej części forowiczów jedynym sensem istnienia jest możność prezentacji swojej pogardy: www.youtube.com/watch?v=nKN15NyxL2k www.youtube.com/watch?v=_6GEZuyzP2w&feature=related www.youtube.com/watch?v=003vn6XRKEI Ja też nie znoszę fanatyzmu, ale to niechęć uniwersalna, nie skierowana ani do, ani przeciw komukolwiek. Wiem też, że podobnie myślący nie zareagują w ogóle na ten post. Na to też liczę. Przepraszam wszystkich, ale musiałem się do Was wtrącić, bo mnie odrzuca KAŻDE oszołomstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolobos Re: Kill them all !!! IP: *.toya.net.pl 25.02.11, 18:21 Ale to krok w dobrym kierunku! Mogliby jeszcze rozwiązać PO i SLD. Odpowiedz Link Zgłoś