Gość: Maras IP: *.lodz.mm.pl 25.02.11, 22:37 Napewno bardziej resocjalizacja przyda sie widzewiakom ktorzy wszedzie widza łksiacki spisek. Chociaz nie wiem czy to sie jeszcze da wyleczyc. Ale jestem dobrej mysli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: romualdus nie ma jak Arek Mysona IP: *.toya.net.pl 25.02.11, 23:21 Eeee tam , zabawy w fair play. Co czuje piłkarz LKS może powiedzieć np. Arek Mysona i jego pamietna koszulka ŚŻK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babiczka Re: Fair play dla piłkarskich nastolatków w Łodzi! IP: *.astral.lodz.pl 25.02.11, 23:27 O to chodzi!!! Rywalizaja od na czystych zasadach od małego. Tym bardziej między dwoma rywalizoującymi od zawsze klubami. Tylko to bedzie prowadzić do rozwoju naszej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sers Re: Fair play dla piłkarskich nastolatków w Łodzi IP: *.astral.lodz.pl 26.02.11, 00:22 mars ja niewiem jakie trzeba miec kompleksy, zeby wypisywać take głupoty.... ale tak masz jednak racje, wkoncu zyjemy w waszym cieniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.kowalska Projekt JESTEM FAIR IP: *.toya.net.pl 26.02.11, 09:02 Tak, tylko w kwestii wyjasnienia - projekt wspólnie realizowany przez WE UMŁ i WNoW UŁ wraz z partnerami i współpartnerami nosi nazwę "Jestem fair", a nie - fair play. Odpowiedz Link Zgłoś