Dodaj do ulubionych

Back to 90s. Haddaway i dr Alban na koncercie w...

IP: *.4web.pl 02.03.11, 15:35
Impreza zapowiada się świetnie :) www.youtube.com/watch?v=k_U6mWu1XQA
Obserwuj wątek
    • Gość: ooo Back to 90s. Haddaway i dr Alban na koncercie w... IP: 02.03.11, 15:38
      I to jest to!

Jakie miasto, taka muzyka.
      Miasto jest ropiejacym wrzodem, to w ramach kuracji przyjezdza dr. Alban i juz! Tubylcy sie ciesza, rozpija przed koncertem flaszke w plastikowych kubkach, a pozniej zalosnie wydymaja te lodzkie blahary, ktorym brak na porzadne kosmetyki, bo zarabiaja grosze w Biedronkach czy innych Gileto-Indesitach-Amcorach.

Ehh, czlowiek by sobie pomieszkal znow w HolyLodz hehehe

Ciekawe ile dostali dofinasowania z UM. Taki rarytas, to pewnie ze 200 klockow dostal.

Umpa umpa umpa, ole jejeje bejbe lof ju sol macz!
      • Gość: żal Re: Back to 90s. Haddaway i dr Alban na koncercie IP: *.toya.net.pl 02.03.11, 15:46
        w sumie to lepiej uczciwie zarobić na tanie perfumy niż pachnieć coco za cene handlu 4 literami
      • ww_lodz Re: Back to 90s. Haddaway i dr Alban na koncercie 02.03.11, 15:57
        Gość portalu: ooo napisał(a):
        > Jakie miasto, taka muzyka

Przegrałeś życie czy z gruntu rzeczy jesteś smutnym człowiekiem?
        • Gość: ooo Re: Back to 90s. Haddaway i dr Alban na koncercie IP: 02.03.11, 16:17
          Tak, przegralem me smutne zycie chlip chlip

Na cale szczescie, lodzianie nie cierpia! Juz za pare lat, jak mozna wyczytac z Twojej blyskotliwej sygnaturki, Lodz bedzie miastem, wroc!, europejskim miastem kultury! Uhuhu!

Bedzie sie wtedy dzialo! Piknik za piknikiem, koncert za koncertem, iwent za iwentem! Normalnie nic, tylko wsiadac na rower(wszak jest podpisana ta super karta brukselska!) i przyjezdzac do tego super miasta hehe

Doktorze Alban, apeluje do Pana!
          Skoro juz ktos dal odzew na Pana blagania o pomoc, bo emeryturka na leki i wodke nie starcza, to postaraj sie mistrzu i pojec z plejbeku chociaz w 20% tak, jak to zawsze robiles.

Wszak lodzianie nie maja juz VIVA komet i Eska Meteor i Doda majtek juz nie pokazuje. Holylodzianom pozostal serial w tv na te biedronkowo-teskowe smutki.
          • Gość: sen Re: Back to 90s. Haddaway i dr Alban na koncercie IP: 69.163.34.* 02.03.11, 17:05
            Faktycznie masz jakiś poważny problem i nie jest on związany z muzyką, bo tej masz Łodzi do wyboru do koloru. Wyrazy współczucia.
        • Gość: whee78 Re: Back to 90s. Haddaway i dr Alban na koncercie IP: *.toya.net.pl 02.03.11, 19:15
          Niestety coś w tym jest że w naszym mieście największe szanse powodzenia mają imprezy tego typu. Ale są przebłyski nadziei, np. na Mazolewskim w Kaliskiej w czwartek było całkiem sporo ludzi.
      • inu Re: Back to 90s. Haddaway i dr Alban na koncercie 02.03.11, 17:08
        Jest popyt, jest podaż, o co ci kolego chodzi?

Jak łodzianie będą w stanie zapełnić z potrzeby duchowej sale koncertowe podczas występów dobrych orkiestr- będa przyjeżdzać orkiestry.

Chciałbym, aby w mieście było tak, że oferta koncertowa jest na analogicznym poziomie sytuacji ogólnej. Ale nie jest. Jest lepsza.

Ktoś już napisał- że będzie Waters. Będzie też Slayer i Megadeth, będzie Shakira, będzie Rihanna, a w zeszłym tygodniu był dla równowagi Daniel Berenbolm. Łódź to nie Londyn, czy Berlin. Trzeba uczciwie powiedzieć, że ta oferta w tym roku jest naprawdę niezła.

I jeszcze co do chamstwa w stosunku do uczciwie pracujących ludzi. Brzydzę się takimi komentarzami. Okazujesz elementarny brak szacunku dla tysięcy mieszkańców tego miasta. Pracujących uczciwie w Indesitach, Gillettach, Amcorach i innych firmach. To, co chcą robić po godzinach pracy- to ich prywatny interes. I nie tobie oceniać. Zwłaszcza, żeś anonimowym internautą, pokazującym swoje frustracje.
        • hexplor Re: Back to 90s. Haddaway i dr Alban na koncercie 02.03.11, 17:15
          Brawo ! Oby każdy prowadził dyskusję na takim poziomie !
      • Gość: KZ Re: Back to 90s. Haddaway i dr Alban na koncercie IP: *.toya.net.pl 02.03.11, 17:54
        Ale jestes załosny.....
        Gileto-coś tam.... obrażasz mnie ..... Ja tam pracuję i sobie chwalę....nie mam na co narzekać.
        Przynajmniej stać mnie na to co chcę. I uwierz mi że Ja jestem zadowolony z tego koncertu.
        Muzyka lat 90-tych jest klasyką!
        A Ty jesteś dnem poniżając innych swoim swiatopoglądem.
        Idź posłuchaj Dody.....
    • Gość: 1234 Back to 90s. Haddaway i dr Alban na koncercie w... IP: 195.149.64.* 02.03.11, 15:48
      i po co ta krytyka ?
      Jak nie pasuje- nie idź. Nie interesuje- nie komentuj.
      Będzie w Arenie Roger Waters, będą inni- może coś wybierzesz dla siebie. Jak jesteś melomanem i koneserem- idź / jedź na Pendereckiego.
      Ważne że coś się dzieje, są organizowane imprezy, hala pusta nie stoi a i jeszcze zarobi.
      Sami malkontenci. żal.pl
    • hal_gravity Matko boska, ale żenada 02.03.11, 16:15
      Jestem załamany tym faktem.

Są poziomy żenady które wydawało by się że są nie do przekroczenia.
      • przygoda Żenada to twoje wpisy.. 02.03.11, 16:25
        > Są poziomy żenady które wydawało by się że są nie do przekroczenia.

A twoje wypowiedzi to najlepszy przykład!

lodz2016.pl/ Oddajemy stolicę, sobie zostawiamy kulture!
      • Gość: Miki1238 Re: Matko boska, ale żenada IP: *.toya.net.pl 02.03.11, 16:26
        Nie łączymy się z Tobą w bólu.
        Opowiedz czego Ty słuchasz. Może wejdziemy na wyższy poziom.
      • Gość: se Re: Matko boska, ale żenada IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.03.11, 21:21
        Tylko się nie pochlastaj!
    • Gość: qwerty Dagor Disco 2000 IP: *.play-internet.pl 02.03.11, 17:37
      fajnie, przypomną się czasy Dagora
    • lambert3 Back to 90s. Haddaway i dr Alban na koncercie w... 02.03.11, 18:50
      Naprawdę nie ma się o co szarpać. Nie mogą być zawsze kwartety Beethovena. Dr Alban to nieskomplikowana, delikatnie mówiąc, muza, muzyczka itd. Ale ilu ludzi kiedyś przy niej pląsało, bawiło się i było im dobrze. Z przebojami Albana kojarzą im się takie czy inne sytuacje, wspomnienia...
      Proponuję, aby dać pograć Albanowi bez tego świętego oburzenia (nawet jeśli jest ono dobrze napisane). Chętnie sam bym złożył hołd Doktorowi, ostro się gimnastykując w rytm jego hiciorów.
    • Gość: ap ja pier... buhahahahahahahahahahahahaha IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.03.11, 21:53
      posmiewisko na cala polske a te ceny biletow? kto je kupi na takie g...? hehehehehe lambert3 chyba jak sie mialo epilepsje to sie przy tym plasalo bo tylko blachary i dresy sluchaja takiej muzy , ot mamy wytyczona przez barbie i spolke nowa droge dla kulturalnej Lodzi hehehehe niech sie motloch bawi przy tym gownie to moze nie zauwazy jakie getto mu z miasta robimy hehehehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka