matka_bosaka 11.03.11, 09:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lodzianin78 Widzew i dziennikarze. O co w końcu działaczom ... 11.03.11, 09:23 Po co taki zarząd który ma gdzieś kibiców?!? chętnie wybrałbym się na Widzew z rodziną ale po co, kiedy nie ma gdzie usiąść, bluzgi non stop, zaś na temat co się dzieje w klubie i tak się nie dowiem bo Prezes nie odpowie na pytania. Panowie dajcie sobie spokój, sprzedajcie klub komuś kto ma Widzew w sercu i nie opowiadajcie jaki wspaniały stadion wybudujecie bo i tak nie mieliście zamiaru. Mnie jak każdemu Widzewiakowi, marzy się odwiedzić nowoczesny stadion na miarę stadionu Legii, Wisły czy choć Zagłębia...i jak pomyślicie Panowie mając takie miejsce zachęcicie kibiców (nie tylko "Fanatyków") do wydania pieniędzy na bilet dla siebie i swojej rodziny, koszulkę drużyny, gadżet i zaczniecie zarabiać pieniądze nie drobne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Widzew i dziennikarze. O co w końcu działaczo IP: *.devs.futuro.pl 11.03.11, 09:34 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin79 Re: Widzew i dziennikarze. O co w końcu działaczo IP: *.wlms-broadband.com 11.03.11, 09:48 100% racji ja też chętnie poszedłbym na miejski wspólny stadion z rodziną obejrzeć meczyk ŁKS-y ale kibicami naszego pokroju nikt się nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: Widzew i dziennikarze. O co w końcu działaczo 11.03.11, 09:56 > kiedy nie ma gdzie usiąść, Jest, chyba naprawdę dawno nie byłeś. Uważasz że z tych 7000 ludzi na stadionie to wszyscy stali? Na zachętę [link=http://www.widzewtomy.net/index.php?view=image&format=raw&type=orig&id=1822&option=com_joomgallery&Itemid=154]Widzew - Legia[/link] >bluzgi non stop, A to tylko potwierdza to co napisałem powyżej. Pod pozostałymi podpisuję się rękami i nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin 78,5 Re: Widzew i dziennikarze. O co w końcu działaczo IP: *.ip.netia.com.pl 11.03.11, 11:53 Masz rację.Ale u nas na ŁKSie jest jeszcze gorzej.Stadion nam się wali i brak pomysłu co dalej.Chyba że Zdanowska się ulituje.Na wszystko brak pieniędzy łącznie z długami.Kibice na mecze nie chcą przychodzić.Sprzedaliśmy tylko 500 karnetów.Powiedzcie jak z tym u was? Nie wiem czy dostaniemy licencje na przyszly sezon.A miało być tak pięknie:trybuny pełne,kiełbaski za darmo ,mistrzostwo Polski.Czasami trochę boję się przychodzić na stadion.Mam dziwne wrażenie że zaraz się zawali dlatego nie ma mowy żebym zabrał żonę z dziećmi.Tak jednym słowem sytuację mamy nie do pozazdroszczenia.No nic trzeba być dobrej myśli.Może jeszcze ten rok przetrwamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3860 Re: Widzew i dziennikarze. O co w końcu działaczo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 13:30 Marna prowokacja parówo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Widzewiak Re: Widzew i dziennikarze. O co w końcu działaczo IP: *.4web.pl 11.03.11, 12:21 lodzianin78 napisał: > Po co taki zarząd który ma gdzieś kibiców?!? Chętnie wybrałbym się na Widzew z > rodziną ale po co, kiedy nie ma gdzie usiąść, bluzgi non stop, zaś na temat co > się dzieje w klubie i tak się nie dowiem bo Prezes nie odpowie na pytania. Pano > wie dajcie sobie spokój, sprzedajcie klub komuś kto ma Widzew w sercu i nie opo > wiadajcie jaki wspaniały stadion wybudujecie bo i tak nie mieliście zamiaru. Mn > ie jak każdemu Widzewiakowi, marzy się odwiedzić nowoczesny stadion na miarę st > adionu Legii, Wisły czy choć Zagłębia...i jak pomyślicie Panowie mając takie mi > ejsce zachęcicie kibiców (nie tylko "Fanatyków") do wydania pieniędzy na bilet > dla siebie i swojej rodziny, koszulkę drużyny, gadżet i zaczniecie zarabiać pie > niądze nie drobne... Wreszcie sensowny komentarz, a nie jakiś wrzask, nawiedzonego fanatyka. Miałem napisać coś w podobnym stylu, ale zaraz by mnie posądzano, że jestem z ŁKS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nordyk Re: Widzew i dziennikarze. O co w końcu działaczo IP: *.toya.net.pl 11.03.11, 16:25 a po co komu wieśniacze bydło z prowincji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewiatan137 Re: Widzew i dziennikarze. O co w końcu działaczo IP: *.toya.net.pl 11.03.11, 16:33 Tylko zadaj sobie pytanko jak na miejskim i za ile będziesz kupował gadżety klubu któremu kibicujesz bo musisz doliczyć do ceny koszt wynajęcia pomieszczeń od miasta na taka dzialalnosc bo jak sama nazwa wskazuje będzie to stadion miejski.a wiec nawet jak będziesz chcial zjesc przyslowiowa kielbaske to tez kupisz ja od miasta.Najlepsze jest to ze o stadionie miejskim najwięcej maja do powiedzenia ludzie którzy tylko okazyjnie zjawiaja się na meczach.Kazdy z was nawet nie zadal sobie trudu aby zainteresowac się jak wygladaja koszta obsługi miejskiego obiektu.Dla uświadomienia utrzymanie obiektu o pojemności 30 tys to 3-4 mln rocznie to absolutne minimum.Teraz majac 2 kluby które graja na nim dzielimy sumę zalurzmy 3 mln przez 30 meczy to daje na mecz kwotę 100 tys za jedno spotkanie,ale to jest tylko za wynajem stadionu bo za organizacje meczu trzeba zaplacic kolejne 60 tys. co daje kwotę 160 tys za jedno spotkanie czyli absolutnym minimum jest na meczu obecnosc 8 tys kibiców ktorzy kupia bilety po 20 złotych,a teraz pytanie gdzie klub grający na miejskim ma zarabiac na utrzymanie kadry pilarzy, trenerów i dalszy rozwój bo chyba nie z promocji miasta bo te srodki to wystarcza na Wodę mineralna w rundzie wiosennej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Widzew i dziennikarze. O co w końcu działaczom ... IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.11, 09:59 Ja też mam już DOŚĆ tej CACKOMANII i tych ich dziwadeł.Lepiej dali by sobie spokój z piłką i wypieprzali do Piaseczna.Roz....dolili całkowićie ten klub 3 miliony zaległości webec piłkarzy i pracowników.Nowy stadion???to tylko ich pier....nie i Szopenie.Cacek to typowy gołodupiec.Bankowy cwaniaczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.W łodzi jeden klub ŁKS i tak musi pozostać!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: Widzew i dziennikarze. O co w końcu działaczo IP: *.retsat1.com.pl 11.03.11, 10:13 Ale masz jakieś kwity na te 3 miliony długów??? idź lepiej na macafans:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł Re: Widzew i dziennikarze. O co w końcu działaczo IP: *.devs.futuro.pl 11.03.11, 10:20 kwity to są na "wyngiel" kołtunie sieradzki! hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin 78,5 Re: Widzew i dziennikarze. O co w końcu działaczo IP: *.ip.netia.com.pl 11.03.11, 11:58 Masz rację.Ale u nas na ŁKSie jest jeszcze gorzej.Stadion nam się wali i brak pomysłu co dalej.Chyba że Zdanowska się ulituje.Na wszystko brak pieniędzy łącznie z długami.Kibice na mecze nie chcą przychodzić.Sprzedaliśmy tylko 500 karnetów.Powiedzcie jak z tym u was? Nie wiem czy dostaniemy licencje na przyszly sezon.A miało być tak pięknie:trybuny pełne,kiełbaski za darmo ,mistrzostwo Polski.Czasami trochę boję się przychodzić na stadion.Mam dziwne wrażenie że zaraz się zawali dlatego nie ma mowy żebym zabrał żonę z dziećmi.Tak jednym słowem sytuację mamy nie do pozazdroszczenia.No nic trzeba być dobrej myśli.Może jeszcze ten rok przetrwamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3860 Re: Widzew i dziennikarze. O co w końcu działaczo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 13:32 Marna prowokacja parówo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: Widzew i dziennikarze. O co w końcu działaczo IP: *.play-internet.pl 11.03.11, 10:15 może chodzi o to, że dziennikarze mojej ulubionej GW codziennie piszą paszkwile na Widzew: forum.gazeta.pl/forum/w,63,122533571,122533571,Co_dzis_nowego_zlego_na_Pilsudskiego_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss ale co to kogo obchodzi? IP: *.tvn.pl 11.03.11, 10:35 to wyłącznie sprawa dziennikarzy jak uzyskują informacje, po co płaczecie na ten temat? nie może tego załatwić między sobą? musicie się poskarżyć wszystkim jaki to widzew zły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycerze Wiosny 1-4 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.11, 11:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Widzew i dziennikarze. O co w końcu działaczom ... IP: *.0.rev.vline.pl 11.03.11, 11:57 BPanowie ,szanowni dziennikarze! Nie dziwcie sie władzom Widzewa bo sami na to zapracowaliscie kilkanasie miesięcy temu.W Waszej prasie (ogólnie GW) ukazują się systematycznie artykuły ktore jednoznacznie pietnuiją wiekszosc tego co w Widzewie ma miejsce. Brak obiektywnych ocen , niedostrzeganie tego co w klubie jest wzorem dla innych klubów, nadinterpretacje zdarzen,powoływanie się na tzw.informatorów to wszystko wskazuje ze wasze intencje to nie informowanie a dezinformowanie ze szczegolnym "pieszczeniem" własciciela. Nie dostzregacie tego co ma miejsce w innych klubach i nie odnosicie sytacji w Widzewie do innych tylkoostro i zdecydowanie wytykacie,pietnujecie kazdy drobny czy tez większy przypadek wystepowqania jakiegoś problemu w Widzewie.Ta wasza "troska" o dobro klubu jest fałszywa , wypływa z chęci "udowodnienia" swojej siły (siły mediów).Powiem szczerze ze brzydzę się szeregiem dziennikarzy ktorzy za "kasę" gotowi sa zrobić wszystko by tylko zaistniec lub utzrymac stanowisko.Na sczęscie cacek nie bedzie was prosił "na kolanach".Ma swoj honor,ambicje i władzę w Widzewie.Mozecie krzyczec do woli a "karawana bedzie jechac dalej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + - [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 13:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanidzia Biedni skamlący dziennikarze IP: *.wroclaw.mm.pl 11.03.11, 17:15 Nie ma o czym pisać? Za wierszówki o niczym redakcja nie chce płacić? Ojojoj jacy wy biedni, nikt was nie szanuje i odpycha. Macie czego chcieliście. Wylaliście i wylewacie tyle jadu na klub, że największy wróg by tyle nie spłodził. A podobno niektórzy z was to kibice tej drużyny. Ten skamlący artykuł jest dowodem na to, że w dzisiejszych czasach powiedzenie, że z mediami jeszcze nikt nie wygrał, już się zdewaluowało. W dobie internetu, szybkiego przekazu telewizyjnego rola dziennikarza jest minimalna, bo nie potrzeba pośrednika do kontaktu z kibicami. Mnie jesteście niepotrzebni i mam nadzieję, że Widzew jeszcze wam przykręci śrubę, a co najmniej nie odpuści. Czego wam z całego serca życzę, bo sobie zasłużyliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Widzew i dziennikarze. O co w końcu działaczom ... IP: *.toya.net.pl 11.03.11, 20:28 ŁÓDZ POlitycy www.youtube.com/watch?v=SsjyVlZTFcw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: Widzew i dziennikarze. O co w końcu działaczo IP: *.aster.pl 13.03.11, 16:43 Najłatwiej pousuwać niewygodne komentarze i sprawa załatwiona panie derdzikowski i spółka? Nie było w nich wulgaryzmów, ale regulamin gazeta.pl widać jest jak guma w majtkach jest, da się naciągnąć. Hipokryci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bog taka praca IP: 81.219.162.* 14.03.11, 18:57 tak to już jest... wy drodzy dziennikarze macie swoją robotę a piarowcy mają swoją. Jaki w tym problem, że klub obsługuje agencja? Jaki w tym problem, że musicie do nich pisac maile i dzwonić? Oni biedni się na pewno do was przymilają, robią połowę roboty za was (bo przygotowują gotowe odpowiedzi albo informacje prasowe wysyłają, żebyście sobie od razu mogli do artykułu wklejac), a wy tak na nich najeżdżacie. Wstyd. Powinniście uszanować ich pracę a nie tylko się puszyć jak pawie! Odpowiedz Link Zgłoś