Gość: Marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 17:48 W koncu ktoś napisał sensowny artykuł w Gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: debile Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma po... IP: *.toya.net.pl 13.04.11, 17:56 Zamiast promowac nowy terminal to idioci z Gazeta.pl na caly swiat krzycza ze jest niepotrzebny. Najlepiej nic nie budowac, stac w miejscu i narzekac ze stary terminal wyglada jak barak. Gazeta.pl to portal niedorozwinietych emocjonalnie dziennikarzy malkontentow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Po co połączenia, skoro łodzianie latają od święta IP: *.4web.pl 13.04.11, 17:58 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Prezes Krawczyk IP: *.toya.net.pl 13.04.11, 18:09 A może dziennikarze wreszcie się zainteresują za co swego czasu rada nadzorcza wrocławskiego lotniska odwołała Krawczyka ze stanowiska? Potem zdołał się tylko zahaczyć w tamtejszym MPO, z którego Kropiwnicki go wyciągnął i awansował na prezesa w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin nuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.11, 18:47 Mnie fascynuje te kilka osób, które przeszkoliła Lufthansa i które trzymamy na opłacanych z naszych podatków etatach w celu pozyskiwania przewoźników. Jak dotąd - pełny sukces, udało się uzyskać 1 połączenie. Nie rozumiem, dlaczego takie osoby są zatrudniane w UMŁ, a nie w spółce. I nie rozumiem, po co karmimy tych ludzi, skoro nie ma rezultatów ich pracy. Może lepiej zapłacić zewnętrznej firmie prowizję od pozyskanych połączeń? Niestety - to kolejny dowód na nieudolność pani zdanowskiej i POrażki Obywatelskiej. Aż się to robi nudne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roch Re: nuda IP: *.zb.lnet.pl 13.04.11, 19:14 @łodzianin: w swoim zacietrzewieniu na porażkę obywatelską przeoczyłeś drobny fakt, że te kilka osób pracuje w UMŁ już od lat, natomiast Zdanowska rządzi od pół roku. więc przekieruj swoje żale do p. Kropiwnickiego. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: nuda IP: *.toya.net.pl 13.04.11, 19:49 @ łodzanin, przekieruj żale do pana Jońskiego, bo kiedy on był wiceprezydentem też pracowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geckoon Re: nuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 20:25 przekieruj nie przekieruj było co było, Wybraliśmy kogoś kto ma pozatykać "dziury", czy może ma lamentować nad tym co zrobili poprzednicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: nuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.11, 23:21 Kropiwnicki to zdaje się sojusznik tej smutnej pani. Czy to nie tomasieśką (ksywa: przetargownik) zrobiła zdanowska prezeską w miejskiej spółce? A zwiędła hanna rządzi już niemal pół roku, więc pozwól, że jednak to ją będę rozliczał. Miała dość czasu, żeby zrealizować swoje populistyczne obietnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma po... IP: *.toya.net.pl 13.04.11, 18:07 Dodam jeszcze: Beda autostrady w 4 strony Polski to i beda polaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek z twr Re: Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 18:10 Ja juz jak słysze Lufthansa to mam odruchy wymiotne. Lata mijają i ciągle ta sama bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fisher Re: Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma IP: *.reverse.destiny.be 13.04.11, 18:53 Rozumiem, ze chcialbys ay najpierw zaczeli latac i wysadzac pasazerow w barakach a pozniej, moze cos sie dobuduje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma po... 13.04.11, 18:18 Lotnisku nie służą dwukrotne w ostatnim czasie zmiany władz miasta, które pociągnęły za sobą zmiany w spółce. W 2010 r. za czasów komisarza Tomasza Sadzyńskiego wymieniono radę nadzorczą i wiceprezesa. Został nim Rafał Możdżeń. Przetrwał na tym stanowisku rok. W zeszłym tygodniu rada nadzorcza odwołała Możdżenia. Prezes Leszek Krawczyk, który na lotnisku zajmuje się inwestycjami, też miał być odwołany, ale - na szczęście dla inwestycji - udało mu się utrzymać stanowisko. Teraz nie jest to już takie pewne. ---------------------- Miało być lotnisko a jest karuzela? Odpowiedz Link Zgłoś
koala386 Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma po... 13.04.11, 18:25 cholera !!! Ja chcę połączenia do Warszawy ,Krakowa,Gdańska czy Szczecina !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma IP: *.retsat1.com.pl 13.04.11, 18:31 A ja do Milówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzium Re: Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma IP: 81.168.185.* 13.04.11, 20:44 A mnie pasuje Kolumna lub ewentualnie Warta. Na ryby miałbym szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 18:41 Pieprzenie w stylu gazety w. Jak sie zaprasza do kurnika to mało kto wchodzi. Panie red. najpierw lotnisko o jako takim standardzie a potem zaproszenia... To chyba oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maca Re: Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma IP: *.toya.net.pl 13.04.11, 19:40 Pani Gnacikowska opisała istniejący stan rzeczy w miarę poprawnie i krytycznie. Tylko, że to samo w sobie jest dosyć banalne, bo powszechnie znane. Gdyby red. Gnacikowska napisała co należy zrobić aby zwiększyć ruch na lotnisku to dałaby dowód, że rozumie problem o którym pisze i że jest profesjonalnym dziennikarzem. W tym przypadku mamy artykulik dla niezadowolonych, których zapewne bardzo ucieszył i który kompletnie nic nie wnosi. Myślenie życzeniowe i niezadowolenie każdy głupi potrafi zaprezentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V po co w Łodzi cokolwiek, lepmy dziury, otwierajmy IP: *.toya.net.pl 13.04.11, 18:47 dyskonty i pier.my o Eurobaskecie to na pewno przyniesie chlubę naszemu miastu. jeszcze postawmy stadion miejski na 18 tysięcy z drewnianym dachem, a potem liczmy na króla Kazimierza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Post Mortem; ja bym zadał takie pytanie: IP: *.toya.net.pl 13.04.11, 18:54 Po co Łodzi tacy dziennikarze co pier..lą takie farmazony. jak chcecie pisać o głupotach to piszcie o gabinecie prezydent Łodzi i nowym szefie ZWiKu, nierobi co nic nie wnosi. Dziwne, że klakierzy, z GW, Zdanowskiej sieją ferment. Kasa była za mała? To zamknijcie jeszcze jedną szkołę i się znajdzie. Lotnisko to podstawa, ale dziennikarze spadochroniarze co przyjechali do Łodzi z koziej d.py tego nie ogarną bo tam wystarcza wóz na gumowych kołach. Po to jest lotnisko żeby się rozwijało a jak się to gryzipiórkom nie podoba to wypad z Łodzi albo na kasę do Biedronki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Post Mortem; ja bym zadał takie pytanie: IP: *.toya.net.pl 13.04.11, 19:08 Nareszcie odezwali się pracownicy lotniska. Słusznie,trzeba walczyć o swoje miejsce przy żłobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Post Mortem; ja bym zadał takie pytanie: IP: *.toya.net.pl 13.04.11, 19:20 nie jestem pracownikiem lotniska tylko Łodzianinem. Lepiej wydać 2 miliony na kaleczące koszykówkę zawodniczki niż na promocję lotniska. W ogóle nic nie róbmy w Łodzi a kredyty wydajmy na pensje urzędasów. Po co Łódź ma być miastem, może być gnojowiskiem. Skoro Rzeszów, który jest niedaleko Krakowa (Balice) to Łódź dawno już powinna się pozbyć kompleksy warwszawy, ale to tego urzędnicy muszą mieć jaja a nie być kastratami. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_powolny12 Re: Post Mortem; ja bym zadał takie pytanie: 13.04.11, 22:09 A Płock ma lotnisko? Zielona Góra też ma i co z tego. To że ktoś kiedyś 20 lat bez żadnej dyskusji przepchnął przez radę miasta uchwałę o powołaniu spółki Port Lotniczy Lublinek nie jest powodem aby nadal w to coś topić kasę. Szczególnie że idą ciężkie czasy i to ubożutkie miasto może mieć zarząd komisaryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nfarwqe Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma po... IP: *.toya.net.pl 13.04.11, 19:16 w łeb się puknijcie barany jedne, nie wiem po co pisać takie pierdoły jak ten artykuł. Brawa dla autora za ten artykuł, a jeszcze większe jeśli to miała być prowokacja, na mnie podziałała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo uuuuuuuuuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 19:26 Uu, jak Agnieszka Sińska prowadzi rozmowy to jesień w terminalu 3 mamy raczej leniwą i spokojną. Nawet nie ma co przecinać wstęgi, ogrzewać i sprzątać. Wystarczy terminal 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Agnieszka Sińska IP: *.gdynia.mm.pl 13.04.11, 19:37 "Rozmowy są zaawansowane" - czyli jak rozumiem, wyznaczona jest już data podpisania umowy, na którą przyjedzie prezes Lufthansy? Jeśli nie, to dlaczego pani Sińska użyła słowa "zaawansowane"? Moim zdaniem rozmowy są bardzo, bardzo wstępne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma po... IP: *.retsat1.com.pl 13.04.11, 19:29 Czy wie ktoś czy będą rękawy? Czy dalej piechotką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ Po co łódzki dodatek GW? IP: *.toya.net.pl 13.04.11, 20:11 A po co gazeta wyborcza w łodzi? Nie znają miasta, mylą nazwy ulic. Odpowiedz Link Zgłoś
wydeusz Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma po... 13.04.11, 20:13 Lotnisko w Łodzi nigdy nie miało perspektyw i nigdy nie będzie ich miało, niezależnie od tego kto będzie rządził miastem i jakiego menagera by nie zatrudnił do pozyskiwania przewoźników. Rynek pasażerów z Łodzi nie będzie istniał dopóki młodzi, wykształceni ludzie nie będą z naszego miasta uciekać do stolicy. A co będzie po wybudowaniu autostrady do Warszawy!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzium Re: Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma IP: 81.168.185.* 13.04.11, 20:52 A co > będzie po wybudowaniu autostrady do Warszawy!? Bedzie tak samo, aaaaaaalbo lepiej. Z małą różnicą, za dojazd do fafki autobaną zapłacisz około 50pln + paliwo. Jeżeli uda się ściągnąć do Łodzi połączenie z Berlinem to będzie dobrze, jak nie to aeroklub będzie miał wielki hangar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam23Lodz Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma po... IP: *.155.189.109.customer.cdi.no 13.04.11, 20:17 Połączenia będą jesienią. Proponuję odnowić połączenie Łódź - Oslo, ale przez WizzAir w godzinach rannych do np.10 rano. Do Warszawy przylatuje WizzAir z Oslo o 23.00, więc tylko warszawiacy korzystają z tego połączenia. Ale lądując w Łodzi np. o 10.00, zdążysz dojechać tego samego dnia do każdego miejsca w centralnej Polsce. I nie musi to być połączenie codzienne (chociaż dobrze by było), ale np 2 razy na tydzień. Tylko NIECH BĘDZIE DO ŁODZI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzium Re: Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma IP: 81.168.185.* 13.04.11, 20:53 Oslo? Małysz już nie skacze, wiec Oslo odpada, a robole i tak wolą busy bo to 24godziny chlania więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam23Lodz Re: Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma IP: *.155.189.109.customer.cdi.no 14.04.11, 05:09 Jeżdzenie busen 24h zostaw dla siebie. Latałeś kiedyś samolotem? Wątpię ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzium Re: Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.11, 12:32 Latałem, ale co to ma do rzeczy? Ja woziłem kiedyś tą polską elytę do Oslo, Stavanger, Bergen i wiem co mówię. Cena podobna, a oni i tak się wolą uchlać ostatni raz, bo potem to ich Norweg ściga, no chyba że pracują gdzieś po budowach, tam zawsze gdzieś za płytą osb można piwko wychylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Grabarczyk chce zamknąć Lublinek IP: *.centertel.pl 13.04.11, 20:23 Pan Ceeeezaaaaary, z pięknie wyżelowaną grzywą, chce lotniska między Łodzią i Warszawą. To oznacza koniec Lublinka. No to po co Widzyk i Warbud budują terminal, 3 powiedzcie, po co? I na koniec: "To najlepszy pomysł jest, żeby prezydentem Łodzi była Hanna, Nasza Hanna!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl W Warszawie od kilku lat nie ma nowych połączęń, a 13.04.11, 20:29 nowy terminal zbudowano. W tym wypadku nie musi chodzić o ilość połączeń, które w Łodzi na pewno wzrosną, ale o wygodę pasażerów i rozwój kraju. O tym jednak piszący artykuł populiści zapomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wbgubwoug Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 20:30 żeby nie było, osobiście byłem przxeciwnikiem budowy terminalu za 190 mln pln. wystarczyłby 9powiedzmy) za 50-70 mln pln. powód jest prosty : bliskość Okęcia. i znów wyrzucone pieniądze w błoto ( i to na koszmarny architektonicznie budynek). z innej beczki: Łodzi nie stać także na budowę SSS i CŁC (nota bene również architektoniczne baadziewia). Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz LOL jeden i LOL dwa 13.04.11, 20:31 1) Latem będzie trochę lepiej, bo dojdą czartery, ale i tak daleko nam do [...] Rzeszowa. 2) Dotychczas władze portu i miasta tłumaczyły, że dopóki nie będzie nowego terminalu, nie mamy co marzyć o nowych połączeniach, zwłaszcza o przewoźnikach flagowych, takich jak: KLM, SAS, British Airways, Lufthansa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariano Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma po... IP: *.16.rev.vline.pl 13.04.11, 20:52 cóż znów karuzela stanowisk.. Aż dziwne, że przetrwał prezesunio Krawczyk, który jest dobry, ale w autoprezentacji. Przyglądając się szczegółom prawda wychodzi na jaw. Właściwie chciałbym poznać dokładnie powody, dlaczego został odwołany jako prezes lotniska we Wrocławiu... Czy to normalne by człowiek z Wrocławia podobno "fachowiec" z branży był ściągnięty do Łodzi ? Przecież naturalnym jest, że człowiek w tym wieku raczej siedzi w rodzinnym mieście szczególnie jeśli ma jakieś sukcesy na koncie. A co do byłego ostatniego wiceprezesa to niestety poległ, ponieważ był człowiekiem spoza układu i próbował coś zrobić, ale nie miał szansy. Myślał w kategoriach dobra firmy i na raził się różnym grupom interesów. Na pewno jego wielkim sukcesem jest sfinalizowanie emisji obligacji. Wystarczy poczytać co działo się przed jego przyjściem a jak wyglądają sprawy obecnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schtschepan Re: Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.11, 22:55 >Na pewno jego wielkim sukcesem jest sfinalizowanie emisji obligacji. Z tego co wiem sprawa obligacji ruszyła jeszcze przed przyjściem p.Możdżenia.....:( > A co do byłego ostatniego wiceprezesa to niestety poległ, ponieważ był człowiek > iem spoza układu i próbował coś zrobić, ale nie miał szansy. Myślał w kategoria > ch dobra firmy i na raził się różnym grupom interesów. Fakt,ale czasem przesadzał.....czasem finansiście trudno cokolwiek wytłumaczyć >Wystarczy poczytać co działo się przed jego przyjściem a jak wyglądają sprawy obecnie... Nie ulega wątpliwości, że chłopak miał zacięcie na początku, ale pod koniec jakby osłabł. Jego przyjście było takim powiewem powietrza w porcie - krainie betonu na wieli płaszczyznach. Tak jak napisano wcześniej wiele pomysłów było dobrych,ale niektóre śmieszne...pracownicy lotniska wiedzą o których mowa (np. akcja robienia stopki mailowej przez kilka tygodni)....zobaczymy co dalej będzie. Jak gminna wieść niesie wiceprezesa ma nie być....ale jak znamy realia firm politycznych - pewnie będzie. I znów będą pomysły, i pewnie znów nowe stopki, i śmieszne oszczędności np. co do zamawiania ołówków, a prawdziwe oszczędności? Nikomu to nie na rękę, połączeń nie będzie, bo wg mnie ludziom rządzącym wcale nie zależy na połączeniach , lotnisko ma być...ot co, wypłata będzie, kontrakty będą, zlecenia będą.....a pracownicy (zwłąszcza płytowi) mogą sie tylko temu przyglądac pasywnie.... pozdro w każym razie trzymam kciuki za NASZE lotnisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma IP: *.16.rev.vline.pl 13.04.11, 23:34 >Z tego co wiem sprawa obligacji ruszyła jeszcze przed przyjściem p.Możdżenia.....:( Prawda, ale wystarczy sprawdzić co się działo w tej sprawie przed i na jakimi etapie były pewne szczegóły. A jak się mają teraz. >Fakt,ale czasem przesadzał.....czasem finansiście trudno cokolwiek wytłumaczyć Co masz na myśli ? >Nie ulega wątpliwości, że chłopak miał zacięcie na początku, ale pod koniec jakby osłabł. Nie wiem czy miał własną ekipę w Porcie czy nie. Dodatkowo prawdopodobnie wybory i zmiana władzy miała na to także wpływ. >Jego przyjście było takim powiewem powietrza w porcie - krainie betonu na wieli >płaszczyznach. Tak jak napisano wcześniej wiele pomysłów było dobrych,ale niektóre >śmieszne...pracownicy lotniska wiedzą o których mowa (np. akcja robienia stopki mailowej >przez kilka tygodni)....zobaczymy co dalej będzie. Jak gminna wieść niesie wiceprezesa ma >nie być....ale jak znamy realia firm politycznych - pewnie będzie. I znów będą pomysły, i >pewnie znów nowe stopki. Rozumiem, że jesteś pracownikiem Spółki skoro podajesz te drobne przykłady ? Nie znam tych szczegółów, ale z własnego doświadczenia wiem, że pewne rzeczy podlegają priorytetyzacji i to, ze coś trwało kilka tygodni o niczym nie świadczy. A być może to jakiś "beton" coś zawalił ? Zapewne stopka mailowa nie jest pilną i ważną sprawą, ale jej standaryzacja wpływa na wizerunek firmy. Nie wiem jak to wyglądało przed, czy był jakiś wzór czy go nie było. Więc wbrew pozorom pewne śmieszne rzeczy wcale takimi nie są. >w każym razie trzymam kciuki za NASZE lotnisko Ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Jeszcze tylko kosmodrom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 21:39 Mamy już super-fontannę, za chwilę będziemy mieli to idiotyczne transkontynentalne lotnisko, powstanie podziemny dworzec jako namiastka metra, klocki NCŁ światowego architekta... więc żeby dopełnić chore ambicje potrzebny jest jeszcze tylko kosmodrom. A to że drogi gorsze niż za komuny, że kamienice się rozpadają, ze z centrum (tego prawdziwego) robi się slums - kogo to obchodzi. Pierścionek z krzykliwym oczkiem na brudne łapsko i perfumy zamiast mydła, to jest sposób na życie tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Jeszcze tylko kosmodrom! IP: 87.117.198.* 14.04.11, 08:39 To jest lotnisko nie transkontynentalne tylko wreszcie porządne lotnisko na poziomie regionalnym. Wreszcie zaczyna mieć standard godny lotniska. Znacznie mniejsze miasta od Łodzi w Europie mają swoje lotniska. Wszyscy chrzaniacy na tym forum o jego zbędnosi proponuję aby poszli i skoczyli na swoje mało rozgarnięte głowy. Jeszce 10 lat temu z Lodzi nie odprawiano ani jednego pasażera dzisiaj jest to rocznie 350 tys jesli nie mozecie dojrzeć tego potencjału to wasz problem. A aby zwiększać liczbę polaczeń i pasażerów to najpierw trezba do tego dac infrastrukturę (wlasnie budowaną0. Trezba być kompletnym głabem aby myśleć że jest odwrotnie. NA szczęście to nie wy podejmujecie decyzje bo inaczej nic by nie było koledzy łodzcy kononowicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optymista Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma po... IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.04.11, 22:14 Pani Redaktor ja bym nie był takim pesymistą. Proszę rozważyć, że Łodź w najblizszych latach ma wzbogacić się o autostrady z pólnocy na poludnie i z zachodu na wschód, do tego dochodzi modernizacja linii kolejowych z Warszawy z rozwidleniem do Poznania i Wrocławia. W mieście rozbudowuje się hala pod międzynarodowe targi, powstaje baza hotelowa. Tworzy się w Łodzi poważny węzeł komunikacyjny, ci biedniejsi pewnie będa podróżować koleja i autostradami, a bogatsi właśnie samolotami. Jak nie bedzie lotniska to za kilka lat Pani napisze że Łodż zaniedbała sprawę. ... a w ostateczności mozna sprzedać lotnisko w prywatne ręce i nie martwić się że przynosi straty, niech się martwi nowy własciciel. Ja jednak mam podstawy sądzić że nasze lotnisko ma przyszlość Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
przekorny_lodzianin Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma po... 13.04.11, 22:15 Jeśli nie będzie terminala, to lotów też nie będzie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianin i co SLd rozwali kolejna inwestycje??!! IP: *.toya.net.pl 13.04.11, 22:48 Oszołomie Joński biegnij do prokuratury, bo jeszcze powiedza że Tomaszewski osiągnął sukces dla tego miasta. A przecież partia i stołek jest dla ciebie najważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan tomasieśkiej tomasieśki, gdzie moja kasa???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.11, 23:22 Tomasieśki, gdzie jest moje 100 milionów???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano sytuacja w tej spółce zawsze była kiepska, ale rok IP: *.16.rev.vline.pl 13.04.11, 22:50 temu beznadziejna. W czerwcu 2010 i bodajże 2 msc. później pojawiły się notatki prasowe o tym, że Spółka nie miała pieniędzy na pensje. Były artykuły w Dł i GW, w TVP3 i TV Toya. Poza tym decyzją Kropy rozpoczęto budowę terminala 3 nie mając zapewnionego finansowania z obligacji. Do czerwca mało co się działo w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Po co nowy terminal na lotnisku skoro nie ma po... IP: *.centertel.pl 13.04.11, 23:36 Jak powstanie lotnisko w Modlinie a jest to kwestia czasu to dopiero beda problemy dla Lodzi. Po co nowy terminal oczywiscie bez sensu. Lotnisko to nie tania zabawka. Czy Lufthansa otworzy polaczenie z Lodzia tak bo bedzie dowozic pasazerow na swoje rejsy poza Europe. www.airportsbase.com Informacje o lotniskach Odpowiedz Link Zgłoś