Gość: eee IP: *.16.rev.vline.pl 20.04.11, 21:05 Łuczak ? To ten były prezio od Hoteli Centrum co z zyskownej spółki zrobił firmę przynoszącą straty ? Za takich fachowców to ja dziękuję ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan gnaci gnacia się nadaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.11, 21:20 Nie przejmuj się, na pewno ktoś z Wyborczej zostanie wuceprezydentem. Nadają się - nie są mądrzejsi od zdanowskiej (a to dość trudne), kwalifikacje mają porównywalne do prowincjonalnej kwoki, dyrektora od niejeżdzących autobusów czy prezia od niszczenia spółek. O, gnacikowska powinna zostać wuceprezydentem. Czy nikt nie widzi, jak się stara? Od kilku lat z każdego jej tekstu wyziera rozpaczliwy krzyk: "ja!, ja! mnie weźcie! jestem "bierna, mierna, ale wierna", nie będę konkurencją, wazelinę połykam bez mlaskania, dajcie mi szanse!". No, weźcie gnacikowską! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz to piękne !!!!!!!!!! 20.04.11, 21:30 Gość portalu: fan gnaci napisał(a): > O, gnacikowska powinna zostać wuceprezydentem. Czy nikt nie widzi, jak się star > a? Od kilku lat z każdego jej tekstu wyziera rozpaczliwy krzyk: "ja!, ja! mnie > weźcie! jestem "bierna, mierna, ale wierna", nie będę konkurencją, wazelinę poł > ykam bez mlaskania, dajcie mi szanse!". No, weźcie gnacikowską! gnacikowska - moja ulubienica, od lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek Re: gnacia się nadaje IP: *.toya.net.pl 20.04.11, 22:19 Marku, to Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz Proponuję PO: "entliczek - pentliczek" 20.04.11, 21:22 i będzie nowy wiceprezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Nieradko??? Już niżej Łódź nie może upaść? IP: *.wroclaw.mm.pl 20.04.11, 21:31 Na razie to, co dzieje się w UMŁ to jedna wielka katastrofa. Nie tego się spodziewałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqflop Nudne są te dyrdymały IP: *.toya.net.pl 20.04.11, 21:50 Jakie to ma znaczenie kto będzie. Gnacikowska zjada własny ogon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kto zastąpi wiceprezydenta Pawła Paczkowskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 21:59 Nie, nie, ten co pogrążył łódzkie hotele nazywa się Dariusz J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Kto bedzie nową Twarzą Porażek Zdanowskiej ? IP: *.netrax.pl 21.04.11, 01:03 są jacyś chętni do firmowania swoim niewątwpliwych sukcesów związanych ze zwrotem dotacji unijnych, dalszym upadkiem ul Piotrkowskiej oraz fatalnym stanem dróg w mieście ??? :)))) ...i czy ta "nowa" twarz przypadkiem nie tańczyła wczeniej w balecie ??? przecież to taki zaufany kolega, co prawda zeznaje teraz na szkodę miasta w sądzie, ale co tam, nie takie rzeczy się wybacza... Odpowiedz Link Zgłoś
jolamarkiel Re: Kto bedzie nową Twarzą Porażek Zdanowskiej ? 21.04.11, 09:51 Na pewno p. Mędzrzak. To już szczyt wszystkiego. Był przecież we władzach Miasta i co pokazał? Nic. Popieram kandydatury z Gazety Wyborczej!!!. Szybciej będzie referendum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda w oczy kole Kto zastąpi wiceprezydenta Pawła Paczkowskiego? IP: *.skomur.pl 21.04.11, 05:06 NIEDŁUGO WSZYSCY ODEJDĄ. I TO DOBRZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Kto zastąpi wiceprezydenta Pawła Paczkowskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 08:36 Ja się Paczkowskiemu nie dziwię,,można się rozchorować patrząc na Łódź od wewnątrz.Cała WADZA od prezydentów przez marszałków i wojewodów rozwaliła Łódź a Hana Zdana wygląda na osobę którą powinien zająć się już minister Klich. Noo tylko banda dyrektorków zaciera raczki,,takiej kasy w GW nie mieli więc ją mielą dla siebie i swoich,,Hana łapie się za głowę i nic bidulka nie może,,a myślała że będzie mogła,,jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
mirwojski Kto zastąpi wiceprezydenta Pawła Paczkowskiego? 22.04.11, 14:24 A tak na marginesie - pani Mrozowska - Nieradko to była ( po referendum nieposłuszeństwa) wiceprezydent Zduńskiej Woli zatrudniona przez miłościwie tam panującego ( czytaj - rozdającego karty - senatora - tego od plastikowych okien i Carefura - Łódź miała już swoich rozdających np. Pęczak...) i była wiceprezydent Sieradza a jak pamiętacie pan Cieślak to też były wiceprezydent byłego województwa sieradzkiego. Jak już kiedyś pisałem, pojawił się tam nagle - z nikąd.....Pamiętacie taką przyśpiewkę ludową "..... od Sieradza jedzie fura a na furze Waligura....." - no może to było - od Krakowa ale pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś