Dodaj do ulubionych

Wygrali z bankiem. Umowa o kredyt hipoteczny ni...

IP: *.stormmedia.pl 21.04.11, 07:34
To se strzelili w kolano! Oddać kredyt 240 tys franków przy kursie 3,1 - super - to tylko 750 000 PLN. Dopłacą wartość trzeciego mieszkania. A refinans na dzisiejszych warunkach będzie na 100% gorszy niż 3 lata temu. Gdzie ci ludzie mają głowy? Bez przyznanego odszkodowania leżą...
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Wygrali z bankiem. Umowa o kredyt hipoteczny IP: *.221.38.84.otvk.pl 23.04.15, 13:50
      "kredyt hipoteczny indeksowany we franku szwajcarskim". To znaczy, ze musza oddac zlotowke, nie franka :)
    • Gość: Rafu Re: Wygrali z bankiem. Umowa o kredyt hipoteczny IP: *.umts.vodacom.co.za 23.04.15, 14:39
      Uniewaznienie umowy oznacza splata wyplaconych zlotowek. Pelny sukces. Pozdrawiam. Rafal
      • espe_quattro Re: Wygrali z bankiem. Umowa o kredyt hipoteczny 23.04.15, 14:47
        Coś pięknego. Mi kredytem wypłacili 190tyś PLN. Do dzisiaj po 7 latach wpłaciłem 125tyś PLN. W moim przypadku dopłacić musiałbym tylko 65tyś PLN aby być wolnym z własnym mieszkaniem.

Takie rozwiązanie to chyba marzenie każdego frankowego kredytobiorcy.
      • arbuzzzzz Re: Wygrali z bankiem. Umowa o kredyt hipoteczny 05.08.19, 00:27
        Tutaj są setki takich wyroków wyroki kredyty frankowe
    • plolka kredyty we frankach 24.04.15, 12:02
      Wspaniale, ten wyrok napawa nas optymizmem. Jest nadzieja. Wygramy! Trzymam kciuki, apelacje itd - walka jeszcze trwa.
    • seaborgh Gratuluje! 14.05.15, 10:35
      Jestem w takiej samiej sytuacji, mam dokładnie tą samą umowę czy ktoś wie jaka kancelaria prowadzi tą sprawę?
      • Gość: Kasia Re: Gratuluje! IP: *.play-internet.pl 18.06.15, 12:14
        Witam, kancelaria Aulis Lex zajmuje się takimi sprawami, moja siostra zgłosiła się do nich bo ma ten sam problem a mają darmową poradę. Nie znam numeru ale mam link do strony www.aulislex.pl
      • zwyciezca102 Re: Gratuluje! 21.07.15, 10:53
        Witam to ja byłem autorem tej afery z bankiem, która dla mnie skończyła się wielkim sukcesem.
        Zapraszam do kontaktu.
        eligala@interia.pl
        Pozdrawiam
        Eligiusz Gala
    • zwyciezca102 To ja prowadziłem ten proces 21.07.15, 10:14
      Witam to ja byłem autorem tej afery z bankiem, która dla mnie skończyła się wielkim sukcesem.
      Dziękuję gratulującym, a zainteresowanych i potrzebujących porady zapraszam do kontaktu.
      eligala@interia.pl
      Pozdrawiam
      Eligiusz Gala

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka