Gość: fan_rd IP: *.lodz.mm.pl 04.05.11, 21:09 wyciągnęliśmy rd rękę z nocnika. o godz. 21.10. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan_rd Łódź: Mężczyzna wpadł pod tramwaj na ul. Legionów IP: *.lodz.mm.pl 04.05.11, 21:30 te, rd! Łodzian interesuje to, że koszykarze Łódzkiego Klubu Sportowego awansowali do ekstraklasy. Co męczysz tego biednego dziadka z legionów. Weź no rusz się i zamień no wiadomości, bo nóż się w kieszeni otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jank Re: Łódź: Mężczyzna wpadł pod tramwaj na ul. Legi IP: *.washdc.fios.verizon.net 04.05.11, 22:13 Zdanowska czas podac sie do dymisji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ctr RD przemówił IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.11, 23:14 Kolejny prawie udany tekst! Choć znowu wkradło się nieszczęśliwe sformułowanie: "Można jednak spodziewać się zmian w rozkładzie jazdy" Podejrzewam, że rozkładów jazdy nikt nie zmieniał, z przystanków nikt ich raczej nie zrywał. Spodziewać się jednak można opóźnień w kursowaniu tramwajów, nieprawdaż? RD miał dziś dużo roboty i trzeba przyznać, że coraz lepiej pisze, nawet pod presją czasu. Choć a artykule o potrąceniu pieszego nagłówek nielogiczny nieco... Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
bolan80 Łódź: Mężczyzna wpadł pod tramwaj na ul. Legionów 05.05.11, 05:03 Wyborcza - podaj się do dymisji... Ja prowadziłem ten tramwaj... była 20:08 gdy ruszając z przystanku Legionów/Gdańska w kierunku Stoków, mając zielone światło po przejechaniu ok. 7 metrów zobaczyłem w lusterku bocznym, że mam pod wagonem na wysokości pomiędzy przegubem a 3 drzwiami człowieka. Jak on tam się znalazł nie mam pojęcia. Natychmiastowe hamowanie... nie wpadł pod 3 wózek wagonu i nie stracił nóg, bądź nie został przecięty na pół. Miał 1,5 promila we krwi. Ja mam depresje w tym momencie. On ma na szczęście - ''tylko'' połamaną noge i miednice, ale żyje... patologia Odpowiedz Link Zgłoś