Dodaj do ulubionych

Zamieszki w Łodzi

• Gość: B....O CO WY TUTAJ ODWALACIE !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 17:13
      Tacy kolesie powini gnić w pierdlu !!!
      A nie pałętać się na ulicach Łodzi !!!

napisał: mieszkaniec Bałut(Łódź)
    • Gość: genek To eksterminacja Polaków pod egidą UE ! IP: *.chello.pl 09.05.04, 17:16
      Weszliśmu do tej Unii i proszę co mamy- w ciągu 8 dni ginie kilka osób z rąk
      policji. Nie dość że chcą nam pedalstwo i legalizację narkomaństwa wprowadzić
      to jeszcze nas chcą wymordować. Polska dla Polaków, Unia dla wieśniaków!
      • kpiarz Re: To eksterminacja Polaków pod egidą UE ! 09.05.04, 17:17
        Stul pysk idioto, jak nie masz nic do powiedzenia.
        • Gość: genek Re: To eksterminacja Polaków pod egidą UE ! IP: *.chello.pl 09.05.04, 17:19
          Kto tu jest idiotą skoro nie widzi tego związku
          • kpiarz Re: To eksterminacja Polaków pod egidą UE ! 09.05.04, 17:23
            Równie dobrze możesz napisać że to jest eksterminacja Polaków pod egidą "MAJ
            2004", równie idiotyczne.
      • l_zaraza_l Re: To eksterminacja Polaków pod egidą UE ! 09.05.04, 18:16
        tiaaa...

Czytajac te posty odnosze wrazenie, ze to policja wpadla na piwko na Lumumbowie
        i zrobila zadyme.

A mnie juz tuz po polnocy moje kochanie wywiozlo taksowka, bo w atmosferze
        wisial "siwy dym".
        Ciepla majowa noc... muza... chcialam zostac i tanczyc a on wzial mnie za reke
        i ciagnac wolal: "jedziemy - tu nas zabija!".

Tylko ten, kto nic nie robi nie popelnia bledow...
    • Gość: anton Re: Zamieszki w Łodzi IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 17:18
      Porządni ludzie o 2 w nocy nie wywołują burd. Paru rozwydrzonych gówniarzy
      mniej .
      Tym razem - punkt dla policji !
      • Gość: Magda Re: Zamieszki w Łodzi IP: *.toya.net.pl 09.05.04, 17:33
        I kto tu jest idiotą dla Ciebie studentka -23 lata która właśnie umiera i nie
        dożyje końca tygodnia -po "omyłkowym postrzeleniu- też jest rozwydrzoną
        gówniara? Uważaj co piszesz
    • Gość: fantomas Re: Zamieszki w Łodzi IP: *.ds4.agh.edu.pl 09.05.04, 17:18
      ludzie co Wy piszecie dlaej nie otworzyli Wam oczow ze to nie kibice sa winni
      smierci tego czlowieka? Wyobrazcie soebie ze policja nie jest w stanie
      zapanowac nad porzadkiem w naszym kraju!! wyobrazie sobie to oni moga sie
      pomyclic podczas kazdej interwenji np. ostatnio Pozanan i smierc chlopaka!!
      Bardzo duzo ludzi potracilo oczy od tych kulek!! Niech ktos sie w koncu wezmie
      za to ze oni bezkarnie strzelaja do ludzi z gumek!!
      ps. my jako pseudokibice chyba nie jestesmy odpowiedzialni tylko za wojne w
      Iraku. Chociaz kto wie czy z niedlugo nie zostaniemy posadzeni o ta wojenke:)
      a my dalej swoje.... CHWDP !!!
      Stop Niebieskim Mordercom
      • Gość: super dj heniu busy do Pabianic IP: 217.96.7.* 09.05.04, 17:22
        policja powinna sprawdzać czy busy do Pabianic nie zabierają za dużo osób. A
        drechów jeszcze ścigać? Przecież to nie oni są winni, to kapitalizm.
    • Gość: VV Re: Zamieszki w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 17:21
      Pan Kropiwnicki zamiast latać po świecie czy pajacować na swych włosciach
      mogłby dostrzec frustrację kibiców których klub uznaje za taki na który nie
      jest godzien się nawet zdefekować.. Rozumiem mój nietakt ale jesli byli to
      kibice Widzewa (o ile byli bo mogli to byc rowniez kibice ŁKS-u lub kibice z
      Chorzowa których nie wpuszczono na stadion) to efektem ich zachowania mogła być
      także permanentna ignorancja próśb o pomoc ze strony kibiców klubu..
      Swoją drogą policja w naszym kraju uskutecznia ciekawy sposób na rozerwanie się
      jaką jest mordowanie niewinnych 19 latków.. Kondolencje dla matek ofiar...
    • Gość: badyl i co??? pseudokibice winni śmierci, tak??? :[ :[ IP: *.warszawa.tktelekom.pl 09.05.04, 17:23
      aż mi brak słów... zaraz chyba wyjdę na ulicę i przypadkowego psa zastrzelę!
      • Gość: Tomson A kto qrwa jak nie pseudokibice!!!!! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 09.05.04, 21:27
        To to bydło napadło na studentów.
        Zaraz ja wpadnę z kałachem na jakiś mecz i zrobię to co powinno się zrobić już
        dawno.
        ŚMIERĆ PSEUDOKIBOLOM!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Tomson Naćpane ma ten co wini tylko policję! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 09.05.04, 21:28
        WSZYSTKO WINA PSEUDOKIBOLI!!!! Powinno się ich przykładnie rozstrzelać!!!
    • miskoca Re: Zamieszki w Łodzi 09.05.04, 17:23
      Uwazam ze najwieksza wine za cale zajscie ponosza chuliganie ktorzy widocznie
      nie umieja znalesc sobie miejsca na tej ziemi szukaja zaczepki i szerza
      agresje!!Powinno sie ich wykastrowac i wytatulowac na czole "jestesmy bez jaj"
      a napewno beda siedziec w domach i nie robic krzywdy innym!!
    • Gość: Sahal Re: Zamieszki w Łodzi IP: *.ursus.met.pl / *.met.pl 09.05.04, 17:23
      Ok. To byli chuligani. Natomiast skąd wiadomo, że byli to prawdopodobnie
      pseudokibice? W tej zadymie byli bandytami i nic nie mieli wspólnego z
      jakimkolwiek klubem piłkarskim. Nie piszcie takich bzdur!!!
    • bron Re: Zamieszki w Łodzi 09.05.04, 17:24
      Jeżeli to byli chuligani-kibice to powinni zakazać tych meczy i całego tego
      bajzlu. A ochrona tych juwenaliów to fikcja - zabardzo pobłaża się tam pijanym,
      naćpanym. Powinno się ich łapać, legitymować, karać mandatami za naruszanie
      porządku, jak trzeba, odwozić na izbę, czy na odtrucie. I myśleć. Ochrona
      nawaliła bo nie myślała, że mecz może powinien być innego dnia, że trzba wzmóc
      ochronę.
    • Gość: Sahal Ok. To byli chuligani. Natomiast skąd wiadomo... IP: *.ursus.met.pl / *.met.pl 09.05.04, 17:26
      Ok. To byli chuligani. Natomiast skąd wiadomo, że byli to prawdopodobnie
      pseudokibice? W tej zadymie byli bandytami i nic nie mieli wspólnego z
      jakimkolwiek klubem piłkarskim. Nie piszcie takich bzdur!!!
      • Gość: stefano morosi To że jakiś dureń nosi szalik nie znaczy że jest k IP: 217.96.7.* 09.05.04, 17:31
        To że jakiś dureń nosi szalik nie znaczy że jest kibicem. Wielu chamów się
        podszywa.
        • kpiarz Re: To że jakiś dureń nosi szalik nie znaczy że j 09.05.04, 17:32
          buahahahahha
      • Gość: J.S. Znalazl sie madry... IP: *.pai.net.pl 09.05.04, 17:39
        Gość portalu: Sahal napisał(a):

> Ok. To byli chuligani. Natomiast skąd wiadomo, że byli to prawdopodobnie
        > pseudokibice? W tej zadymie byli bandytami i nic nie mieli wspólnego z
        > jakimkolwiek klubem piłkarskim. Nie piszcie takich bzdur!!!

Sam piszesz bzdury! Czy ty rozumiesz co oznacza przedrostek "PSEUDO"?
      • Gość: x A TY SKAD TO WIESZ? SZEDLES Z NIMI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 00:11
    • Gość: tomek 1 Re: Zamieszki w Łodzi IP: 5.5D* / 213.40.3.* 09.05.04, 17:27
      Policja zabiła w Łodzi przypadkowe osoby. Dymisje w policji

Policja na osiedlu studenckim w Łodzi
      Tomasz Stańczak/AG

Adriana Sikora, Marcin Stelmasiak, PAP 09-05-2004, ostatnia aktualizacja 09-05-
      2004 16:39

"Zastępca komendanta głównego policji potwierdził, że policja omyłkowo użyła
      ostrej amunicji, w wyniku czego jedna osoba zginęła, kolejna walczy o życie po
      zamieszkach, do których doszło podczas łódzkich Juvenaliów...."(i następnie)

"Jak zapewnia podinspektor Tomasz Klimczak z biura prasowego łódzkiej policji,
      funkcjonariusze nie używali broni ostrej, strzelali jedynie gumowymi
      pociskami. - Specjalna komisja wyjaśni, czy obrażenia zmarłej i ciężko rannych
      mogły powstać od pocisków gumowych. Nie wykluczamy, że jakiś bandyta mógł w
      tłumie strzelać z ostrej amunicji."

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kto, do cholery, przepuszcza w GW taki bełkot do opublikowania?

• Gość: Tomasz Strzelajcie celnie ! Ale do bandziorów. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.04, 17:29
      Od czasu zastrzelenia lekarza weterynarii w Wa-wie niewiele sie nauczyli.
      Właściwie nic. Jak wyciągną spluwy to strzelają, żenby było głośno a nie
      skutecznie.

Pamitam swoją wizytę na posterunku. "Ważne persony". Gadki jak u strong menów!
      Srają gębami w co drugim zdaniu! Kiedy to się zmieni ???
      • Gość: gwoosheck policjantom odwalilo IP: 62.233.246.* 09.05.04, 19:45
        dziwicie sie dlaczego 'dwumetrowy chuj wchodzi w dupe policjantom' plynie z poznania? ten txt byl
        przedtem. teraz beda inne. w stanach dobrze sprzedawal sie na legalu cd -> COP KILLER - oni tez nie
        umieja sie poslugiwac glowa i bronia. jak widzisz policjanta - padnij i pros o litosc /on tu jest panem/,
        daj sie przeleciec, skopac i opluc - to lepsze od smierci. ciekawe jaki jest wyrok za zabicie policjanta w
        obronie wlasnej.
        pozdro dla wszystkich niepolicjantow.

pamietaj: maly czlonek - duzy gnat.
    • Gość: andy Re: Zamieszki w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 17:29
      Kolejna afera po Poznaniu... To byl chyba najgorszy tydzien dla policji od wielu
      lat. Troche mi ich zal, bo opinia o policji drastycznie spadnie po tych dwoch
      aferach (bo co do sprawy poznanskiej nie mam watpliwosci, ze zawinila policja).
    • slon2002 psy strzelały w głowy ofiar, skandal 09.05.04, 17:31
      tego nie można robic nawet strzelając nabojami gumowymi.
    • Gość: zs Re: Zamieszki w Łodzi IP: 213.199.233.* 09.05.04, 17:33
      Jeżeli trafili w pseudokibica to chyba dobrze, jeżeli w studenta to źle.
      • Gość: VlaD Re: Zamieszki w Łodzi IP: *.localdomain / *.kim.pl 09.05.04, 19:34
        > Jeżeli trafili w pseudokibica to chyba dobrze, jeżeli w studenta to źle.

...A jeśli ustrzelili wronę na dachu to wszystkich to jebie??? Rosyjska
        ruletka??? Skandal - ostra broń. Skandal - w głowy i brzuchy. Skandal - w
        stronę przemieszanego fifty-fifty tłumu bandziorów z pałami i piwożłopów z
        indeksami. A od czego, do kurrr.. ..dzy, pały służbowe??? Od czego polewaczki???
        Od czego mózgi? W tej konkurencji (odmóżdżenia) między policją a bandziorami
        typowałbym remis. Ale mam wrażenie zs, że ty bijesz i jednych i drugich na
        głowę...
    • l_zaraza_l Re: Jak chorągiewki na wietrze... 09.05.04, 17:37
      • Gość: Kaazam Dokładnie!! IP: *.smrw.lodz.pl 09.05.04, 17:44
      • l_zaraza_l Re: Jak chorągiewki na wietrze... 09.05.04, 17:45
        Jak latwo to sie zmienia!
        Jakie to bardzo proste!
        Najpierw chcieliscie zabic wszystkich dresiarzy.
        Teraz lakniecie krwi policjantow a co bardziej wyrafinowani skosztowaliby i
        dziennikarskiej juhy...

Krwi! Krwi! - wolacie...

Juz sie polala... Wystarczy!
      • Gość: Kaazam Re: Jak chorągiewki na wietrze... IP: *.smrw.lodz.pl 09.05.04, 17:57
        Najgorsze jest to ze sie w ogole nie uczymy na bledach. Przy okazji kolejnych
        tragedii jedyne co mozemy uslyszec to "jebanie" :
        chuliganow
        Policji
        mieszkancow poszczegolnych miast, dzielnic itd
        Przeciez to jest chore i prowadzi donikad!!!!!!
        Niestety nie widac zadnych dzialan majacych poprawic nasze bezpieczenstwo,
        zarowno ze strony policji jak i nas samych.
        Przeciez w momencie kiedy dochodzi do wielkiej bijatyki i uzywa sie broni o
        pomylke i tragedie nie trudno!!
        Nie w Łodzi to przy najblizszej okazji mogloby dojsc do podobnego wypadku.
        krk_man napisal wazne slowa a wy tylko potraficie sie zdobyc na cynizm!!!!!
        WIecej pokory!!!! to wydarzenie powinno byc punktem wyjscia do refleksji i
        dyskusji na temat mozliwosci rozwiazania problemu przemocy wsrod mlodych a nie
        tylko powodem do "zjebania" kogos nowego.
        Paradokslane jest to ze jednymi z nielicznych, ktorzy cos robia w kwestii
        zwiekszenia bezbieczenstwa sa wlasnie kibice!!!!!!!!!!!
        Oswiadczenie szefa kibicow Widzewa jest wlasnie wyrazem tych dzialan. Oni
        staraja sie od dluzszego czasu zapewnic spokoj na stadionie, i coraz lepiej im
        sie to udaje. To co dzieje sie poza nim to juz po trosze wina nas wszystkich :(
    • Gość: yan Re: Zamieszki w Łodzi IP: *.ifd.uni.wroc.pl 09.05.04, 17:40
      Ciagle slysze to "omylkowo", zabili w Poznaniu tez "przez pomylke". Co to za
      trepy, ktore w tak waznych sytuacjach sie myla. To nie tak, to zwyczajni
      niewytrenowani partacze. Niewyszkoleni, chowaja sie po komisariatach, gdy
      przychodzi dzialac to glupieja zupelnie. Tyle sie w Polsce mowilo o akcjach z
      ostra amunicja, i co, i nic. Ale po Janiku jest za to nowy "fachowiec" z tej
      samej grupy wybitnie niezastapionych, Kalisz, on dobrze wie jak mozna odwrocic
      kota ogonem.
    • Gość: xyz byłem, widziałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 17:45
      Juwenalia łodzkie juz od jakiegoś czasu są areną nairozmaitszych "ustawek"
      ludzi, którzy ze studiowaniem maja niewiele wspólnego. Szkoda tylko, że przy
      okazji obrywa sie niewinnym ludziom. Co do błyskotliwej interwencji policji
      wczoraj - tylko pogratulować. Do mnie też strzelali mimo że nic nie zrobiłem -
      tylko obserwowałem. Najwidoczniej chcieli się pozbyć świadków tego dyletanctwa,
      albo po prostu nie potrafili odróżnić drecha który rzuca w nich butelką od
      normalnego człowieka, który stoi i nic złego nie robi. Widziałem też jak jeden
      koleżka chciał po prostu się stamtąd wydostać, szedł z podniesionymi rękami ale
      mimo to i tak dostał z dwóch metrów ze strzelby. Na koniec tylko dodam, że nie
      widziałem żadnej dziewczyny która by rzucała czymkolwiek w policje...Do
      zobaczenia jutro na czarnym marszu ["]
    • Gość: udwa sunday bloody sunday IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 09.05.04, 17:46
      zupełnie jak na tym poruszającym filmie...pamiętacie ? dramat
    • Gość: jmk Re: Zamieszki w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 17:54
      Policja była przygotowana na zamieszki podczas meczu-więc co któryś ostry w
      magazynku był ale mecz zakończył się bez burd a zaczęły draki podczas juwenalli
      i nie zdążyli wyciagnąć ostrych- podczas meczu byłyby wspanaiałe skuteczne do
      zakutych dresiarskich łbów!!!!!
      • Gość: poko Re: Zamieszki w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 17:57
        ..policja jest zawsze przygotowana...no cóż strzelaja sobie chłopcy...po to
        poszli do policji...
    • Gość: nitka Re: Zamieszki w Łodzi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 18:02
      tragedia straszna, ale ten art. jest niespójny:porównajcie tytuł i lid. kto w
      końcu zginął i kto jest winny?
    • Gość: kzc@op.pl Re: Zamieszki w Łodzi IP: *.kalisz.mm.pl 09.05.04, 18:15
      JAK DŁUGO BĘDZIE TRWAŁ TEN BAJZEL Z OSZOŁOMAMI Z POLICJI - KTO SIĘ W KOŃCU
      WEŻMIE ZA TYCH DEBILI - KTO ICH ROZLICZY-KTO ODPOWIE ZA ŚMIERĆ NIEWINNYCH LUDZI?
      • Gość: rebek Re: Zamieszki w Łodzi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.04, 18:36
        Jakich, k...a, niewinnych??? Umiesz czytac???
    • Gość: Qbass (]><[) Re: Zamieszki w Łodzi IP: *.vline.pl / *.vline.pl 09.05.04, 18:15
      Bylem w zeszlym roku pod scena dnb,szybko ucieklem probujac nie wpasc na
      nawalonych drechow podczas odwrotu.Wyniki juwenaliow-zniszczone
      autobusy,tramwaje i inne.Wyniki tych juwenaliow-zabici,wielu rannych.Dlaczego
      nikt nie wyciagnal ZADNYCH wnioskow?!Dlaczego nie bylo ochrony?!

W tym roku mialem isc sie pobawic przy drummach...Teraz ciesze sie ze nie
      poszedlem,bo bym mogl zarobic kulke.Jestem ciekaw czy zagraniczni DJe widzieli
      co sie dzialo i czy nadal beda chcieli do nas przyjechac.Zycze dobrego
      samopoczucia organizatorom.Ale w sumie w klubach nie jest bezpiecznie to
      dlaczego mialoby byc bezpiecznie pod golym niebem.To raz.

Dwa.Podobno 1 policjanta przelicza sie na 10 zadymiarzy-po cholere wiec zostala
      uzyta bron gladkolufowa w TLUMIE?!Tam bylo 100 kiboli-osiemdziesiatke w dlon i
      do roboty.Ale nie-wazniejeszy byl pokaz sily ZOMO,sorry PREWENCJI.

Ja nie wiem,co tu jest grane?!Czy to miasto nie moze byc normalne?!Szkoda
      slow,wstyd mi za moje miasto...
    • Gość: ja Czy zabity byl kibicem czy studentem? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 18:19
    • Gość: Gość Re: Zamieszki w Łodzi IP: *.vline.pl / *.vline.pl 09.05.04, 18:19
      Nie widziałeś, to wina policjantów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka