andrzejdrozd 07.04.14, 06:44 Czy na świeckim pogrzebie ceremonię prowadzi mówca pogrzebowy? Jeśli tak, to znacie jakiegoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karollotka Re: Mówca pogrzebowy 08.04.14, 07:33 Tak, jeśli organizujesz pogrzeb o charakterze świeckim, to najlepiej, żeby pojawił się na nim mówca, który wygłosiłby przemówienie dotyczące zmarłego. Bardzo piękne mowy wygłasza pan Tadeusz Balcerak z pogrzebyswieckie.eu. Odpowiedz Link Zgłoś
adriannamroz Re: Mówca pogrzebowy 26.04.14, 13:09 Chodzi ci chyba o pogrzebyswieckie.pl? Swoją drogą też się zastanawiałam o tym jak wygląda taki pogrzeb, ale czy oprócz braku księdza są jeszcze jakieś różnice? Odpowiedz Link Zgłoś
maci_ej_m Re: Mówca pogrzebowy 25.01.15, 20:06 Ja to w ogóle nie wiem jak można zatrudniać kogoś takiego, no ale jak kto lubi. To mi trąci tanimi filmami ckliwymi rodem z LA Odpowiedz Link Zgłoś
januszbrbo Re: Mówca pogrzebowy 12.07.21, 13:57 Polecam zwrócić się z zapytaniem do centrum pogrzebowe Jan Ząbek - na pewno pomogą Ci w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś