Dodaj do ulubionych

Koncert shakiry w atlas arenie [relacja na żywo]

IP: *.astral.lodz.pl 17.05.11, 22:30
Pique tweetuje z Łodzi :)

twitter.com/#!/3gerardpique
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowniku Koncert shakiry w atlas arenie [relacja na żywo] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 23:02
      Nie byłem ale wystarczą mi 2 relacje:
      1) godz. 19.50 Do koncertu pozostało jeszcze około 20 minut. Płyta nie jest wypełniona, ale na trybunach już prawie wszystkie miejsca są zajęte.
      2)godz. 20.43 A jednak wciąż czekamy. Tłum fanów coraz głośniej skanduje "Shakira, Shakira!"

Czyli gwiazdeczka pokazała gdzie ma ludzi którzy zapłacili jakąś tam kasę .......
    • Gość: dziki Koncert shakiry w atlas arenie [relacja na żywo] IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.11, 23:29
      od kiedy metallica to zespół heavymetalowy marny dziennikarzyno
      • Gość: xyz Re: Koncert shakiry w atlas arenie [relacja na ży IP: *.c193.msk.pl 18.05.11, 09:41
        Raczej ,,do kiedy" Metallica grała metal ^^ Po czarnym albumie to tylko hard rock. Fakt - wcześniej trash a nie heavy metal.
    • Gość: pablo Zaje**** koncert!!! IP: 87.204.177.* 18.05.11, 00:29
      Shakira dała super czadu!! Arena była wypełniona po brzegi, ludzie z całej Polski- koło mnie stali z Krakowa i Wrocławia:-) Miło chociaż raz nie jechać do innego miasta na koncert, tylko udać się w swoim rodzinnym:-) A kto nie był, niech żałuje hehehe.
      • Gość: widz Re: Zaje**** koncert!!! IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.11, 00:53
        Bardzo fajny koncert, Shakira starała się jak mogła, cieszyła się występem. Szkoda, że koncert nie trwał trochę dłużej.
        • Gość: krzychoo plusy i minusy IP: *.aster.pl 18.05.11, 17:18
          lekka granda, spóźniła się 50 min i odrobiła tylko ok.20 a całość trwała jakieś 1,5
    • Gość: r. Shakira zagrała koncert w Atlas Arenie w Łodzi.... IP: *.4web.pl 18.05.11, 07:20
      Czy pokazała cycki? Pokazała?
      • Gość: buc Re: Shakira zagrała koncert w Atlas Arenie w Łodz IP: *.toya.net.pl 18.05.11, 07:45
        No właśnie nie! Gwiazda jedna.... czesc :/
        • Gość: r. Re: Shakira zagrała koncert w Atlas Arenie w Łodz IP: *.4web.pl 19.05.11, 21:31
          No jak nie pokazała, to o co tyle szumu?
    • Gość: Pogromca Baranów Shakira zagrała koncert w Atlas Arenie w Łodzi.... IP: *.205.121.246.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.05.11, 08:20
      Polska to dziwny kraj, emeryt pokazujący od 30 lat styropianową ścianę 2x dzień po dniu wypełnia 12 tyś halę rodzicami tych którzy wczoraj tylko w 95% wykupili wejściówki na koncert, a powinno być odwrotnie (dorobek historyczny gwiazd pomijam) czyżby młodzi żyli w wirtualnym świecie, nie chcieli nic od życia na tak na żywo, bezpośrednio, bo raczej o brak stówy tu nie chodziło.
      • Gość: 24latek Re: Shakira zagrała koncert w Atlas Arenie w Łodz IP: *.ingbank.pl 18.05.11, 09:16
        Waters z swoją Ścianą był genialny :))))))) Tak sądzę że to mój Koncert Życia !!!!!!!!!
    • mary_an Re: Koncert shakiry w atlas arenie [relacja na ży 18.05.11, 09:12
      Ja bylam na koncercie w Belgii i bylo DOKLADNIE tak samo. Spoznila sie 50min, te same stroje, 4 dziewczyny tancza na scenie itp. To juz bylo pol roku temu - moglaby od czasu do czasu zmienic conieco, bo na nastepny koncert juz nigdy nie pojde jak wszystkie sa dokladnie takie same.
      Chociaz musze przyznac, ze wtedy bardzo mi sie podobalo :)
      • astarsos Re: Koncert shakiry w atlas arenie [relacja na ży 18.05.11, 09:19
        Na koncercie nie byłam, zresztą fizycznie to dla mnie nie możliwe jechać teraz na koncert do Łodzi. Ale jestem jej wielbicielką bardzo zdolna i piękna kobieta. Super.
    • mineyko Shakira zagrała koncert w Atlas Arenie w Łodzi.... 18.05.11, 10:03
      W kubły walono rytmicznie i zdrowo, co usłyszałem przechodząc obok hali.
      W tej sytuacji "koncert" nie różnił się wiele od podobnych, chociażby od występów Józiek and boys.Natomiast publiczność, jak opowiadają, reagowała standardowo - rączki do góry i gibanie raz w lewo, drugi raz w prawo i wyła.
      O czasy, o obyczaje, o gusta!
      • Gość: Edyta koncertu nie widział ale opinie ma... IP: *.mnc.pl 18.05.11, 12:16
        To trochę obciach wypowiadać na temat koncertu, którego się nie widziało. Chodź z tej krótkiej wypowiedzi widać, że pisała to osoba która z zasady z życia zadowolona nie jest. Od czasu do czasu takie gibanie do muzyki z rączkami w górze dobrze robi. Polecam szczególnie takim smutasom :)
        • mineyko Re: koncertu nie widział ale opinie ma... 18.05.11, 12:30
          Z życia jestem zadowolony, nie zaliczam się do smutasów, natomiast polecam poznanie prawdziwej rozrywki od chociażby niejakiego Rossiniego!
          • Gość: ^^ Re: koncertu nie widział ale opinie ma... IP: *.infoeltech.com.pl 18.05.11, 12:47
            Dla wielbicieli było to coś niesamowitego. A skoro na koncercie się nie było, to lepiej jest się nie wypowiadać. Atmosfera była super. Shakira kręciła bioderkami, świetnie śpiewała. Publiczności się podobało. Szkoda tylko, że te dziewczyny do Whenever, wherever były podstawione...
          • Gość: dess Teach me my Master... IP: *.toya.net.pl 18.05.11, 17:46
            To dopiero jest kuriozum - nie był, ale porównania do józkowego grania poleciały w ruch. Czy na naprawdę trzeba sie posiłkowac muzyką klasyczną/poważną żeby wygadywać takie bzdury? Nie można zwyczajnie słuchać i jednego i drugiego?
        • Gość: Indyk Re: koncertu nie widział ale opinie ma... IP: *.play-internet.pl 20.05.11, 10:39
          Popieram!!! Smutasy co nie były niech włączą w domu muzykę i pobujają się z rączkami pospiewają i od razu humor sobie poprawią:) Shakira jest super naładowała mnie pozytywną energią na długo...... No chyba że spotkam smutasa co mi humor popsuje.
      • Gość: mika Re: Shakira zagrała koncert w Atlas Arenie w Łodz IP: *.smgr.pl 23.05.11, 16:12
        Chyba bardzo żałujesz, że nie byłeś :)))
    • Gość: Helka Shakira zagrała koncert w Atlas Arenie w Łodzi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 13:19
      Była fantastyczna.Rusza się po mistrzowsku!!!!! a głos ma zniewalający! super show.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka