boczek2001 Czwartek 13.05.04, 10:15 Dzisiaj kolejny dzień matur... KIedy to było? ;-)) W głowie mam jeszcze łzy moich koleżanek przed samym wejsciem na sale. Ze stresu czy z podniecenia? No i ogólny luz w trakcie. Tematy tegorocznej matury są jakieś śmiesznei proste i wydaje mi sie że rok w rok te same bzdety. nO bo np. "bohater tragiczny" - to przewija sie rokrocznie! W Iraku obcieli głowę Amerykaninowi - jak byłby ktos zainteresowany to moge przesłac na skrzynke filmik z tej egzekucji. Warto zeby wtedy nei jesc śniadania czy obiadu... A co do Łodzi - juz prawie na pewno wiadomo że sp. Damian to był dres. A ów dres uczestniczył w rebelii, takze dosięgłą go sprawiedliwosc. Question is: should I cry? I don't think so... Ograniczenia do 50 km/h - beznadziejny wynalazek. WIecej spalania benzyny, która jest nota bene zajebiscie droga. Przy STocu była po 3,59 a juz jest po 3,79! Szkurde! Poza tym wieksze korki i ogolnie nedza...... Powiem szczerze: odechciało mi sie pisać, wiec nei dokoncze tego posta ani go nei wzbogace. Jakas taka melancholia....................................... Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Czwartek 23.05.04, 12:42 boczek2001 napisał: > Dzisiaj kolejny dzień matur... > KIedy to było? ;-)) W głowie mam jeszcze łzy moich koleżanek przed samym > wejsciem na sale. Ze stresu czy z podniecenia? No i ogólny luz w trakcie. > Ou matko! U mnie było dokładnie odwrotnie. Weszłam na luzie, wyszłam z płaczem. Cud że następnego dnia poszłam jeszcze na drugi pisemny. > > W Iraku obcieli głowę Amerykaninowi - jak byłby ktos zainteresowany to moge > przesłac na skrzynke filmik z tej egzekucji. Warto zeby wtedy nei jesc > śniadania czy obiadu... > Powiedz mi PO CO??? Na moim kompie też się to gdzieś szlaja, a sama świadomość, że ktoś chce to obejrzeć, odbiera mi apetyt :(( (idę zdjąć kaszkę z gazu) > > > Ograniczenia do 50 km/h - beznadziejny wynalazek. WIecej spalania benzyny, > która jest nota bene zajebiscie droga. Przy STocu była po 3,59 a juz jest po > 3,79! Szkurde! > Poza tym wieksze korki i ogolnie nedza...... > Ceny benzyny dopiero teraz mnie dopadną. Za to odkryłam coś wspaniałego! Moje autko można zamknąć od środka!!!! :D > > Jakas taka melancholia....................................... Eeee, zimno tylko. A poza tym to dobrego dnia Pańskiego! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
dexterr Re: Przegląd tygodnia /nth but sygn./ 18.05.04, 12:47 Lądy i morza przemierzam, kula ziemską z otwartym ciałem, polski mam paszport na sercu, skąd pytam, skąd go wziąłem. A wziąłem go z dumy i z trudu, ze znoju codziennej pracy, z kamienia z żelaza i z węgla. A węgiel to koks to antracyt - copyright by Miś ;-) Ot tak sobie żeby było miło i Boczkowi po weekandzie nieco ulżyło.. Odpowiedz Link Zgłoś