Dodaj do ulubionych

WORD na smutnej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.11, 11:04
Mam pytanie do osób, które zdawały na prawo jazdy na ulicy Smutnej: czy naprawdę jest tak trudno zdać? Możecie się podzielić ze mną swoimi wrażeniami na temat egzaminu, egzaminatorów, zdawalności ..
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: WORD na smutnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.11, 17:34
      Jeśli znasz przepisy ruchu drogowego i umiesz jeździć samochodem to nic złego Ci się nie stanie. Jeśli nie czujesz się pewnie - odpuść sobie egzamin, bo szkoda Twoich pieniędzy.
    • janek_kowalik68 Re: WORD na smutnej 25.03.16, 13:34
      Mój syn jest w trakcie zdawania prawa jazdy. Już kilka razy oblał właśnie na Smutnej. Teraz przeniósł się na Maratońską. Myślę, że warto to rozważyć ponieważ wiadomo, że jak zna się przepisy i potrafi się jeździć to powinno zdać się wszędzie. Jednak Smutna jest najgorszym ośrodkiem w całej Polsce jeśli chodzi o zdawalność. Wynikać to może z wielu kwestii, ale tutaj ważny jest też stres. Jeśli jest możliwość, aby go zminimalizować wybierając inny ośrodek to powinno się to rozważyć.
    • Gość: Drajwerka Re: WORD na smutnej IP: *.dynamic.mm.pl 17.02.17, 00:46
      jak zdają kobiety na kategorie D i jak wygląda egzamin praktyczny mnie tesz to czeka .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka