Gość: kjhkj IP: *.retsat1.com.pl 20.06.11, 22:15 O. bedzie kandydowac do sejmu. czyli juz nie pragnie byc prezesem spóldzielni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wołek Poseł i jego dyrektor biura to jedność IP: *.toya.net.pl 20.06.11, 22:21 Jakoś nie przekonuje mnie ten wywiad. Ściemniać to my, a nie nas :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerfer PJN coraz silniejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 23:18 No i pięknie PJN jeszcze silniejszy bez Kluzik-Rostkowskiej. Na czele stanął polityk z klasą - Paweł Kowal i to wszystko jeszcze szybciej ruszyło. Z zaciekawieniem patrzę jak się rozwijają. Mam dość PO i PiSu i dziś wiele wskazuje, że to właśnie na PJN oddam swój głos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Postawa godna podziwu - nie iść ślepo za szefową IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.11, 03:33 nie każdy jest tępym narzędziem, jak widać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seastian Niestety osoby, ktore sa chore psychicznie... IP: *.139.rev.vline.pl 21.06.11, 01:07 nie powinny zajmowac sie zyciem spolecznym i politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wojciechowska wciąż walczy o prawa spóldzieców IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.11, 03:28 stąd prawie pod każdym artykułem na jej temat wpisują się członkowie zarządów spóldzielni , którzy mają wiele za uszami ... Powinna wystartować w wyborach . I tak wszyscy wiedzą ,że to ona pracowała na rzecz Łodzi a nie jej szefowa . Agnieszka Wojciechowska ma tyle energii , że jestem spokojny o PJN w Łodzi . I będę na nią głosował ! Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Re: Wojciechowska wciąż walczy o prawa spóldziecó 21.06.11, 06:26 Gość portalu: gość napisał(a): > stąd prawie pod każdym artykułem na jej temat wpisują się członkowie zarz > ądów spóldzielni , którzy mają wiele za uszami ... Powinna wystartować w wy > borach . I tak wszyscy wiedzą ,że to ona pracowała na rzecz Łodzi a nie jej > szefowa . Agnieszka Wojciechowska ma tyle energii , że jestem spokojny o > PJN w Łodzi . I będę na nią głosował ! Nie wiem, @gościu, co masz za uszami, ale pamiętam, co wyprawiało biuro poselskie Pani Kluzik w latach 2007/8. Czy Pani A.W. miała prawo wypowiadać się w Jej imieniu i organizować oddziały studentów prawa UŁ do walki ze spółdzielniami. W każdym razie TO ROBIŁA. Broniła niekonstytucyjnej "ustawy" o s.m., dekomunizowała spółdzielnie, organizował uliczne wiece. Jej "oddziały szturmowe" robiły naloty na spółdzielnie. Chyba Opie Te Panie wtedy jeszcze nie przypuszczały, co stanie się 18.12,2008 roku. . . To wtedy Trybunał Konstytucyjny w Orzeczeniu uznał, że "ustawa" o s.m. jest niekonstytucyjna, że narusza prawo o własności, że spółdzielniom należy się rekompensata za stracony majątek wartości ok. 20 mld zł!!! SM, której jestem członkiem, a nie prezesem, straciła majątek wartości ok. 5 mln zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Wojciechowska wciąż walczy o prawa spóldziecó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.11, 21:57 A to przepraszam, nie wiedziałem, że ta panienka od parzenia kawy to świr. Myślałem, że to tylko nikt, a tu się okazuje, że to szkodliwy nikt. Jeśli ta panienka "walczy ze spółdzielniami", to niech lepiej walnie się w łeb (to to między uszami, a uszy to te z kolczykami - dla wyjaśnienia). Spółdzielnie są potrzebne i w przeciwieństwie do tej łajzy Kluzik-coś tam są dość uczciwe. To jest w ogóle jakaś przedziwna sytuacja. Jest jakaś łajza, która przeskakuje z jednej partii do drugiej i podrywa zaufanie Polaków do systemu demokratycznego i do znaczenia poglądów i odpowiedzialności za wypowiadane słowa. Zamiast spuścić na tę łajzę woal zasłużonego zapomnienia - daje się szpalty jej sekretarce w celu rozpowszechniania jakichś jej wynurzeń na poziomie intelektualnym ekspresu do kawy. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiemy kto to Re: Wojciechowska wciąż walczy o prawa spóldziecó IP: *.bint4.interhost.co.il 21.06.11, 08:39 nie odpisuj sama sobie Wiemy że masz taki zwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frinch Krajobraz w PJN po odejściu Joanny Kluzik-Rostk... IP: *.toya.net.pl 21.06.11, 08:48 Proszę wpisać w google nazwisko tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub.hubert "Media wykreowały jej przejście do PO" 21.06.11, 17:30 Zaczynam sie bac... Media, ja was blagam, nie wykreujcie przypadkiem mojego urlopu nad morzem, bo mam ochote pojechac w gory! Serio blagam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin wywiad z sekretarą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.11, 21:51 A kiedy będzie rozmowa ze sprzątaczką z biura poselskiego? Wybiórcza na siłę kreuje jakąś sekretarę na istną polityczną gwiazdę. Oto panienka od parzenia kawy komentuje bierzące wydarzenia polityczne. Czy G_Wno nie widzi, jakie jest żenujące? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płk. Rynek Re: wywiad z sekretarą IP: *.sds.uw.edu.pl 22.06.11, 18:21 Ech, towarzrzrzszszszu łodzianin, zagalipowaliście się... Wy się na koniec doigracie, towarzrzszszu... A jeśli to jest pierwsza sekretarka, towarzrzrzszszszu, to co ?!!! Weźcie się zastanówcie co wypisujecie, no ! Względem sprzątaczek, to ja wam, towarzrzszszu, chyba nie muszę tłumaczyć, że wywiady z nimi przeprowadzamy sami na bieżąco. I tu was uczulam, towarzyszszu: na bieŻąco !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figiel Wojciechowska buduje silne struktury PJN wŁodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.06.11, 12:31 wyprowadza masowo członków PO . Nic dziwnego ,że takie neptki jak wy jej nie znoszą. To świadczy o jej sile .A jakjuz chcecie wzorem kundelków ujadać to róbcie to mądrze bo te wpisy są głupkowate i nic nie wnoszące .Na kilometr widać ,że chcecie ją zdyskredytować ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płk.Rynek Re: Wojciechowska buduje silne struktury PJN wŁo IP: *.sds.uw.edu.pl 23.06.11, 12:45 Wyprowadza członków, to mało powiedziane! Z uwagi na dotychczasowe osiągnięcia rokuje nadzieje na udział w fafnastej edycji resortowego konkursu skoków przez płot, czy tam inny parkan albo rów z wodą... W perspektywie strategicznej - zwycięstwo w Wielkiej Pardubickiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dozorca Uważaj - nie jesteś anonimowy ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.06.11, 01:46 Znowu ty ? Musisz nie znosic tej kobiety , co chyba o niej dobrze świadczy. Ale uważaj - wbrew pozorom nie jesteś tu anonimowy . Jak przesledzić wpisy w z twojego IP na różnych forach nie wygląda to różowo .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieanonimowy Ameryki nie odkryłeś, Kolómp ... IP: *.sds.uw.edu.pl 24.06.11, 06:13 ale się nie zniechęcaj - może następnym razem ...:D Odpowiedz Link Zgłoś