Gość: ewcia IP: *.toya.net.pl 13.05.04, 22:14 z roku na rok swieto Łodzi robi sie beznadziejne.Ciekawa jestem co bedzie za rok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Re: Święto Łodzi 2004 IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.05.04, 00:59 No ile mozna tego Krawczyka meczyc... tylko Irenki Santor jeszcze brakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: Święto Łodzi 2004 14.05.04, 01:04 Już nie ma dzikich plaż, na których zbieeeeeeraaaałaaam bursztyny, gdy z psem do ciebie szłam a mewy óóóóóóóóósemkiii kreśliły, kreśliły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgierd Re: Święto Łodzi 2004 IP: *.idea.pl 14.05.04, 01:32 A na koniec miss poczty polskiej będzie biła rekord w stemplowaniu pocztówek.... :)))))) <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
parostatek.krawczyka Niezmierniem ucieszon... 14.05.04, 10:48 ... z powodu technicznego zapóźnienia FŁ - nie przesyła fonii! I w sumie dobrze, bo fonii by b00g13 w Żyrafie już miałem pod dostatkiem, ha ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat28 Re: Święto Łodzi 2004 IP: 195.136.33.* 14.05.04, 08:30 Wczoraj przechodziłem Piotrkowska i miałem wrażenie, że jestem na wiejskim odpuście. Obważanki, bluzki, skarpetki, cały Górniak chyba przenieśli na Piotrkowską. Dobrze, że mięsa nie sprzedają. Rozumiem, że świat jest globalną wioska, ale chyba nie o to chodziło, panie Kropiwnicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: Święto Łodzi 2004 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 08:58 To zaproponujcie sami coś fajnego coś nowego, malkontenci. W innych miastach takie kramiki wielobranżowe, pchle targi w centrum rozkładane są co tydzień i nikt z tego powodu szat nie rozdziera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Święto Łodzi 2004 IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 14.05.04, 09:43 No nie przyrównuj tego syfu co jest na Piotrkowskiej do targów w innych miastach.(no chyba że równamy do targu w Szadku) W żadnym, ale to w żadnym z nich nie są to wiejskie jakrmarki w takim wydaniu jakie możemy oglądać na Pietrynie. Nigdzie nie ma też badziewnych pasiastych namiotów. Nigdzie też między straganami nie krąży tyle samochodów (chyba każdy z handlarzy dostał pozwolenie na dojazd do swojego kramiku) Efekt jest taki że Piotrkowską ciężko jest przejść i nie zostać potrąconym przez samochód. Ja w ogóle mam wrażenie że nie było żadnej selekcji przy wydawaniu pozwoleń na kramik i gdyby przyszła po nie baba z cielęciną to by takie pozwolenie dostała. SYF syf syf - wstyd mi za Łódź. Aha i nie mów jeszcze o proponowaniu czegoś lepszego - bo jak dobrze wiesz łódzkie władze w dupie mają to co myślą mieszkańcy tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Święto Łodzi 2004 14.05.04, 09:47 Gość portalu: helga napisał(a): > To zaproponujcie sami coś fajnego coś nowego, malkontenci. W innych miastach > takie kramiki wielobranżowe, pchle targi w centrum rozkładane są co tydzień i > nikt z tego powodu szat nie rozdziera. no jasne, że są. zazwyczaj na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
blackqueen Re: Święto Łodzi 2004 14.05.04, 13:53 Witam! A może wybrednych zainteresuje ta propozycja: 16 maja (niedziela) o godzinie 15.00 odbędzie się pierwsza w Łodzi PARADA SAMBY! Parada rusza spod Centralu II w kierunku pasażu Schillera. Jeszcze się takie rzeczy w naszym mieście nie działy, a wierzcie mi, będzie na co popatrzeć i czego posłuchać:)!!! Zwięźle to ujmując: słodycz dla wszystkich zmysłów;)))!!! Serdecznie zapraszam i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Święto Łodzi 2004 14.05.04, 18:31 A "sambować" mogą wszyscy którzy przyjdą czy tylko po wcześniejszej rejestracji; czy też zjawią się na Pietrynie całe szkoły samby? :)) Odpowiedz Link Zgłoś