Dodaj do ulubionych

Piotrkowska w Google Street View? Jest w finało...

11.07.11, 15:58
I tak się nie uda to tak po Łódzku :):)
Albo chodźcie głosujemy :):) to chyba niezbyt normalne he he no i zagłosowałem na Piotrkowską
Obserwuj wątek
    • pstryczek-elektryczek Niebieskie źródła? 11.07.11, 16:17
      Ciekawe jakie tam "ulice" są do oglądania. Rezerwat może i ładny, ale to jedna kilometrowa ścieżka, a właściwe "Niebieskie Źródła" to białe plamy na dnie jeziorka. Jakoś nie widzę w tym nic atrakcyjnego dla oglądającego Google Street View.
      • Gość: maryjan Re: Niebieskie źródła? IP: *.play-internet.pl 03.08.11, 19:10
        widać że jesteś łodziokiem s .....synem , takim jak ty odlewam się w bronkach
    • Gość: 333D Piotrkowska w Google, nawierzchnia w gooo...wnie IP: *.182.94.159.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.07.11, 16:56
      Jak będa filmować tylko od góry wdół do połowy to mamy szansę, ale jak w obiektyw załapie się ta goowniana nawierzchnia pochodząca z najbardziej widocznego łódzkiego oszustwa to marnie to widzę.
    • Gość: . Piotrkowska w Google Street View? Jest w finało... IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.11, 19:47
      Super. Łódzkie psie goowna obejrzy wreszcie cały świat!
      • Gość: ziki Re: Piotrkowska w Google Street View? Jest w fina IP: *.toya.net.pl 11.07.11, 23:45
        Gościu, schowaj się! Umyj włosy, obetnij pazury i przestań obrażać moje miasto! Ja już zagłosowałem :) Łódź górą!
        • Gość: gosc Re: Piotrkowska w Google Street View? Jest w fina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.11, 11:55
          To miasto samo się obraża - nie potrzebuje w tej kwestii dodatkowej pomocy.
    • mikolajkowicz Kocham google street view 22.02.12, 20:36
      Przed wyjazdem do Paryża tyle "spacerowałem" po jego ulicach, że jak już się tam znalazłem ogólnie orientowałem się w mieście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka