Dodaj do ulubionych

Politechnika

13.08.11, 18:15
Witam, w tym roku zaczne 2 klase liceum wiec czas się zastanawiać nad tym co będe zdawał na maturze. Najprawdopodobniej będą to: rozszerzona geografia,a reszta przedmiotow na podstawie (matma,jezyk,polski). Moje pytanie brzmi, czy zdając tylko jeden dodatkowy przedmiot na rozszerzeniu a reszte obowiazkowych i to na podstawie to czy mam szansę dostać się na studia dzienne na Politechnikę Łódzką? Nad kierunkiem jeszcze nie myślałem, ale ciekawi mnie czy w ogóle jest to możliwe. Często zdarza się, że liczba kandydatów jest niższa niż ilość miejsc - jak jest na lodzkiem polibudzie? Proszę o wypowiedzi w szczególności łodzkich studentów. Dzięki z góry.

]
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Politechnika IP: *.toya.net.pl 13.08.11, 19:08
      Ja w twoim wieku byłem w trzeciej
      • net_jerzyk Re: Politechnika 13.08.11, 19:13
        Gość portalu: a napisał(a):

> Ja w twoim wieku byłem w trzeciej

Nie rozumiem o co ci chodzi :} . Na prawdę nikt nie wie czy trudno jest sie dostać na waszą politechnike? :/
      • Gość: ;) ja w twoim wieku nie jadłam IP: *.196.234.101.threembb.co.uk 13.08.11, 21:50
    • net_jerzyk Re: Politechnika 14.08.11, 12:40
      wciąż czekam na sensowne odpowiedzi
      • Gość: a Re: Politechnika IP: *.toya.net.pl 14.08.11, 17:12
        net_jerzyk napisał:

> wciąż czekam na sensowne odpowiedzi

Domyślam się.
    • Gość: wczorajszy gol Re: Politechnika IP: *.tvsat364.lodz.pl 14.08.11, 18:47
      Człowieku, masz wyselekcjonowane forum "Szkoły i uczelnie", więc chyba lepiej tam zapytać? forum.gazeta.pl/forum/f,756,Szkoly_i_uczelnie.html
      • Gość: żeton Re: Politechnika IP: *.toya.net.pl 14.08.11, 19:35
        > Człowieku, masz wyselekcjonowane forum

Jakie?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka