Gość: Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 21:06 Wyszedł dzisiaj na wolność.Co sądzicie o tej postaci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STAR Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI IP: *.imp.lodz.pl 17.08.01, 15:33 nie godzi sie wytwarzać zainteresowanie tego rodzaju postacią Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI 17.08.01, 17:51 w szkole uczą na historii o gorszych postaciach. może coś o tym powiesz STARy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI IP: 213.25.90.* 17.08.01, 18:38 ja na przykład słyszałem, że niedługo znowu pójdzie siedzieć. Tylko chyba za coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dubler Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI- kogo zabije teraz ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 21:56 No właśnie kogo Piotrowski zabije teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI- kogo zabije teraz ? IP: 213.25.90.* 26.08.01, 13:26 nie, stary! tym razem tylko obraził sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI- kogo zabije teraz ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 19:15 Nie przesadzajcie. Ale swoją drogą to " Fakty i Mity " podziękowały Piotrowskiemu za ewentualną współpracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI- kogo zabije teraz ? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 27.08.01, 22:03 Poraża mnie Twoja "wyrozumiałość". A gdyby zabił Twojego brata, też byś podchodził do tej zbrodni z takim dystansem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI IP: *.interkam.pl 17.08.01, 22:02 Ciekawsze z tej historii jest to kto byl inspiratorem zbrodni i dlaczego.Ale chyba o tym nie dowiemy sié nigdy.Takie sá zasady dzialania sluzb specjalnych na calym swiecie.Piotrowski w tej sprawie byl tylko malym oczkiem.Odsiedzial swoje.Obecne dzialanie wymiaru sprawiedliwosci jest conajmniej smieszne.Niech sobie dadza spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marst Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI IP: 213.25.190.* 17.08.01, 22:50 odsiedzial swoje i koniec. A ta cala nowa sprawa to chyba dzieki kampanii wyborczej. Niech sobie juz go odpuszcza to jest juz nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.08.01, 13:23 To już nigdy nie będzie nudne. Ta zbrodnia została zapisana na kartach historii i będzie zawsze powracać nie tylko jako przestroga przed totalitaryzmem, ale i świadectwem jak nisko i nikczemnie może upaść człowiek bedący jego narzędziem. Odpowiedz Link Zgłoś
zonk19 Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI 26.08.01, 14:33 Szkoda ze taki zbrodniarz dostal tak maly wyrok,widzialbym go w pace jeszcze przez jakies 10,15 lat.Najgorsze jest to ze ten czlowiek nie odczuwa zadnej skruchy,mozna odniesc wrazenie ze uznaje sie za niewinnego!!! I jeszcze mial pisac artykuly dla jakiegos z czasopism? Dobrze ze ktos tam pomyslal i Piotrowskiemu podziekowano. Pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.08.01, 17:20 Mam nadzieję, że wszędzie mu "podziękują". Odpowiedz Link Zgłoś