Dodaj do ulubionych

GRZEGORZ PIOTROWSKI

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 21:06
Wyszedł dzisiaj na wolność.Co sądzicie o tej postaci?
Obserwuj wątek
    • gray Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI 17.08.01, 12:27
      nie znam faceta...
      • Gość: STAR Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI IP: *.imp.lodz.pl 17.08.01, 15:33
        nie godzi sie wytwarzać zainteresowanie tego rodzaju postacią
        • gray Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI 17.08.01, 17:51
          w szkole uczą na historii o gorszych postaciach. może coś o tym powiesz STARy ?
    • Gość: pepe Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI IP: 213.25.90.* 17.08.01, 18:38
      ja na przykład słyszałem, że niedługo znowu pójdzie siedzieć. Tylko chyba za
      coś innego.
      • Gość: Dubler Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI- kogo zabije teraz ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 21:56
        No właśnie kogo Piotrowski zabije teraz ?
        • Gość: pepe Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI- kogo zabije teraz ? IP: 213.25.90.* 26.08.01, 13:26
          nie, stary! tym razem tylko obraził sąd.
        • Gość: M Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI- kogo zabije teraz ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 19:15
          Nie przesadzajcie.
          Ale swoją drogą to " Fakty i Mity " podziękowały Piotrowskiemu za ewentualną
          współpracę.
          • Gość: mw Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI- kogo zabije teraz ? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 27.08.01, 22:03
            Poraża mnie Twoja "wyrozumiałość". A gdyby zabił Twojego brata, też byś
            podchodził do tej zbrodni z takim dystansem?
    • Gość: kuba Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI IP: *.interkam.pl 17.08.01, 22:02
      Ciekawsze z tej historii jest to kto byl inspiratorem zbrodni i dlaczego.Ale
      chyba o tym nie dowiemy sié nigdy.Takie sá zasady dzialania sluzb specjalnych
      na calym swiecie.Piotrowski w tej sprawie byl tylko malym oczkiem.Odsiedzial
      swoje.Obecne dzialanie wymiaru sprawiedliwosci jest conajmniej smieszne.Niech
      sobie dadza spokoj.
      • Gość: marst Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI IP: 213.25.190.* 17.08.01, 22:50
        odsiedzial swoje i koniec. A ta cala nowa sprawa to chyba dzieki kampanii
        wyborczej. Niech sobie juz go odpuszcza to jest juz nudne.
        • Gość: mw Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.08.01, 13:23
          To już nigdy nie będzie nudne. Ta zbrodnia została zapisana na kartach historii
          i będzie zawsze powracać nie tylko jako przestroga przed totalitaryzmem, ale i
          świadectwem jak nisko i nikczemnie może upaść człowiek bedący jego narzędziem.
          • zonk19 Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI 26.08.01, 14:33
            Szkoda ze taki zbrodniarz dostal tak maly wyrok,widzialbym go w pace jeszcze
            przez jakies 10,15 lat.Najgorsze jest to ze ten czlowiek nie odczuwa zadnej
            skruchy,mozna odniesc wrazenie ze uznaje sie za niewinnego!!! I jeszcze mial
            pisac artykuly dla jakiegos z czasopism? Dobrze ze ktos tam pomyslal i
            Piotrowskiemu podziekowano. Pozdrow.!
            • Gość: mw Re: GRZEGORZ PIOTROWSKI IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.08.01, 17:20
              Mam nadzieję, że wszędzie mu "podziękują".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka