Dodaj do ulubionych

Bohaterowie detektywistycznego serialu na Piotr...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 15:25
Epokowa informacja! No to jest wielki przełom w historii miasta...
Obserwuj wątek
    • Gość: Fan Rexa Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Komi... IP: *.play-internet.pl 07.09.11, 16:03
      Nie mogę się doczekać! :) W ogóle, to jest naprawdę wielka szansa, by wypromować Łódź jako miasto godne odwiedzenia... i kręcenia w niej filmów! Oby przyczynił się do zmiany wizerunku Łodzi! Oczywiście miasto musi jednocześnie zacząć rewitalizację śródmieścia, by to się udało, a serial dało się kręcić w coraz większej liczbie zadbanych miejsc.
      • Gość: ap Re: szanowny idioto chyba nie wiesz gdzie żyjesz:) IP: *.play-internet.pl 09.09.11, 00:38
        Łódź była miastem kręcenia filmów i to prawdziwych a nie takich gówien jak ten Rex ale dzięki super solidaruchom po 1989 r. to zarżnięto razem z WFF:))))
    • Gość: GTPRESS Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Komi... IP: *.c3-0.80w-ubr1.nyr-80w.ny.cable.rcn.com 07.09.11, 16:32
      bida piszczy, pies biega po dachach, a zycie toczy sie dalej...... slowem, na bosaka polna drozka......
      • Gość: Fajnie Re: Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Ko IP: *.bc.lnet.pl 07.09.11, 18:16
        Niech forumowe psy szczekają, a Łódź jedzie dalej!:) Super, Łódź filmowa, to jest to!
    • minigry.amor.pl Seriale, 07.09.11, 18:43
      disco polo i wojewódzki to byłą domena warszawy. Pachniało wsią, a teram powstaje serial łódzki. Co do odwiedzających Łódź, to chciałem zauważyć, że nie mamy już dawno z tym problemów. Spróbujcie zaparkować w Manufakturze w weekend. Popatrzcie na nr rejestracyjne. Ale to i tak lepsze niż Camerimage i żyd.
      • kapitan_marchewa Re: Seriale, 07.09.11, 18:56
        Oooo, jaśnie pan aryjczyk.. A brunatną koszulkę już kupiłeś?
        Są tacy co już po nocach z pochodniami chodzą, musisz do Warszawy jak Ci w Łodzi za ciasno.
        A ja śmiem twierdzić, że na Manufakturze Łódź się nie kończy, ani nawet się tam nie zaczyna. To, ze tam masa rejestracji EPA, ESI i ELW o niczym nie świadczy.
        A Ty kolego odwiedź muzeum na Radogoszczu, poznaj trochę łódzkiej historii, przydałoby Ci się, polecam..
        • Gość: Fan Rexa Re: Seriale, IP: *.play-internet.pl 07.09.11, 19:42
          kapitan_marchewa napisał:

> Oooo, jaśnie pan aryjczyk.. A brunatną koszulkę już kupiłeś?
          > Są tacy co już po nocach z pochodniami chodzą, musisz do Warszawy jak Ci w Łodz
          > i za ciasno.
          > A ja śmiem twierdzić, że na Manufakturze Łódź się nie kończy, ani nawet się tam
          > nie zaczyna. To, ze tam masa rejestracji EPA, ESI i ELW o niczym nie świadczy.
          > A Ty kolego odwiedź muzeum na Radogoszczu, poznaj trochę łódzkiej historii, prz
          > ydałoby Ci się, polecam..

Lubię to!
        • minigry.amor.pl Re: Seriale, 07.09.11, 20:47
          Mieszkam 700, może 900 metrów od tego muzeum. Najbardziej zawodzi tam materiał, z którego zrobiony jest mundur SS-mana. W TV wygląda to elegancko, a to zwykły czarny koc. W dodatku ten mundur to oryginał... Co do Warszawy, to tam się urodziłem, ale wstydzę się tego, od 8-mego miesiąca życia mieszkam w Łodzi i nie mam już nic wspólnego ze wschodem Polski.
        • Gość: ap Re: po rejestracjach świadczy skąd ten upadek Łodz IP: *.play-internet.pl 09.09.11, 00:41
          po prostu za dużo w niej się wiochy pęta po ulicach:)))
      • Gość: ap Re: ja cię czytam to mi cię żal:)) IP: *.play-internet.pl 09.09.11, 00:40
        widać żeś dzieciaku ze wsi i ci Manufaktura imponuje na tle miejscowego gsu:))))no i ten typowy polskich wsiowy antysemityzm że jak ktoś coś potrafi i robi coś dobrego to żyd:)))
        • minigry.amor.pl Re: ja cię czytam to mi cię żal:)) 10.09.11, 01:39
          Żyd to skrót od słowa Żydowicz durniu.
    • Gość: k9 Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Komi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 22:21
      400?!
    • Gość: Ona Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Komi... IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.09.11, 22:33
      Nareszcie jakiś serial będzie kręcony w Łodzi. Jeżeli go nie schrzanią to jest szansa że zrobią więcej niż 13 odcinków :) Mam nadzieje że nie schrzanią :)
      • Gość: roosevelt5 Re: Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Ko IP: *.toya.net.pl 08.09.11, 21:14
        Ona napisał(a):

> Nareszcie jakiś serial będzie kręcony w Łodzi. Jeżeli go nie schrzanią to jest
        > szansa że zrobią więcej niż 13 odcinków :) Mam nadzieje że nie schrzanią :)
        -----------
        Nie ...będzie... ale już jest kręcony.
    • Gość: GTPRESS Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Komi... IP: *.c3-0.80w-ubr1.nyr-80w.ny.cable.rcn.com 08.09.11, 03:14
      w 1968 r, Filmowka nie przyjmowla nowych studentow, wybralem sie na studia do Warszawy, do dzis nie wiem, dlaczego Tata zabronil mi przekraczac Wisle w kierunku wschodnim.......?, Lodz jest piekna, Ziemia lodzka tez, ale nie ograniczajmy sie tylko do Manufaktury i ul. Piotrkowskiej..... duzo nas za "wielkom wodom", tak na wschodnim, jak i zachodnim wybrzezu, niestety, Polske i Lodz tylko odwiedzamy, choc filmowanie sledzimy "okiem Rybkowskiego"..... moze ktos zna losy polskiego Hollywood w okolicach Nowego Miasta, czy tam sie cos dzieje? prosze o informacje......
      • Gość: lodzianin Re: Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Ko IP: *.play-internet.pl 10.09.11, 05:26
        Gość portalu: GTPRESS napisał(a):

> w 1968 r, Filmowka nie przyjmowla nowych studentow, wybralem sie na studia do W
        > arszawy, do dzis nie wiem, dlaczego Tata zabronil mi przekraczac Wisle w kierun
        > ku wschodnim.......?, Lodz jest piekna, Ziemia lodzka tez, ale nie ograniczajmy
        > sie tylko do Manufaktury i ul. Piotrkowskiej..... duzo nas za "wielkom wodom",
        > tak na wschodnim, jak i zachodnim wybrzezu, niestety, Polske i Lodz tylko odwi
        > edzamy, choc filmowanie sledzimy "okiem Rybkowskiego"..... moze ktos zna losy p
        > olskiego Hollywood w okolicach Nowego Miasta, czy tam sie cos dzieje? prosze o
        > informacje......

Pomysł z Nowym Miastem zarzucony - i dobrze, bo to należy rozwinąć w Łodzi. Spodziewamy się tu intensywnego rozwoju branży filmowej. Jeśli chciałby Pan dowiedzieć się więcej, bardzo proszę zapisać swój e-mail, a napiszę.
    • Gość: ap a kto to jest ten Wesołowski???:))) IP: *.play-internet.pl 09.09.11, 00:36
      • Gość: e Chyba jakiś dubler IP: *.4web.pl 10.09.11, 18:24
        dla psa Alex'a.
    • Gość: www Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Komi... IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.09.11, 18:29
    • Gość: zniesmaczony Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Komi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 23:54
      Informacja "wisi" na stronie prawie 3 tygodnie...może wystarczy ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka