Gość: bleee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 15:25 Epokowa informacja! No to jest wielki przełom w historii miasta... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fan Rexa Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Komi... IP: *.play-internet.pl 07.09.11, 16:03 Nie mogę się doczekać! :) W ogóle, to jest naprawdę wielka szansa, by wypromować Łódź jako miasto godne odwiedzenia... i kręcenia w niej filmów! Oby przyczynił się do zmiany wizerunku Łodzi! Oczywiście miasto musi jednocześnie zacząć rewitalizację śródmieścia, by to się udało, a serial dało się kręcić w coraz większej liczbie zadbanych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Re: szanowny idioto chyba nie wiesz gdzie żyjesz:) IP: *.play-internet.pl 09.09.11, 00:38 Łódź była miastem kręcenia filmów i to prawdziwych a nie takich gówien jak ten Rex ale dzięki super solidaruchom po 1989 r. to zarżnięto razem z WFF:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GTPRESS Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Komi... IP: *.c3-0.80w-ubr1.nyr-80w.ny.cable.rcn.com 07.09.11, 16:32 bida piszczy, pies biega po dachach, a zycie toczy sie dalej...... slowem, na bosaka polna drozka...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajnie Re: Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Ko IP: *.bc.lnet.pl 07.09.11, 18:16 Niech forumowe psy szczekają, a Łódź jedzie dalej!:) Super, Łódź filmowa, to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Seriale, 07.09.11, 18:43 disco polo i wojewódzki to byłą domena warszawy. Pachniało wsią, a teram powstaje serial łódzki. Co do odwiedzających Łódź, to chciałem zauważyć, że nie mamy już dawno z tym problemów. Spróbujcie zaparkować w Manufakturze w weekend. Popatrzcie na nr rejestracyjne. Ale to i tak lepsze niż Camerimage i żyd. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_marchewa Re: Seriale, 07.09.11, 18:56 Oooo, jaśnie pan aryjczyk.. A brunatną koszulkę już kupiłeś? Są tacy co już po nocach z pochodniami chodzą, musisz do Warszawy jak Ci w Łodzi za ciasno. A ja śmiem twierdzić, że na Manufakturze Łódź się nie kończy, ani nawet się tam nie zaczyna. To, ze tam masa rejestracji EPA, ESI i ELW o niczym nie świadczy. A Ty kolego odwiedź muzeum na Radogoszczu, poznaj trochę łódzkiej historii, przydałoby Ci się, polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Rexa Re: Seriale, IP: *.play-internet.pl 07.09.11, 19:42 kapitan_marchewa napisał: > Oooo, jaśnie pan aryjczyk.. A brunatną koszulkę już kupiłeś? > Są tacy co już po nocach z pochodniami chodzą, musisz do Warszawy jak Ci w Łodz > i za ciasno. > A ja śmiem twierdzić, że na Manufakturze Łódź się nie kończy, ani nawet się tam > nie zaczyna. To, ze tam masa rejestracji EPA, ESI i ELW o niczym nie świadczy. > A Ty kolego odwiedź muzeum na Radogoszczu, poznaj trochę łódzkiej historii, prz > ydałoby Ci się, polecam.. Lubię to! Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Re: Seriale, 07.09.11, 20:47 Mieszkam 700, może 900 metrów od tego muzeum. Najbardziej zawodzi tam materiał, z którego zrobiony jest mundur SS-mana. W TV wygląda to elegancko, a to zwykły czarny koc. W dodatku ten mundur to oryginał... Co do Warszawy, to tam się urodziłem, ale wstydzę się tego, od 8-mego miesiąca życia mieszkam w Łodzi i nie mam już nic wspólnego ze wschodem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Re: po rejestracjach świadczy skąd ten upadek Łodz IP: *.play-internet.pl 09.09.11, 00:41 po prostu za dużo w niej się wiochy pęta po ulicach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Re: ja cię czytam to mi cię żal:)) IP: *.play-internet.pl 09.09.11, 00:40 widać żeś dzieciaku ze wsi i ci Manufaktura imponuje na tle miejscowego gsu:))))no i ten typowy polskich wsiowy antysemityzm że jak ktoś coś potrafi i robi coś dobrego to żyd:))) Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Re: ja cię czytam to mi cię żal:)) 10.09.11, 01:39 Żyd to skrót od słowa Żydowicz durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k9 Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Komi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 22:21 400?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Komi... IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.09.11, 22:33 Nareszcie jakiś serial będzie kręcony w Łodzi. Jeżeli go nie schrzanią to jest szansa że zrobią więcej niż 13 odcinków :) Mam nadzieje że nie schrzanią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Re: Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Ko IP: *.toya.net.pl 08.09.11, 21:14 Ona napisał(a): > Nareszcie jakiś serial będzie kręcony w Łodzi. Jeżeli go nie schrzanią to jest > szansa że zrobią więcej niż 13 odcinków :) Mam nadzieje że nie schrzanią :) ----------- Nie ...będzie... ale już jest kręcony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GTPRESS Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Komi... IP: *.c3-0.80w-ubr1.nyr-80w.ny.cable.rcn.com 08.09.11, 03:14 w 1968 r, Filmowka nie przyjmowla nowych studentow, wybralem sie na studia do Warszawy, do dzis nie wiem, dlaczego Tata zabronil mi przekraczac Wisle w kierunku wschodnim.......?, Lodz jest piekna, Ziemia lodzka tez, ale nie ograniczajmy sie tylko do Manufaktury i ul. Piotrkowskiej..... duzo nas za "wielkom wodom", tak na wschodnim, jak i zachodnim wybrzezu, niestety, Polske i Lodz tylko odwiedzamy, choc filmowanie sledzimy "okiem Rybkowskiego"..... moze ktos zna losy polskiego Hollywood w okolicach Nowego Miasta, czy tam sie cos dzieje? prosze o informacje...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianin Re: Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Ko IP: *.play-internet.pl 10.09.11, 05:26 Gość portalu: GTPRESS napisał(a): > w 1968 r, Filmowka nie przyjmowla nowych studentow, wybralem sie na studia do W > arszawy, do dzis nie wiem, dlaczego Tata zabronil mi przekraczac Wisle w kierun > ku wschodnim.......?, Lodz jest piekna, Ziemia lodzka tez, ale nie ograniczajmy > sie tylko do Manufaktury i ul. Piotrkowskiej..... duzo nas za "wielkom wodom", > tak na wschodnim, jak i zachodnim wybrzezu, niestety, Polske i Lodz tylko odwi > edzamy, choc filmowanie sledzimy "okiem Rybkowskiego"..... moze ktos zna losy p > olskiego Hollywood w okolicach Nowego Miasta, czy tam sie cos dzieje? prosze o > informacje...... Pomysł z Nowym Miastem zarzucony - i dobrze, bo to należy rozwinąć w Łodzi. Spodziewamy się tu intensywnego rozwoju branży filmowej. Jeśli chciałby Pan dowiedzieć się więcej, bardzo proszę zapisać swój e-mail, a napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap a kto to jest ten Wesołowski???:))) IP: *.play-internet.pl 09.09.11, 00:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Komi... IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.09.11, 18:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Wesołowski i Walach kręcą na Piotrkowskiej Komi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 23:54 Informacja "wisi" na stronie prawie 3 tygodnie...może wystarczy ? Odpowiedz Link Zgłoś