mt_logan 25.05.04, 12:55 hej... ciekawi jestesmy czy wsrod Forumowiczy znajda sie naturysci...:-) pozdrawiamy slonecznie, Magda i Marcin --- www.naturyzm.friko.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: flip Re: Naturyzm... IP: *.p.lodz.pl 25.05.04, 13:00 W ogole rzadko polegujemy na sloncu, ale polegiwanie w ochraniaczach (poza lbem) wydaje sie nam gwaltem na naturze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mt_logan Re: Naturyzm... 25.05.04, 13:02 kazdy lubi co chce.... ale zeby zaraz gwalt:-))))) Pzdr, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Naturyzm... 25.05.04, 16:33 neochuan napisał: > polecam Rowy Wyrażaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka_g Re: Naturyzm... 28.05.04, 15:19 Też polecam Rowy :-))) Na wschód od plaży głównej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Naturyzm... IP: *.p.lodz.pl 25.05.04, 19:27 No tak - zlesmy sie wyrazili: gwaltem na zdrowym rozsadku raczej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Azali... 27.05.04, 12:23 Gość portalu: flip napisał(a): > No tak - zlesmy sie wyrazili: gwaltem na zdrowym rozsadku raczej :-) ...gwałtem odzienia wierzchniego się pozbywać zatem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Azali... IP: 81.183.255.* 28.05.04, 22:36 O jejku - a po co gwaltem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat28 Re: Naturyzm... IP: 195.136.33.* 25.05.04, 14:41 A co na to tzw. wartości chrześcijańskie? Pytam w kontekście nadciągającej nowej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Naturyzm... 25.05.04, 14:50 to lepper jest katolik? a ja myślałem, że golec... Odpowiedz Link Zgłoś
mt_logan Re: Naturyzm... 27.05.04, 12:14 no i zgadza sie... wiekszosc nie potrafi przeczytac tego co jest napisane... nie mowiac o tym... zeby to zrozumiec:-) ECH.... pozdrawiamy tych normalnych --- Forum dla nagusów: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20258 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ nie zalog. Ja jestem.... IP: *.makolab.pl / *.proxy.makolab.pl 27.05.04, 12:40 dodatkowo polecam Grzybowo - plażę mają cudną> Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Grzybowo 27.05.04, 18:08 się czasem robi po plaży. w Rowach. też polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: Naturyzm... 27.05.04, 22:16 No cóż...raz ujrzałam nudystów na plaży grających w siatkówke...NIGDY WIĘCEJ!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: a jakby tak... 28.05.04, 11:11 Moja chora i zdegenerowana wyobraznia podsunela mi pewien obraz.. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: a jakby tak... 28.05.04, 15:47 Gdyby oni byli chociaż młodzi....a to jacyś tacy 60-latkowie:/ Traumatyczne przeżycie... Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: a jakby tak... 28.05.04, 15:50 We wspomnianych Rowach pare lat temu.. Lomatko, to juz 8 chyba bedzie.. Sila rozpedu spacerowego zaszedlem na te plaze. Jakas grupka okupujaca wspolnie gigantyczny recznik plazowy prawie mnie zlinczowala.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOYAnin Re: Naturyzm... IP: *.toya.net.pl 29.05.04, 04:34 Tiaaa... Naturyzm jak styl bycia czy styl opalania się? Ja jestem zdecydowanie za tym 2-gim. A tak BTW - Bronisławów itp. miejsca to raczej wyprawa na cały dzień. Może trzeba poszukać czegoś bliżej, jakies peryferia Łodzi, dokąd można wyskoczyć na opalanie kilkugodzinne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Naturyzm... IP: *.toya.net.pl 30.05.04, 18:09 Plaża w lesie obok lotniska Lublinek. Zdarzają się fajne sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOYAnin Re: Naturyzm... IP: *.toya.net.pl 03.06.04, 06:05 Fajne sztuki?!? Chodzi o "awionetki" czy coś o większych gabarytach? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Naturyzm... IP: *.staszic.waw.pl / *.staszic.waw.pl 03.06.04, 13:29 A chociaż ATR-akcyjne te "bo Ingi"? Rozmiar 42 czy 72? Odkryłem świetne miejsce na opalanie nago W MIEŚCIE. W czworokącie ograniczonym Czechosłowacką od południa, Konstytucyjną od zachodu, szpitalem od wschodu i wirtualnym przedłużeniem Narutowicza od północy. Tam jest taki mały park, za to strasznie gęsty, chyba wcale nieodwiedzany. Można się chyba tam mocno zaszyć i znaleźć jakieś miejsce skąd widać Słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Naturyzm... 03.06.04, 13:38 Czechosłowacka też jest wirtualna. od rozpadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Naturyzm... IP: *.staszic.waw.pl / *.staszic.waw.pl 03.06.04, 14:04 :-) Podobnie jak wirtualne są ulice: Unii Lubelskiej (Unii dawno nie ma), Włókniarzy (przemysł padł), Piłsudskiego (nie żyje), Mickiewicza (nie żyje), Milionowa (nigdy się chyba milionowego łodzianina nie doczekamy) i wiele innych. Nawet Czerwona już dawno nie jest czerwona ;-) Kiedyś słyszałem takie głosy, żeby Czechosłowackiej zmienić nazwę bo już nie ma Czechosłowaci. IMHO to bez sensu. Nie ma ale była. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOYAnin Re: Naturyzm... IP: *.toya.net.pl 04.06.04, 07:10 Wobrażasz sobie, co teraz będzie w tym Czworokącie Ulic?!? Kamery, jupitery, lornetki, ksiądz z kropidłem i w ogóle - armagedon, apokalipsa etc.! Ja napewno już się tam nie wybiorę goło, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Naturyzm... IP: *.staszic.waw.pl / *.staszic.waw.pl 04.06.04, 22:13 Mam nadzieję, że tak się nie stanie, że naturyści mają swoje sposoby na uniknięcie gapiów ;-) Może i ja się tam kiedyś wybiorę na spotkanie z Naturą :) Odpowiedz Link Zgłoś
mt_logan Re: Naturyzm... 05.06.04, 15:54 Gość portalu: Michał M. napisał(a): > Odkryłem świetne miejsce na opalanie nago W MIEŚCIE. W czworokącie ograniczonym Znajac nasze spoleczenstow... spotaksz tam teraz kilku "podgladaczy":-))))) Magda:-) --- forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20258 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Naturyzm... IP: *.staszic.waw.pl / *.staszic.waw.pl 05.06.04, 17:09 Musisz mi wybaczyć... zachowałem się jak słoń w składzie porcelany. To przez naturystyczne lamerstwo. I to akurat wtedy, gdy po Twoim wątku zwiedziłem trochę cyber-natur-świata, zrozumiałem ideę naturyzmu i spodobała mi się. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mt_logan Re: Naturyzm... 08.06.04, 10:58 Po prostu mamy TAKIE a nie inne spoleczenstowo... trzeba uwazac na "podgladaczy"... (ktorzy uwazaja sie za normalnych, a chowaja sie po krzakach.... i "wal.... takie piekne zwierze":-))))))))))))) Sorry za doslowne slowa:-) Magda Odpowiedz Link Zgłoś
mt_logan Re: Naturyzm... 05.06.04, 15:52 Gość portalu: Albert napisał(a): > Plaża w lesie obok lotniska Lublinek. Zdarzają się fajne sztuki. Owszem... ale ja nie chcialabym tam spotkac takiego jak TY!!! Pozdrawiam, Magda --- forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20258 Odpowiedz Link Zgłoś
mt_logan Re: Naturyzm... 05.06.04, 15:50 Gość portalu: TOYAnin napisał(a): > A tak BTW - Bronisławów itp. miejsca to raczej wyprawa na cały dzień. Zgadza sie... niestety, ale czasem mozna odpoczac po tygodniu pracy! > Może trzeba poszukać czegoś bliżej, jakies peryferia Łodzi, > dokąd można wyskoczyć na opalanie kilkugodzinne? Znamy takie miejsca!!! Roewrem ok 30 minut!!! Ze wzgledu na taich dziwnych osobnikow... nie powiem gdzie:-) Pozdrawiam, Magda --- forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20258 Odpowiedz Link Zgłoś