Dodaj do ulubionych

MEGA SOLAR

IP: *.toya.net.pl 05.10.11, 22:31
Jestem członkiem klubu od 4 lat . Korzystam z usług siłowni i fitnessu. Przyrządy, które używam na siłowni są oblepione potem osób wcześniej z nich korzystających (nawet w godzinach porannych). Nie widziałam nigdy, aby były czyszczone, a osoby, które pełnią funkcję sprzątaczki uprawiają sport, korzystając z bieżni w czasie godzin pracy. Szatnia damska, która pełni również funkcję natrysków, jest otwarta i ciągle brudna. Nie ma mydła, ręczników papierowych, papieru toaletowego, a z trzech natrysków działa czasami jeden (notorycznie bez ciepłej wody). W ciągu dwóch lat nie mogłam się doprosić suszarki, więc przyniosłam swoją, a korzystała z niej większość osób. Gdy spotkałam Panią manager i przedstawiłam swoje uwagi oraz zastrzeżenia wysłała mnie do konkurencji, co wykracza poza jej kompetencje. W moim mniemaniu powinna dbać o wizerunek firmy. Przy kolejnym spotkaniu zostałam wyrzucona przez ową Panią z klubu. Podobno po ustaleniu z Panem Kurowskim (właścicielem). Zastanawiam się jakie było jej prawo, skoro jestem członkiem Systemu Benefit, któremu podlega siłownia MEGA SOLAR. Nie jestem jedyną osobą, która ma zastrzeżenia co do higieny w tym miejscu. Na stoliku obok przyrządów do ćwiczeń stoi tylko jeden spray dezynfekujący, który uważam za niewystarczający. Mój trening wymaga odpowiedniego wysiłku, na pewno nie związanego z psikaniem sprayem. Hasło Pana Kurowskiego "Polityka w życiu nie jest najważniejsza, najważniejsze jest zdrowie" odbiega daleko od prawdy w siłowni MEGA SOLAR na Widzewie... tam przewodzi bród i smród.
Obserwuj wątek
    • pralat_na_wrotkach Re: MEGA SOLAR 05.10.11, 22:36
      Co?
    • Gość: MARTA Re: MEGA SOLAR IP: *.193.160.9.tvsat364.lodz.pl 26.02.12, 19:06
      Witam!!
      zacznę od początku...........
      Jak zaczęłam swoją znajomość z "klubem" było oki. Ale to co się dzieje teraz, to jest jakiś koszmar!!! Tomek czas się obudzić!! Nie dość, że sprzęt jest oblepiony potem i brudem a w szatniach nigdy nie jest czysto i wiecznie brakuje podstawowych rzeczy jak papier toaletowy i mydło w płynie ( wydaje mi się, że to nie są rzeczy strasznie drogie ale może właściciel sprowadza je z dalekiego wschodu???) to Panie, które powinny się zajmować takimi rzeczami, wiecznie są zajęte....uganianiem się za kolesiami z siłki!!!! Coś tu nie gra.....no i do tego fakt, że Tomek nie potrafi się dogadać z instruktorkami!!! Ostatnim "sprytnym" posunięciem, było zwolnienie Ani od ZUMBY, która zaraz po zajęciach Madzi miała największe branie!!! Wiem, że są Panie które przychodziły na zajęcia tylko i wyłącznie dla ZUMBY ale oczywiście niektórzy nie mogli się pogodzić z tym, że Ania miała zajęcia jeszcze w innym klubie, gdzie miała więcej płacone. Jeśli nie stać było właściciela, żeby dać Ani 10 zł podwyżki na godzinę, to radzę, żeby zaczął szukać zastępstwa ale nie w postaci innej instruktorki ale wykwalifikowanej osoby w ZUMBIE!!! Nie wiem, co można jeszcze napisać, bo właściciel jest głuchy na wszelkie sugestie i prośby, sama to odczułam na własnej skórze!!! Ja niedługo rozstanę się z klubem i to z wielką ulgą!!!!!
      Pozdrawiam wszystkie fitnesówy i kolażystki :-)
    • Gość: Klient Re: MEGA SOLAR IP: *.105.131.19.tvsat364.lodz.pl 03.08.15, 10:05
      Na siłowni faktycznie nie jest zbyt czysto, ale to nie jest największy problem. Problemem są ludzie, którzy tam pracują (trenerzy zajęć fitness, którzy nie przychodzą na treningi, które są w grafiku, ludzie czekają przed salą jak idioci, a kiedy idą się zapytać w recepcji czy trening się odbędzie, to nikt nic nie wie bo nie mają nawet tel do trenerów...) Jeśli ktoś specjalnie przychodzi na zajęcia, a obsługa w recepcji widzi, że grupa ludzi czeka pod salą to chyba ma obowiązek poinformować, ze tych zajęć nie będzie, ale oni mają to w nosie. Nie wiem kto jest tam managerem, ale mógłby się trochę zainteresować co się dzieje w tym miejscu.... Cena do jakości to śmiech na sali, jeśli nie dba się o czystość i o klienta, jeśli jest słaba komunikacja i trenerzy nie przychodzą i klient nie dostaje ŻADNEGO wytłumaczenia dlaczego to niech obniżą cenę bo są po prostu śmieszni!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka