Gość: mola IP: *.loonar.pl 04.01.07, 12:14 Po wczorajszym bieganiu mam straszliwe zakwasy ale tylko w lydkach. Czy dzis darowac sobie jakikolwiek trening? czy lepiej bedzie jesli bede cwiczyla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gofera2 Re: Okropne zakwasy -lydki 04.01.07, 14:53 mam ten sam problem , tylko mam zakwasy w ramionach , proszę o radę Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Okropne zakwasy -lydki 05.01.07, 17:58 Można ćwiczyć, ale z minimalnym obciążeniem, żeby poprawić krążenie w obolałych miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fit Re: Okropne zakwasy -lydki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 20:26 Przed i po treningu zasadniczym należy porozciągać mięśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Okropne zakwasy -lydki 11.01.07, 15:19 wczoraj jak wróciłam z treningu, rozciągałam się na jedną stronę ( po podlczeniu do 100)dzis nie mam zakwasów, może to też jest kwestia,że chodzę 2 miesiąc na aerobik, ale z rozciąganiem sie u mnie sprawdza i oczywiście ciepł kąpiek pozdr wszystkich ćwiczących Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackk3 Re: Okropne zakwasy -lydki IP: *.ptr.terago.ca 11.01.07, 16:44 Rozciaganie nie zapobiega zakwasom. To jest mit. Odpowiedz Link Zgłoś