Dodaj do ulubionych

Po derbach - bójki pseudokibiców. Nie jeździły ...

IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.10.11, 21:54
Brak słów:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Markoni Po derbach - bójki pseudokibiców. Nie jeździły ... IP: *.ip.netia.com.pl 17.10.11, 21:54
      Władcą Łodzi jest ŁKS !!!
      • Gość: małpa Re: Po derbach - bójki pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.iwacom.net.pl 18.10.11, 18:10
        Raz do roku to i kura piernie.
    • Gość: jan ek Po derbach - bójki pseudokibiców. Nie jeździły ... IP: *.toya.net.pl 17.10.11, 21:55
      Oczywiście chuligani otrzymali ochronę policji?
    • Gość: ap Re: ano brak patrząc na mecz,bronię kiboli bo... IP: *.play-internet.pl 17.10.11, 22:00
      mieli rację, każdy normalny człowiek który płaci za bilety ma prawo się wk... kiedyś jakiś facio wypacza wynik meczu, za takie coś PZPN powinien ludziom zwracać pieniądze za bilety, ale tak nie będzie póki rządzi banda z PO, ona będzie chronić PZPN jak długo się da by zarabiać lewizny i błyszczeć na bankietach z okazji EURO, a wszystkiemu znów będą winni kibole:))))
      • Gość: www Re: ano brak patrząc na mecz,bronię kiboli bo... IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.11, 22:09
        Powiedzieć o Tobie byd...to stanowczo za mało
      • Gość: rek Re: ano brak patrząc na mecz,bronię kiboli bo... IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.11, 16:35
        A w domu wszyscy zdrowi?
    • old_lodzer Derdzikowski, co ty na to? 17.10.11, 22:03
    • Gość: grzybek prawdziwek ŁKS bity pod swoim stadionem... IP: *.toya.net.pl 17.10.11, 22:10
      co za czasy...
      • Gość: max Kolejne mokre sny opowiesz nam jutro:) IP: *.odrioo.com 17.10.11, 22:15
        Słodkich snów:)
      • Gość: Ojtam ojtam Re: ŁKS bity pod swoim stadionem... IP: *.toya.net.pl 17.10.11, 22:17
        jaja jak berety.
      • Gość: ccc Re: ŁKS bity pod swoim stadionem... IP: *.midd-bam-1.adsl.virginmedia.com 19.10.11, 22:14
        cibie zaraz pobiją ściemniaczu
    • Gość: Tomek Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździły ... IP: *.90.57.12.sttb.pl 17.10.11, 22:11
      Szukamy w tym kraju oszczędności? Ile kosztuje zabezpieczenie tej bandy przestępców, ile kosztuje zabezpieczenie każdego meczu żeby banda debili nie zdemolowała stadionu, miasta???? Tu są oszczędności! Jeśli nie można sobie z tym dać rady jestem za tym aby zamykano stadiony. Skoro kluby nie potrafią zrobić z tym porządku, skoro stowarzyszenia kibiców nie umieją wywalić przestępców z trybun zamykajmy.
      • Gość: logika Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.toya.net.pl 17.10.11, 22:16
        > Szukamy w tym kraju oszczędności? Ile kosztuje zabezpieczenie tej bandy przestę
        > pców, ile kosztuje zabezpieczenie każdego meczu żeby banda debili nie zdemolowa
        > ła stadionu, miasta???? Tu są oszczędności! Jeśli nie można sobie z tym dać rad
        > y jestem za tym aby zamykano stadiony. Skoro kluby nie potrafią zrobić z tym po
        > rządku, skoro stowarzyszenia kibiców nie umieją wywalić przestępców z trybun za
        > mykajmy.

cos Ci sie pomylilo... dym byl na miescie a nie na stadionie....
        zamykajmy wiec moze od razu całe ulice, niech nikt nie waży się wyjść z domu. :)))
        • Gość: sss Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.11, 22:24
          Chyba nie zrozumiałeś postu. Po prostu to bydło powinno być spacyfikowane przez służby. Inaczej do nich nic nie dotrze i nic nie będą szanować. Poza tym, czy można wyjść z domu skoro takie barany jak kibole walą się w mieście. Wychodzi wtedy tylko tedn, który jest taki sam jak oni.
        • Gość: Tomek Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.90.57.12.sttb.pl 17.10.11, 22:27
          a z jakiej okazji był dym? "Piłkarskiego święta". Pomylona to jest ta banda, która ma frajdę jak może się poganiać po mieście, może sobie rzucić kamieniem w radiowóz, sparaliżować ruch w mieście. Może gdyby nie było "piłkarskich świąt" nie było by dymów.
      • indigoblue Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł 17.10.11, 22:34
        na Kopernika Ci nazwani przez Ciebie "przestępcy" przepścili mnie do auta tak, abym zdążyła nie zderzyć się z policją mając ją 30 m pzed sobą; zastanawia mnie, czy kiedykolwiek byłeś na meczu? ja, młoda prawniczka - aplikantka radcowska byłam na każdym meczu jak tylko czas mi pozwolił i na galerze czułam się bezpieczniej niż gdzie indziej, więc zachowaj swoje opinie nie poparte faktami oraz inwektywy wyłącznie dla siebie samego;
        • Gość: ... Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.retsat1.com.pl 17.10.11, 22:38
          Jaka prawniczka takie prokuratury.
          A my się dziwimy skąd ci ludzie maja takie "genialne" pomysły? No skąd?
          • indigoblue Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł 17.10.11, 23:00
            Gość portalu: ... napisał(a):

> Jaka prawniczka takie prokuratury.
            > A my się dziwimy skąd ci ludzie maja takie "genialne" pomysły? No skąd?

A dla Ciebie to wszystko jedno czy korporacja czy prokuratura - pogadamy jak się dokształcisz a na razie możesz się schować,
            pewnie częściej robisz burdy jak sobie popijesz za dużo niż kibice na meczu tudzież po...... szkoda słow
            • Gość: ja Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.90.57.12.sttb.pl 17.10.11, 23:31
              droga prawniczko żadnych innych dżentelmenów nie musi pilnować kordon policji, podczas żadnej bezpiecznej imprezy nie ma tylko strat co po tym piłkarskim święcie. Jeśli Ty twierdzisz, że nie ma problemu i jest bezpiecznie i fajnie to powinni nie tylko cofnąć Ci dyplom ale i maturę.
              • indigoblue Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł 18.10.11, 00:01
                tego nie napisałam jeśli jednak Twoją jedyną ripostą są niewybredne inwektywy a nie rozmowa na argumenty, której definicji pewnie nie rozumiesz bo jak, skoro nigdy tego nie doświadczasz, to Ty widocznie nawet tej matury nie masz a szczytem Twoich marzeń byłby dyplom z prywatnej pieskiej uczelni zrobiony zaocznie ... chociaż nawet szans na zdanie matury nie masz więc możesz zapomnieć o dyplomie, oj kiepściuchno, kiepściuchno !!! pojęcia brak, argumentów brak, pojęcia brak a zdolność wypowiadania się żadna; oj cienko cienko
                • Gość: ja Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.90.57.12.sttb.pl 18.10.11, 00:06
                  jakie argumenty? Piszesz jak to jest bezpiecznie wśród kibiców podczas gdy w połowie miasta słychać sygnały radiowozów. Dyskusja z Tobą nie ma zatem sensu... ale może Was na studiach dziennych, publicznych uczelni uczą jak wmawiać że białe jest czarne i odwrotnie.
                • Gość: olej Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.11, 00:17
                  tak czytam ten Twoj post i staram sie doszukac tych niewybrednych inwektyw, staram sie doszukac braku argumentow, hmm zastanawiam sie czy moze nie opuscilas szanowna Pani prawniczko zajec na pierwszym roku, z tego co wiem to mieliscie tam logike, a moze na zaocznych nie trzeba bylo pochylac sie nad podrecznikiem... zreszta mniejsza o tryb dzienny czy inny, wazne zeby studiowac a nie chodzi na uczelnie. pozdrawiam. P.S. zdolnosc wypowiadania sie, elokwencja, bardzo cieniutko, ale to tylko moje prywatne zdanie a poniewaz nie jestem prawnikiem wiec zapewne sie myle. Najwazniejesz ze ŁKSa sprawila im tak mila niespodzianke.
                • Gość: rudi Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.toya.net.pl 18.10.11, 11:57
                  Droga pani - niestety o poziomie pani wypowiedzi też nic dobrego nie można powiedzieć, wiec chyba nas pani oszukuje z tym wykształceniem.Albo oszukali panią na studiach.
        • Gość: . Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.11, 23:28
          > ja, młoda prawniczka - aplikantka radcowska

Ja, cesarz Napoleon Bonaparte...
      • Gość: Jaś Fasola zamykajmy drogi bo nie można sobie poradzić z IP: *.astral.lodz.pl 17.10.11, 22:40
        plagą kierowców naruszających przepisy (ciekawe ile kosztuje czas służby policjantów pryjeżdzających do wypadków i wyjaśniających wszystko), zamykajmy sklepy z alkoholem bo nie można sobie poradzić z jeżdżącymi po pijanemu, zamykajmy szkoły bo nie można sobie tam poradzić z przemocą, zamykajmy lasy bo nie można sobie poradzić z kradzieżą drewna i kłusownictwem, zamykajmy remizy bo nie można sobie poradzić z awanturami po wiejskich zabawach, zamykajmy tramwaje i autobusy bo nie można sobie poradzić z kieszonkowcami, zamykajmy, zamykajmy, zamykajmy............... a może zamkniemy wreszcie tych, którzy sobie nie radzą z tymi problemami? czytałem od kilku dni wypowiedzi naszy dzielnych policjantów, którzy zapewniali jak to mają rozpracowane grupy kibicowskie, jak to aktywnośc tych grup spadła niemal do zera, jak to nad wszystkim panują itd. wokół każdego klubu kibica działa kilkanastu chuligańskich prowodyrów bez których cała reszta nawet nie kiwnie palcem. dlaczego w dniu meczu nie grają w karty na komisariacie? w Angli tacy panowie dostają grzeczne powiadomienie przed każdym meczem żeby nie zapomnieli o partyjce pokera u dzielnicowego. można? można!!!! tylko trzeba chcieć i potrafić!!!
        • Gość: rudi Re: zamykajmy drogi bo nie można sobie poradzić z IP: *.toya.net.pl 18.10.11, 11:58
          Co ty? jeszcze by komisariat roznieśli.
      • Gość: xxl Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.11, 00:39
        skandal ze taki mecz paralizuje miasto w godzinach szczytu i nie ma na to sposobu...
        co na to wladze miasta? boja sie kiboli?
        a co sluzby tzw porzadkowe, policja etc... mam dosyc terroru holoty, POPIERAM glos Tomka, czy potrzeba kolejnego Palikota, aby wreszcie o tym mowic???
    • Gość: kibice.net Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździły ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 22:38
      kto wygrał?
      • Gość: max Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.odrioo.com 17.10.11, 22:48
        Gość portalu: kibice.net napisał(a):
        > kto wygrał?

Łodzianie:)
      • Gość: RedMax PZPN IP: *.astral.lodz.pl 17.10.11, 23:01
        ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,107603,10487463,Awantura_w_derbach__Przepychanki_i_czerwona_kartka.html
      • Gość: Jacek Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.lodz.mm.pl 18.10.11, 00:00
        Nieważne kto wygrał, ważne kto przetrwał
      • Gość: m Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.193.160.9.tvsat364.lodz.pl 18.10.11, 00:12
        Ci co w przerwie spotkali sie z sędzią?
      • Gość: sypek Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.katowice.leased-e.ids.pl 18.10.11, 23:00
        sędzia u buka
    • Gość: mapi7 Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździły ... IP: *.toya.net.pl 17.10.11, 23:13
      Pani Prawniczko! Aplikantko Radcowska!
      Podaję fakty o tych kibolskich łobuzach! Blok przy ul Niciarnianej , w którym mieszkam został po zakończonym meczu pomalowany -zdewastowany napisami na cześć Widzewa. Niedawno my lokatorzy za NASZE pieniądze blok malowaliśmy!
      Zdecydowana większość widzów meczów piłkarskich to obrzydliwe łobuzy!
      • Gość: styks Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.bc.lnet.pl 17.10.11, 23:20
        łks obity i to jest to
      • Gość: Bruno Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.toya.net.pl 17.10.11, 23:24
        Te "łobuzy" to są czyjeś dzieci: twoje, sąsiada, tej pani z następnego bloku, itp. Zainteresuj się co robią Twoje dzieci to "łobuzów" i "wandali" ubędzie. Chyba, że wolisz później krokodyle łzy wylewać, że "to dobry chłopak był i mało pił". Chuligani nie biorą się z Księżyca, są wśród nas.
      • Gość: . Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.11, 23:30
        > Podaję fakty o tych kibolskich łobuzach! Blok przy ul Niciarnianej , w którym m
        > ieszkam został po zakończonym meczu pomalowany -zdewastowany napisami na cześć
        > Widzewa.

A farby na zdewastowanie Twojego bloku wandale kupili sobie za 1% podatku...
    • Gość: JA Stadionom mówię NIE IP: *.toya.net.pl 17.10.11, 23:37
      Pani Prezydent błagam ... NIE dla 200 milionów na stadiony !!!

Cały ruch zablokowany!!!
      Normalny człowiek nie może się poruszać, bo banda idzie i krzyczy .... j....ć, j...ć, ...

Armia Policji zaangażowana w opiekę nad armią ... kiboli. Radiowozy, śmigłowiec, ludzie.

Ja mówię NIE.

Jak nie pielgrzymka to mecz.

Stadiony na Brus. Bez obstawy, bez policji. Niech ta banda wybuduje sobie miejsce do oglądania przez 90 minut jednej piłki, a potem niech sie zabijają. Czym szybciej, tym lepiej.

I wara od państwowej kasy !!!!
    • Gość: Ave Pani aplikantko radcowska ! IP: *.toya.net.pl 18.10.11, 08:23
      Pani aplikantko radcowska ! Nie ośmieszaj prawników !
      Zastanów się, czy Ty powinnaś przynależeć do tej korporacji. Wydaje mi się że nie !
      • indigoblue Re: Pani aplikantko radcowska ! 18.10.11, 08:33
        Gość portalu: Ave napisał(a):

> Pani aplikantko radcowska ! Nie ośmieszaj prawników !
        > Zastanów się, czy Ty powinnaś przynależeć do tej korporacji. Wydaje mi się że n
        > ie !

Ha ha ha, a tutaj to już naprawdę się uśmiałam !!!
        • Gość: satanclaus67 Re: Pani aplikantko radcowska ! IP: 80.50.129.* 18.10.11, 10:08
          Ave wyraził swój nieodosobniony pogląd. Ty się nie nadajesz do korporacji. Tam, gdzie pali się dom, ty widzisz fajerwerki. Jesteś młoda, rajcuje Cię towarzystwo, które jest matecznikiem destrukcji. Życzę, żebyś nie zdała egzaminów zawodowych i została kuratorem. To jest Twój świat.
    • Gość: Pilot2011 Zamknąć ich do klatki niech się pozabijają IP: *.toya.net.pl 18.10.11, 09:54
      Sparaliżowane miasto, jechałem wczoraj godzinę przez te przemarsze!
    • Gość: rudi Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździły ... IP: *.toya.net.pl 18.10.11, 12:01
      Rozwiązanie problemu jest proste - należy wydać policjantom ostrą amunicję. i na pewno nie stawiać pomników zastrzelonym żulom.
      • Gość: mgr inż. chuligan Re: Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.toya.net.pl 18.10.11, 21:02
        Oby na ciebie trafiło baranie... idź jescze bij brawo panom milicjantom za wprowadzenie porządku. A reszta niech dalej wierzy kłamliwej wybiórczej , nie było żadnej awantury tylko zatrzymanie kibiców przez psy.
        Klubem Łodzi jest ŁKS!!!!!!!!!
    • Gość: aaaa Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździły ... IP: *.devs.futuro.pl 18.10.11, 15:24
      Rzetelnosc dziennikarska powala. Zadnej bojki nie bylo, kibice byli na chodniku, a jedyne kto blokowal ruch to policja, ale jak zawsze kibice sa źli, a wszyscy lykaja to co jakis marny dziennikarz wyskrobie.
    • Gość: mgr inż. chuligan Re: Po derbach - bójki pseudokibiców. Nie jeździł IP: *.toya.net.pl 18.10.11, 21:05
      A zapomniał bym pozdrowić naszą prawniczkę!!! Daj znać to masz piwo na Galerze!!!
    • Gość: jaa Po derbach - bójka pseudokibiców. Nie jeździły ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 18:47
      hehe ci co nie chodzą na mecze i nie wiedza jak tam jest tocza tutaj niezłą pianę hehe, wybiórcza puści kłamliwą informację a oni już łykają:) a co żeście się tak uczepili tej przyszłej prawniczki? co dziwi fakt, że nie pasuje ona do stereotypu kibica chuligana? hehe biedacy nie wiedza teraz co wymyśleć to zyczą jej braku sukcesów w zawodzie haha i to niby ci porządni i sprawiedliwi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka