orientman 01.06.04, 11:51 ..w kranach na osiedlu Piaski. Czy tylko ja tak mam, czy ogolnie powrot do korzeni w tej okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
default_user Re: Zimna woda.. 01.06.04, 11:53 mam to samo, po drugiej stronie Thalmanna, uuuups przepraszam Wyszyńskiego. Podobno do 14 czerwca, o ile nie będzie obsuwy. Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Zimna woda.. 01.06.04, 12:03 Kur#%, ze co? Dwa tygodnie bez cieplej wody? Co to za wies kurna? A jakies ogloszenie gdzies widziales, bo ja w GW tylko o Dabrowie i Gornej przeczytalem.. Co za burdel, kur#% jego pecet.. Odpowiedz Link Zgłoś
default_user Re: Zimna woda.. 01.06.04, 12:10 Dzwoniłem do spółdzielni, gdzie poinformowano mnie o remoncie instalacji. Na moje pytanie o ogłoszenie, choćby na klatkch pani ze zdziwieniem w glosie odpowiedziała, - A to nie widział Pan rozkopów przy rondzie? Szczegółowy rokład jazdy remontów jest tutaj: lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/370475.html Problem w tym, że pojawił sie dopiero dziś rano. Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Zimna woda.. 01.06.04, 12:13 Zajebiscie po prostu. Niech zyja poniemieckie rury na Slasku :) Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Zimna woda.. 01.06.04, 12:22 default_user napisał: > > Problem w tym, że pojawił sie dopiero dziś rano. > Pozdrawiam > M..M Jakby kogos chciec ochrzanic za szybkosc informowania ludzi, to mozna zadzwonic: Michal Cessanis, kierownik dzialu miejskiego Express Ilustrowany 6303565 w. 165 Dzwonimy? Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Czy w Zimnej Wodzie staje? - 01.06.04, 12:14 pyta babcia konduktora - Chyba kaczorowi. Taki mi sie rysunek przypomnial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hart Re: Zimna woda.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 13:27 to sie ciesz, ja mam tylko wrzatek - i tak bedzie przez najblizsze 3 tygodnie. od sedesu sie idzie poparzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Zimna woda.. 01.06.04, 13:34 Obierz ziemniaki i wrzuć do niego. Zaoszczędzisz na gazie. Odpowiedz Link Zgłoś