Dodaj do ulubionych

pranie rolet rzymskich

28.11.11, 14:20
Jak w temacie.Pomóżcie,bardzo proszę gdzie w Łodzi wyprać rolety rzymskie.W tradycyjnej pralni nie świadczą takich usług.Wydaje mi się,że trzeba robić to podciśnieniowo,ale może się mylę.Dzwoniłam w parę miejsc,ale też nie.Jest to dosyć popularna ozdoba okien,więc liczę na Waszą pomoc.Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: michalsiejka Re: pranie rolet rzymskich IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.11, 16:43
      Witam . Jeżeli sprawa jest aktualna to wyprać rolety rzymskie można samemu . Sęk w tym,że niewiem w jakim systemie są wykonane. Jeżeli są pozaszywane fiszbiny i wszystkie odciązniki to należy odczepić materiał od rynny, wyciągnąć sznurki, do wanny i pranie ręczne. Jeżeli natomiast są w systemie Open - jest mozliwość wyjęcia odciążnika i patyków - wystarczy wymontować wszystko i wrzucić do pralki - 30 stopni i się dopiera. Świadczę takie usługi osobiście, ale w Warszawie , więc tylko tak mogę pomóc. Pozdrawiam

• Gość: Firma steamer Re: pranie rolet rzymskich IP: *.centertel.pl 20.12.11, 13:43
        Nasze firma oferuje mycie i czyszczenie, a także dezynfekcje wszelkich powierzchni. Oczywiście rolety rzymskie także.posiadamy urządzenia parowe, oraz wysokociścieniowe. Mogę wykonać usługę u Państwa w domu lub firmie.
        Prosze o kontakt
        Jarosław Czyżniak
        501-413-730
        FV, tanio, szybko i skutecznie; PŁACISZ ZA EFEKT
        www.steamer.com.pl
      • sunset-rolety Re: pranie rolet rzymskich 12.01.12, 16:34
        Witam Panie Michale :)

Zawsze można też rozpruć szew i wyjąć patyczki (dobra krawcowa tunele zszywa niezależnie od tkaniny, nic się więc nie popruje), i też do pralki :)

Pozdrawiam!
        Agnieszka Cupriak
        www.sunset-rolety.pl

• sunset-rolety Re: pranie rolet rzymskich 12.01.12, 16:44
        Oczywiście też trzeba zwrócić uwagę na zalecenia producenta, czy tkanina nadaje się do prania wodnego czy chemicznego!

Pozdrawiam!
        Agnieszka Cupriak
        www.sunset-rolety.pl
      • Gość: jom Re: pranie rolet rzymskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.14, 20:47
        Mam rolety rzymskie do wyprania - pod Warszawą. Będę wdzięczna za kontakt.
        Pozdrawiam.
        Jola M.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka