Gość: Ja IP: 212.51.205.* 03.06.04, 07:13 Franula chyba wierzy w reinkarnację! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wuja Re: Smuda: Jeszcze wrócę do Widzewa IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.06.04, 08:08 W sondzie brakuje jednego odnośnika: - oczywiście wróci, ON kocha Widzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thibault Re: Smuda: Jeszcze wrócę do Widzewa IP: 212.191.80.* 03.06.04, 09:01 Sonda jest do niczego, wszystkie mozliwosci odpowiedzi pesymistyczne, bojkotuje ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sly Re: Smuda: Jeszcze wrócę do Widzewa IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 11:25 wracaj,Franiu,jak naj szybciej,tu jest twoje miejsce,buduj" nowy "WIDZEW,mam nadzieje ze ZIBI tez wroci i zlejemy znowu legie w 5 minut.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLOBO D. Re: Smuda: Jeszcze wrócę do Widzewa IP: 80.50.5.* 03.06.04, 11:41 Jesli nawet trener Franciszek ucieka to kto ma tu zostać?? Chyba Gapiński żeby zgaśić światło (o ile go nie wyłączą) i zawiesić kłódkę na bramie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Smuda: Jeszcze wrócę do Widzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:55 Sonda jest do dupy i dlatego nie zagłosowałem. Franek wróci na pewno bo jest Wielkim Widzewiakiem. Oby tylko Pawelec z Grajewskim okazali na koniec trochę rozsądku... (płakać się chce...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromba5 Re: Smuda: Jeszcze wrócę do Widzewa IP: *.toya.net.pl 03.06.04, 23:13 Dziękujemy za cały trud i zdrowie jakie Pan Panie Franku włożył w nasz ukochany klub.Doskonale Pana rozumiemy, że w chwili obecnej w Widzewie panuje anarchia i chaos.Tak jak i Pan wiemy komu za to trzeba podziękować.Jednakże po przeczytaniu tej wiadomości odczułem niesamowitą pustkę w sercu,dziwny żal za wspaniałymi chwilami,jakie wspólnie na Widzewie przeżyliśmy.Nawet ubiegłoroczny mecz z KSZO w Łodzi na długo pozostanie w pamięci.Po pańskich gorących deklaracjach wierzyliśmy , że to już kres utrapień Widzewa i wreszcie będzie normalnie.Niestety .Nieudolny Zarząd pozwolił panu Grajewskiemu niszczyć to co zaczynało się odbudowywać.Fundował drogie i niepotrzebne zgrupowania ,byleby sprzedać klubowi swój drogi kredyt.Ciągłe zwalnianie Pana i innych trenerów doprowadziło drużynę na ostatnie miejsce w tabeli.Zapowiada Pan,że wróci- chciałbym aby tak było ale zarazem jestem realistą i dziś trudno przewidzieć czy będzie gdzie.Na przykładzie ŁKS wiemy jak łatwo spaśc a jednocześniejak trudno powrócić.Nie wyobrażamy sobie aby Widzew podzielił los Śląska,Ruchu,Zagłębia S.,Polonii B.,Bałtyku,Motoru czy też wielu innych wspaniałych klubów.Będziemy czekać choć bardzo nam przykro,że bez Pana. Dziękujemy.Bromba5. Odpowiedz Link Zgłoś