Dodaj do ulubionych

Smuda: Jeszcze wrócę do Widzewa

IP: 212.51.205.* 03.06.04, 07:13
Franula chyba wierzy w reinkarnację!
Obserwuj wątek
    • Gość: wuja Re: Smuda: Jeszcze wrócę do Widzewa IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.06.04, 08:08
      W sondzie brakuje jednego odnośnika:
      - oczywiście wróci, ON kocha Widzew
    • Gość: Thibault Re: Smuda: Jeszcze wrócę do Widzewa IP: 212.191.80.* 03.06.04, 09:01
      Sonda jest do niczego, wszystkie mozliwosci odpowiedzi pesymistyczne, bojkotuje
      ja.
    • Gość: sly Re: Smuda: Jeszcze wrócę do Widzewa IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 11:25
      wracaj,Franiu,jak naj szybciej,tu jest twoje miejsce,buduj" nowy "WIDZEW,mam
      nadzieje ze ZIBI tez wroci i zlejemy znowu legie w 5 minut..
    • Gość: SLOBO D. Re: Smuda: Jeszcze wrócę do Widzewa IP: 80.50.5.* 03.06.04, 11:41
      Jesli nawet trener Franciszek ucieka to kto ma tu zostać?? Chyba Gapiński żeby
      zgaśić światło (o ile go nie wyłączą) i zawiesić kłódkę na bramie......
      • Gość: rwt Re: Smuda: Jeszcze wrócę do Widzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:55
        Sonda jest do dupy i dlatego nie zagłosowałem. Franek wróci na pewno bo jest
        Wielkim Widzewiakiem. Oby tylko Pawelec z Grajewskim okazali na koniec trochę
        rozsądku... (płakać się chce...)
    • Gość: bromba5 Re: Smuda: Jeszcze wrócę do Widzewa IP: *.toya.net.pl 03.06.04, 23:13
      Dziękujemy za cały trud i zdrowie jakie Pan Panie Franku włożył w nasz ukochany
      klub.Doskonale Pana rozumiemy, że w chwili obecnej w Widzewie panuje anarchia i
      chaos.Tak jak i Pan wiemy komu za to trzeba podziękować.Jednakże po
      przeczytaniu tej wiadomości odczułem niesamowitą pustkę w sercu,dziwny żal za
      wspaniałymi chwilami,jakie wspólnie na Widzewie przeżyliśmy.Nawet ubiegłoroczny
      mecz z KSZO w Łodzi na długo pozostanie w pamięci.Po pańskich gorących
      deklaracjach wierzyliśmy , że to już kres utrapień Widzewa i wreszcie będzie
      normalnie.Niestety .Nieudolny Zarząd pozwolił panu Grajewskiemu niszczyć to co
      zaczynało się odbudowywać.Fundował drogie i niepotrzebne zgrupowania ,byleby
      sprzedać klubowi swój drogi kredyt.Ciągłe zwalnianie Pana i innych trenerów
      doprowadziło drużynę na ostatnie miejsce w tabeli.Zapowiada Pan,że wróci-
      chciałbym aby tak było ale zarazem jestem realistą i dziś trudno przewidzieć
      czy będzie gdzie.Na przykładzie ŁKS wiemy jak łatwo spaśc a jednocześniejak
      trudno powrócić.Nie wyobrażamy sobie aby Widzew podzielił los
      Śląska,Ruchu,Zagłębia S.,Polonii B.,Bałtyku,Motoru czy też wielu innych
      wspaniałych klubów.Będziemy czekać choć bardzo nam przykro,że bez Pana.
      Dziękujemy.Bromba5.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka