Gość: bbb IP: *.4web.pl 17.12.11, 10:17 Co za ku*ewstwo. A żeby mu tak faktycznie dziecko na raka zachorowało! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Syn z białaczką, żona zmarła, nie ma na prąd. IP: *.lodz.mm.pl 17.12.11, 11:01 "A żeby mu tak faktycznie dziecko na raka zachorowało!" Bez przesady. Życzysz dziecku choroby?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Syn z białaczką, żona zmarła, nie ma na prąd. IP: *.4web.pl 17.12.11, 21:22 Sorry, faktycznie. Żeby sam zdechł jak pies na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Syn z białaczką, żona zmarła, nie ma na prąd. IP: *.8-1.cable.virginmedia.com 18.12.11, 00:23 Od psa to się odpie...menelu. Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: Syn z białaczką, żona zmarła, nie ma na prąd. 18.12.11, 11:48 Gość portalu: Łodzianin napisał(a): > Od psa to się odpie...menelu. Nadzwyczaj trafna uwaga Łodzianina. Proponuję roboczo przyjąć formułę następującą: niechaj go Kopacz osobiście obsłuży medycznie w jego ciężkich zdrowotnych terminach. Jest gwarancja, że żywy z tego nie wyjdzie, a swoje przedtem odcierpi po dziesięciokroć. Ponieważ myk "na nowotwora" dotyczy także osób zabiegających o poparcie w obszarze lokalnej polityki, opieka medyczna rangi Kopacz wydaje się całkowicie uzasadniona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wituś Trzepałko Syn z białaczką, żona zmarła, nie ma na prąd. P... IP: *.sds.uw.edu.pl 17.12.11, 11:20 Było go wysłać do "Ernesta" - dogadaliby się ... Legienda "na białaczkę dziecka" ma długą tradycję w Łodzimieście. Prominentny "obalacz" z Łodzimiasta organizował sobie deficytowe łakocie oraz współczujące uwielbienie ludzkości identycznym sposobem. (moja córka do dziś nie może mi wybaczyć jakichś podebranych jej, a wcześniej wystanych w makabrycznej kolejce słodyczy, które powędrowały do "chorego dziecka" owego "obalacza") Po kilku latach ów "obalacz" zabił swoje zdrowe jak byk dziecko (i siebie samego razem) w wypadku samochodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_marchewa Re: Syn z białaczką, żona zmarła, nie ma na prąd. 17.12.11, 12:28 A któż to był? Ten obalacz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wituś Trzepałko Re: Syn z białaczką, żona zmarła, nie ma na prąd. IP: *.sds.uw.edu.pl 17.12.11, 18:26 Chodzi ci o pesel, czy o życiorys obalacza. A jeśli o życiorys, to czy w wersji prostej, czy wzbogaconej ? Kolesiów popytaj - oni wiedzą wszystko. Ode mnie niech ci wystarczy ta opowiastka na dowód, że to długa tradycja w Łodzimieście. Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: Syn z białaczką, żona zmarła, nie ma na prąd. 17.12.11, 18:59 Gość portalu: Wituś Trzepałko napisał(a): > > Kolesiów popytaj - oni wiedzą wszystko. Ba! Taki "Ernest" - filantrop to by mógł nawet "portret psychologiczny" wywalić... Ech, nie masz ty Witusiu serca i zrozumienia dla kapitana na służbie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela Syn z białaczką, żona zmarła, nie ma na prąd. P... IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.12.11, 15:13 Im dalej czytałam tę historie tym bardziej opadała mi szczęka ..jestem osobą wyważoną (przynajmniej tak mi się wydaje) w sprawach wszelkiej pomocy finansowej, brałam udział w kilku akcjach charytatywnych, i to z własnej woli.. ale na coś TAKIEGO! jednak dałabym się nabrać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Przez takiego chvja, ludzie naprawdę potrzebujący IP: *.rivalhost.com 17.12.11, 18:44 ...mają pod górkę, bo potencjalni darczyńcy są nad wyraz nieufni. Mam nadzieję, że dopadnie cię choróbsko o którym wspominałeś przy okazji naciągania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysliciel Syn z białaczką, żona zmarła, nie ma na prąd. P... IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.11, 22:42 o.k. kłamał..ale dlaczego redaktor uwierzył ze Caritas nie pomaga ..ze posłowie nie pomagają..BO TO JEST CHYBA PRAWDA Z TA POMOCĄ ..oszust to wykorzystał..gdyby było inaczej ..oszustwo wydało by się od razu..nie oszukał nas ciemnych na ulicy tylko trzecią władzą..tv..prasę..więc jak to jest w tym naszym kraju pomagają ..czy trzeba żebrać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąteskiusz Re: Syn z białaczką, żona zmarła, nie ma na prąd. IP: *.sds.uw.edu.pl 17.12.11, 22:47 Ja bardzo przepraszam, ale o ile dobrze liczę to czwartą władzię oszukał. Dziękuję za uwagie, odmeldowuję się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radio IV Re: Syn z białaczką, żona zmarła, nie ma na prąd. IP: *.sds.uw.edu.pl 17.12.11, 22:56 Dobrze liczysz, Montek. Ta trzecia to sama dobrze cygani, a druga to już łuuuuuuuuuuuuuuuu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sam Re: Syn z białaczką, żona zmarła, nie ma na prąd. IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.11, 22:57 Dzięki za info ale jak pomyśleć to jednak trzecia władza..nie kierując się ogólnym wytartym opiniom oczywiście..tylko swoim pomyślunkiem...pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzielnicowy Re: Syn z białaczką, żona zmarła, nie ma na prąd. IP: *.sds.uw.edu.pl 17.12.11, 23:02 Ten mąteskiusz to wogle jakiś jest elemęt. Niech spada na drzewo. Już my dobrze wiemy kto tu władza. Mniejsza o numerację ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśliciel Syn z białaczką, żona zmarła, nie ma na prąd. P... IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.11, 23:25 Specjalnie napisałem trzecia władza..aby sprawdzić czy porusza Was bieda w tym kraju czy słownictwo...czytam forum od wielu lat i wkurza mnie ze nikt nie widzi meritum sprawy tylko ważne jest czy redaktor zrobił błąd ortograficzny czy stylistyczny..czy na forum pisał sercem prawdę czy się w czymś pomylił w ortografii ....sami siebie poprawiacie a to co ważne ..ucieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśliwy Re: Syn z białaczką, żona zmarła, nie ma na prąd. IP: *.sds.uw.edu.pl 18.12.11, 11:34 No, to żeś sprawdził, myślicielu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Polska zaradność IP: *.astral.lodz.pl 18.12.11, 05:45 Bardzo ciekawy sposób na życie. Dobra gadka, niechlujny ubiór, zasmarkany nos i choroba dzieci- to czyste aktorstwo. Wielka szkoda, że niektórzy dają się nabrać tej krwiopicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaKaKa Re: Polska zaradność IP: *.sds.uw.edu.pl 18.12.11, 16:47 "tej krwiopicy" hmmm.... Że Monteskiusz jest kobietą, to podejrzewałem od dawna - a tu patrzcie, okazuje się. że p. Miłosz też.... Tak, czy owak, niech się im nie wydaje, że w internecie są anonimowi.... Odpowiedz Link Zgłoś