Dodaj do ulubionych

____________ZANIM OTWORZYSZ VIVA PALESTYNA-od Kasi

IP: *.pai.net.pl 08.03.02, 17:34
Zanim otworzycie VIVA PALESTYNA -przeczytajcie ten wątek
www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
dzial=0511&forum=INFORMACJE&wid=1114650&aut=uwaga&aid=1114650

i przesledźcie posty Vista na Forum Informacje dnia. Vistowi, ktory tam
aktywnie dziala- rowniez poswiecono wiele miejsca i ataki na niego nie sa- wg
mnie pozbawione sensu. Wiem od znajomego z tego Forum, ze zostal on
dokladnie "przeswietlony"(internetowo, informatycznie) i zdemaskowany nie tylko
jako propagator szowinizmow ale i jako szkodnik. Byc moze teraz napisal do nas
pod zmienionym nickiem.
Zas Znajomy moj- znany z realu- jest informatykiem i wiedzial , co mowi.
Bądźcie ostrozni...
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia _________________________informacje dodatkowe IP: *.pai.net.pl 08.03.02, 18:57
      Uwaga_______EL-Hakim__TO_VIST__wlamy_do_kompa_robi
      Autor: puls@poczta.gazeta.pl
      Data: 19-02-2002 07:08

--------------------------------------------------------------------------------
      Wirusy ,wlamy ,terror i zastraszanie to robota Vista.
      M.in. ,Vist ujawnia nazwiska i imiona ludzi (Kingfisha ), i wysyla grozby.
      Jego arabska komorka terrorystyczna z Wroclawia dziala przez klamstwa i
      zastraszanie.
      Porzadni ludzie opuszczaja powoli forum ,z obrzydzeniem czytaja jego
      rasistowskie ,obludne i klamliwe posty.
      Arabska propaganda zaczyna rzadzic , pokazala swoja paskudna morde.
      Uwaga Vist to tez Viatr ,Marino ,Viva i inne.

puls prawdziwy

• Gość: Kasia _________________________Reakcja Galby z Wrocławia IP: *.pai.net.pl 08.03.02, 19:06
      Reakcja Galby -Wrocławianki , na identyczny list , jak ten wysłany do nas:

To będzie niewykonalne bo...
      Autor: Gość portalu: Galba
      Data: 08-03-2002 13:16 adres: 213.17.161.*

--------------------------------------------------------------------------------
      Gość portalu: STUDENT napisał(a):

> na ulicy Swidnickiej - spotykamy sie pod ksiegarnia KWANT

... wzmiankowana księgarnia nie istnieje od dłuższego czasu.

> MANIFESTACJA LEGALNA,

... w RP nie wolno propagować terroryzmu.

> (manifestacja) PROPOKOJOWA

... manifestacji pod hasłem VIVA PALESTYNA nie da się nijak nazwać "propokojowa".

> Zapraszamy wszystkich do wyrazenia solidarnosci z narodem Palestynskim!

Dziękuję, nie skorzystam choć mam blisko.

Galba

• Gość: Kasia _________Osteteczne potwierdzenie pierwszego postu IP: *.pai.net.pl 08.03.02, 22:32
      No, zapatrzyłam sie chyba w Sapera- i znalazłam cos , co chyba potwierdza
      powyższe posty

f.u@poczta.gazeta.pl 19-02-2002 16:44

Post ten jest trochę za obszerny ale chyba bardzo celnie zdemaskował mafie z
      Wrocławia:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=INFORMACJE&wid=1114650&aid=1114650

Treść postu:
      Radzę wszystkim przeczytanie tego postu, bardzo uważnie, bo to co się dzieje
      we Wrocławiu jest zwykłym przestępstwem którego ty będziesz następną ofiarą.

Jeśli nie chcesz być atakowanym przez arabską spółkę z Wrocławia nigdy nie
      wchodź na stronę vivapalestyna.pl, loguj się na Forum albo używaj anonimowy
      serwer.
      Dowody czy zbiegi okoliczności:

Wszyscy wiemy że gość z adrsu *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl założył na Forum
      I.Dnia post z Wirusem:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=INFORMACJE&wid=1105344&aid=1105344

Pani kochanka napisała:
      Proszę zauważyć podobieństwo następujących adresów:
      VIST: adres: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl
      EL-HAKIM: adres: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl
      VIRI: adres: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl
      MARINO: adres: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl

"MARINO" to adres gościa który umieścił na forum wirus.

Link do tego postu:
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=INFORMACJE&wid=1105344&aid=1111643

Zbieg okoliczności ??? Nie myślę!

A teraz o włamaniach do kompów:

Pan puls@poczta.gazeta.pl założył wątek w którym oskarżył Vista o wielokrotne
      próby włamania się do kompa. Proszę przeczytać ten post. Puls dał adres tego
      typka i proszę sobie wyobrazić że jego adres jest z Wrocławia: 217.96.156.135
      SDI Wroclaw .

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=INFORMACJE&wid=1042946&aid=1042946

Na tym samym wątku Scan napisał o Viscie:
      Ty(mówi do Vista) jedyny na F.logujesz się z SDI Wrocław no i masz co nieco z
      Siecią do czynienia, jak pisałeś ongiś.
      Link do tego postu:
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=INFORMACJE&wid=1042946&aid=1045201

Jeszcze jeden zbieg okoliczności??:
      UWAGA!!!!!!!!!!!:

Vist jest jedynym uczestnikiem forum który się loguje na SDI Wrocław. Z SDI
      Wrocław ktoś próbował wielokrotnieee włamywać się do Kompów.

Zbieg okoliczności??

Jeszcze jedno:
      Czy wiecie że każdy kto wejdzie na stronę viva.palestyna.pl jest logowany na
      tej stronie? Każdy idiota który naiwnie wejdzie na stronę vivapalestyna daje im
      następujące dane:
      dnia: 21 12 02:45 PM Friday, 2001
      zagladnal tu uzytkownik o nazwie: viva ( 213.77.244.149 )
      uzywal przegladarki: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows 98; SOIE5

Proszę przeczytać poniższy post. Sam Viri chwali się adresami które strona
      viva.palestyna.pl kradnie od wszystkich którzy naiwnie na tą stronę wejdą:

> viva.palestyna.pl < CODZIENNIE KILKADZIESIAT...
      Autor: Gość portalu: ◄viri►Data: 21-12-2001 22:53 adres: 213.195.155.*

...OSOB ODWIEDZA TE STRONE !
      ZAPRASZAM DO WSPOLPRACY WSZYSTKICH ZAANGAZOWANYCH EMOCJONALNIE I NIE TYLKO W
      KONFLIKT NA BLISKIM WSCHODZIE !
      -----
    • petter Re: ____________ZANIM OTWORZYSZ VIVA PALESTYNA-od Kasi 08.03.02, 22:48
      Kasiu bardzo Ci za to dziekuje.

ps. chcialem odwiedzic te strone ale mi przeszlo :))

peter
      • Gość: Kasia _____________________________I o to mi chodzilo... IP: *.pai.net.pl 09.03.02, 12:48
        Po to własnie stworzyłam ten wątek, by ostrzec.
        Czasem zaglądam na Informacje Dnia, bo mam tam kilku "realnych Znajomych". To
        oni mnie zarazili forumową chorobą, ale ostatecznie osiadlam na Forum Łódzkim,
        bo na ID bylo nie do wytrzymania - własnie ze wzgledu na szowinizmy ,
        ksenofobie i przede wszystkim przerazajaco prymitywny antysemityzm. Niczym nie
        uzasadniony, bo ludzie , (wspomniani wyzej vist, viri, ktory tez juz do nas
        zagladal ok 2 tyg temu)ktorzy go propaguja maja zenujaco małą wiedze ogolna,
        coz zas mowic o wiedzy na temat innych religii. Najpierw probowalam z nimi
        polemizowac- bez skutku- nie ten poziom ...Z braku argumentow -czesto padaly
        tylez tchorzliwe, co agresywne wulgaryzmy.Poddalam sie- calego zla tego
        Forumowego Świata nie zwalcze, a poniewaz nie moglam sie tym calym ,
        kompromitujacym nas -Polakow i w wiekszosci katolikow- paskudztwem pogodzic,
        to -tak jak Kropka kiedys-trzasnelam drzwiami i osiadlam wylacznie w Łodzi. A
        tu- w realu - mam wiele wspolnego z propagowaniem tolerancji i przynajmniej
        widac jakies efekty.
        Ale czasem tam zagladam i te watki o Viva Palestyna zaciekawily mnie od
        strony "techniecznej"-czy mozna tak zrobic?Czy to wogole wykonalne? Znajomi
        potwierdzili, co wiecej - opisali, co na ten temat wiedza... Zatrwazajace.
        Dlatego dokonalam "saperskiej" roboty i dla Was to odnalazlam, by ochronic
        nasze Forum nie tylko przed wirusiskami , ale nade wszystko-przed zalewem
        szowinistycznych upiorow. Za duzo dobra osadzamy na tym Forum, za duzo dobra
        sobie wzajem dajemy, za duzo nas to kosztuje- bysmy mogli "lekką reką"
        pozwolic, by nam ktos doprowadzil nasze Forum do czegos tak strasznego , jak ID.
        Pozdrawiam -K
        PS 1)
        Zdaje mi sie, ze spotkalam na ID w tym kontekscie kilka razy p8- moze on cos
        dopowie...?

PS 2)
        Ludzieeee! Zebyscie Wy wiedzieli, jak karorżniczą robotę wykonuje Saper
        szukajac dla nas starych watków!!! Ja to dopiero teraz docenilam , jak szukałam
        dla Was powyzszych danych !!!
        Jesli kiedys kogos bedziemy nominowac do zostania Forumowym Swiętym- to pewnie
        Sapera. Zasłuzył!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • vladip apel do kasi 09.03.02, 13:11
          kasiu dzięki za ostrzeżenie
          piękną robotę wykonałaś... choć to jest trochę tak że samemu trzeba dbać o
          własne bezpieczeństwo (jak ktoś zostawia wszystkie drzwi otwarte to niech się
          nie dziwi że mu meble wyniosą)
          ale kozystając że jest to wątek prze ciebie mocno firmowany mam do ciebie
          straszną prośbę...
          mniej cytuj !!
          konkretnie chodzi mi o to że bardzo często cytujesz całą odpowiedź poprzednika
          (który z kolei cytuje całą poprzednią wypowiedź) i na końcu dopisujesz
          przysłowiowe " zgadzam się"
          moim zdaniem przez tą manierę twoje wypowiedzi bardzo wiele tracą (nie tylko na
          przejżystości)
          czy nie lepiej odnieść się tylko do konkretnego fragmentu (zdania) które
          pragniesz skomentować? albo jeżeli wyrażasz poparcie to po prostu zrobić to
          wogóle bez tekstu poprzedniego listu?
          to tyle jeżeli chodzi o prośbę do ciebie (zresztą nie tylko do ciebie ale i do
          innych postępujących w ten sposób)
          pzdr
          vladip
          ps
          prywatnie wqurza mnie jeszcze ta kreska przed każdym tytułem twojego postu, ale
          jako że nie ma ona wpływu na czytelność więc jest to jedynie moja wrodzona
          czepliwość
          • Gość: kasiaprim Re: apel do kasi IP: *.pai.net.pl 09.03.02, 13:21
            vladip napisał(a): > prywatnie wqurza mnie jeszcze ta kreska przed każdym
            tytułem twojego postu, ale jako że nie ma ona wpływu na czytelność więc jest to
            jedynie moja wrodzona czepliwość<

Kreska ułatwia mi odszukanie wlasnedo watku lub posta.
            Zwykle cytuje tylko to, do czego, sie odnosze, ale moze nie zawsze ...
            Mea culpa-(tu nastapil lomot w biust).

• rubin Dzięki Kasiu. 10.03.02, 14:29

Ale jak się uchronić, jeśli ktos taki założy wątek o pozornie bezpiecznym
      tytule?

Rubin

• Gość: kasiaprim Re: Dzięki Kasiu. IP: *.pai.net.pl 10.03.02, 14:34
        Jest to jednak jakas forma terroryzmu. Tak wiec własciwie mozna sie domyslac,
        do jakich stron moze byc przypisana.
        Terroryzm - co moze nie wynika z powyzszego, ale z innych watkow-polega na
        przechwytywaniu danych goscia danej strony a potem zarazaniu ich wirusami, wiec
        trzeba miec jakies firewalle, albo konto zalozone na zabezpieczonej firmie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka