Dodaj do ulubionych

Konkurs na okulistykę u Bonifratrów do wyjaśnienia

IP: 212.160.172.* 12.01.12, 09:12
Do wyjaśnienia??
Wolne żarty!! Wczoraj napisałem komentarz, ale został usunięty.
Było w nim napisane, że skorumpowanego Nawrockiego trzeba ods....... i to samo zrobić z dyrektorem NFZ.
Gdzie są organy ścigania?? Przecież jasno widać, że cały ten konkurs (nie tylko na okulistykę), to ustawienie dla swoich (rehabilitacja w pomieszczeniu po sklepie, wyposażonym w biurko i 2 krzesła). Czy nie można tych ludzi oskarżyć o próbę wyłudzenia, poświadczenia nieprawdy.....
Dlaczego pismaki, nie pokazują takich przypadków, dlaczego nie drążą tematu...
BY IM ŻYŁO SIĘ LEPIEJ!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kalus Tu chyba jest sprawa dla prokuratora IP: *.p.lodz.pl 12.01.12, 09:19
      Wydaje mi się że Nawrockim powinna zająć się prokuratura. Przecież kolesiostwo jest tu widoczne gołym okiem. Nie wiem na co oni jeszcze czekają
    • Gość: ja Konkurs na okulistykę u Bonifratrów do wyjaśnienia IP: *.toya.net.pl 12.01.12, 09:24
      poprzedni wpis ma całkowitą rację. Tylko że dotyczyło to zakonnej placówki ruszyła się Wojewoda. A w innych ewidentnych przejawach korupcji w łodzkim NFZ milczy.
    • Gość: głęboka kieszeń W mieście Łodzi tylko ryba nie bierze... IP: *.pl 12.01.12, 09:36
    • Gość: ag Jedno mnie zastanawia: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 09:37
      dlaczego nawet ludzie z "elit" bywają zachłanni jak świnie - nażreć się ile tylko jest w korycie. Lekarz szczególnie powiniue wiedzieć że to niezdrowo.
    • Gość: obserwer do wyjaśnienia .... IP: 149.226.255.* 12.01.12, 10:46
      Ja się podejmę tego "trudnego" zadania i wyjaśnię wszystkim
      - bo tak ma być i KONIEC
      a prof. Nawrocki ma już wszystko i wszystkich w dupie, kaska bedzie jego.
    • Gość: gość Re: Konkurs na okulistykę u Bonifratrów do wyjaśn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 11:11
      Gdzie są czarni w kominiarkach,czyżby o 6 rano spali gdzie jest prokuratura i jej złotousty Kopania
    • Gość: lek na cale zlo Paczkowski byl dyr NFZ dyrektorem u Bonifratow IP: *.lodz.mm.pl 12.01.12, 11:13
      Hehe, szkoda ze redaktor nie napisal, ze dyr u Bonifratow jest Paczkowski, byl dyr NFZ, osobisty przyjaciel Pani Wojewody, ktora rozplywa sie nad mloda buzia Pawelka i calowaniem jej w raczke.
      • Gość: Skandal Paczkowski i Skorzak IP: *.ecatel.net 12.01.12, 11:17
        Wiadomo, ze nie tylko Paczkowski.
        Szpital Bonofratow sciagnal do siebie byl dyr NFZ, ktory probuje robic przekrety i Marta Skorzak, ktora poszla jak wierny pies za swoim szefem.
      • Gość: zoniata Re: Paczkowski byl dyr NFZ dyrektorem u Bonifrato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 11:20
        Po pierwsze .. nie Paczkowski (bo to nie twój kolega) ale Pan Paweł Paczkowski.
        A po drugie .. chyba ci szkoda, ze całuję jej rękę a nie twoją, bądź po ramieniu Cię nie klepie.
    • Gość: Gosc Cwaniaczek Paczkowski, to byly prezydent Lodzi IP: 95.154.230.* 12.01.12, 11:21
      Czy ten Paczkowski to nie byly prezydent Lodzi. To jemu znudzilo sie po 5 miesiacach bycie wiceprezydentem Lodzi. Mowli, ze powodow zdrowotnych. Oj bidulek, az tak sie pochorowal, ze na stanowisku dyrektora w szpitalu wyladowal
    • Gość: Goska Byly dyr NFZ dyr Szpitala, Konsultant prywaciarzem IP: 95.154.230.* 12.01.12, 11:29
      Nie wiem dlaczego tyle szumu jest o szpital bonifratow, ktory jest szpitalem prywatnym i przynoszacym braciom realny dochod. Raz zle, ze publiczni w konkursie odpadaja, a teraz zle ze prywatni. Ludzie, o co Wam chodzi.

Ale jesli rzeczywiscie byly dyr i prezydent Pawel Paczkowski tam jest dyrektorem to nie wiem czy to nie wiekszy przekret niz z Nawrockim bedac konsultantem i majacym wlasna dzialanosc.
    • Gość: okularnica Ale Nawrocki to specjalista IP: 95.154.230.* 12.01.12, 11:39
      Co jak co, ale wolalabym leczyc sie u Nawrockiego, , ktory jest specjalista o ogolnopolskiej slawie (moja cioca zostala przyslana z kliniki z Katowic do Nawrockiego i uratowal jej wzrok) niz u jakis specjalistow, ktorzy zrobili 300 zabiegow.
      300 zabiegow to jakis mlodziak, srednio 1 zabieg dziennie z rocza praktyka. 600 zabiegow, 2 zabiegi dziennie. To mi specjalisci, o ktorych swiat by nie uslyszal gdyby nie ten artykul
    • Gość: wolnd Konkurs na okulistykę pod lupę, redaktor do szkoły IP: 87.204.176.* 12.01.12, 12:47
      Wielkie rozdanie łódzkiego NFZ śmierdzi korupcją na kilometr. Afera z Bonifratrami jest wierzchołkiem góry lodowej, a może być - oby! - pierwszym klockiem domina.
      Przy okazji: Panie Redektorze, kto Pana uczył zapisywania akronimu NFZ w taki sposób: NFZ-etu, NFZ-etem? Odmienia Pan to na wszelkie możliwe sposoby, również niekonsekwentnie, bo jeżeli już, to NFZ-etowi, nie NFZ-owi. Pańska nauczycielka polskiego z gimnazjum nie ma w Panu powodu do chluby. Bierze Pan przykład z pismaków mówiących o zusie i pegenigu, giedeku, tudzież enbepie. Proponuję iść na całość i zacząć pisać o enefzecie. Będzie bardziej "profi".
    • Gość: neo Konkurs na okulistykę u Bonifratrów do wyjaśnienia IP: *.spzozpabianice.pl.91.13.83.in-addr.arpa 12.01.12, 14:15
      stare krzesła , stare zardzzewiałe łózko -lepszych zdjec ze szpitala nie było ? mury i podłogi zrobione a na reszte zabrakło ?
      • Gość: s.oko czy "specjaliści" okuliści będą operować? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.01.12, 19:03
        Czy "specjaliści" zamierzają operować na krześle ginekologicznym zaćmę? Z tego co widać na zdjęciach...
    • wodn_ik Postępowi w rozwoju socjalizmu towarzyszy ...... 12.01.12, 19:16
      zaostrzanie się walki klasowej - ten cytat z danych lat staje się znów aktualny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka