Dodaj do ulubionych

Powitajmy Kłopota

IP: *.max.com.pl 06.08.04, 08:21
W końcu się doczekamy udziału Kłopota. Wiem, wiem - kompletu może nie
przywiezie, ale taki zapała do jazdy ma mało kto. To w końcu swój chłopak!
Trzeba mu dodać otuchy podczas startów. Niech to będzie jednocześnie sygnał,
że Falubaz tworzą zawodnicy i kibice, a nie zarząd (i jego zachcianki).
Obserwuj wątek
    • Gość: michu Re: Powitajmy Kłopota IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.08.04, 18:37
      Tos mnie ucieszyl. Umiejetnosci moze mistrzowskich nie ma, lecz walecznosci w
      nim jak w nie jednym. A wogole to on ma jakis sprzet w miare dobry ??
    • Gość: Stal Gorzów Re: Powitajmy Kłopota IP: *.gorzow.mm.pl 07.08.04, 22:08
      Widze, ze falubaz ma niezly... klopot. A my juz kaske nazbieralismy dla kogo
      trzeba, jutro Rybnik pokaze wam wasze miejsce. Kibole z Gorzowa beda na
      stadionie.
      • Gość: karolek lat 9i pół Re: Powitajmy Kłopota IP: *.gorzow.mm.pl 07.08.04, 23:46
        witamy Kłopota !!!
        • Gość: michu Re: Powitajmy Kłopota IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.08.04, 20:31
          Brawa, brawa dla Grzegorza !! To chyba przez urodzinki taki swietny wystep. Oby
          tak dalej.
      • c_cogito Re: Powitajmy Kłopota 08.08.04, 22:00
        no, rybnik pokazał; prawie tyle samo, co stal gorzów w rzeszowie :-)))))))))
        a grzesiu ruuulez - w końcu dostał porządną maszynę... panie dowhan, mam
        nadzieję, że pan widział dokładnie to co wszyscy kibice. grzegorz jest OK,
        tylko trzeba w niego zainwestować, a nie dłubać w nosie
        • Gość: abc Re: Powitajmy Kłopota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 21:06
          Jak macie inwestować w Kłopota, skoro musicie ponosić koszty wystepu Adamsa na
          torze w Bydgoszczy.
          To chyba wasi dzialacze cos pletli (przed sezonem) o pierwszej czwórce i
          medalu ??????/
          Uwazajcie bo baraże blisko , no chyba ze uda się Wam spuścic handlarzy z
          leszcza.
    • Gość: damian Re: Powitajmy Kłopota IP: *.max.com.pl 09.08.04, 09:25
      Gratulacje dla Grzegorza!!!
      To był świetny występ, niesamowita zadziorność i lekcja dla wszystkich. Warto
      inwestować w ten sport, w miejscowych chłopaków. Może następny zarząd to
      zrozumie. Dzięki dla całej drużyny.
    • fridjof Re: Powitajmy Kłopota 10.08.04, 14:18
      ładny powrót, oby tak dalej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka