lastka 24.04.02, 08:46 Boże niech mi ktoś pomoże wczoraj byłam na imieninach i wypiłam tylko dwa cieniutkie drynie. Cała reszta czuje ok a ja mam mdłości od rana a zaczęło się od zapachu świeżo zaparzonej kawy bleee.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magnolia miętę, i cos przegryźć IP: 195.205.73.* 24.04.02, 08:48 lastka napisał(a): > Boże niech mi ktoś pomoże wczoraj byłam na imieninach i wypiłam tylko dwa > cieniutkie drynie. Cała reszta czuje ok a ja mam mdłości od rana a zaczęło się > od zapachu świeżo zaparzonej kawy bleee.... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Co mam wypić? 24.04.02, 08:49 Bobrze jest zjeść jakiś nabiał na ciepło, np. jajeczniczkę lub zupkę mleczną. Serio. Albo z jeszcze bardziej treściwych i ciepłych rzeczy polecam rosołek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: No to gorąca, gorzka herbata n/txt IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 09:39 A może gorący kubek? Mi pomaga - zwłaszcza ogórkowa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Co mam wypić? 24.04.02, 10:56 Jak się tak czujesz po 2 cienkich drinkach - to chyba jakąś podróbę ze Stadionu piliście...Albo coś kręcisz... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Co mam wypić? 24.04.02, 11:33 default napisał(a): > Jak się tak czujesz po 2 cienkich drinkach - to chyba jakąś podróbę ze Stadionu > > piliście...Albo coś kręcisz... Nie piliśmy żadnej podróby i nic nie kręce ale ja poprostu tak już mam że do picia się nadaje bo nawet po 2, 3 piwach mogę przez całą noc rozmawiać z panem klozetowym i w sumie dzięki Bogu bo na alkoholiczkę to ja się nie nadaje i dobrze. A zcuję się już lepiej bo kumpelka dała mi jakieś cuś musujące wypiłam zieloną herbatę i żołądek już się uspokaja. Dzięki za dobre rady i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Co mam wypić? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.04.02, 12:06 A może to nie od alkoholu ???? Rano mdłości są też z innych powodów ....... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Co mam wypić? 24.04.02, 12:16 Gość portalu: XXL napisał(a): > A może to nie od alkoholu ???? > Rano mdłości są też z innych powodów ....... Też mi coś takiego przyszło do głowy bo normalnie na kacyka to głowa boli ale na razie nie chcę zapeszać a mam taką malutką nadziejkę bo w poniedz. tak się czułam i bez alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Co mam wypić? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.04.02, 12:27 lastka napisał(a): >Też mi coś takiego przyszło do głowy bo normalnie na kacyka to głowa boli ale na >razie nie chcę zapeszać a mam taką malutką nadziejkę bo w poniedz.tak się czułam > i bez alkoholu. No to może na razie bez tych drinków .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xvart Re: Co mam wypić? IP: *.chello.pl 24.04.02, 22:13 Njlepiej dużo pić, w trakcie i po drinach, bo podobno kac jest z powodu braku wody w organiźmie, a łeb napieprza bo organizm ściąga wodę nawet z opon mózgowych. Pzdr. Xvart. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Co mam wypić? 24.04.02, 12:15 się zatrułaś.... alka zeltzer... dwa na raz... a jak poleci to za chwilę powtórka operacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kela Re: Co mam wypić? IP: *.acn.waw.pl 24.04.02, 17:28 kobieto jesteś w ciąży !!!Nie pij juz alk. więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Co mam wypić? 24.04.02, 20:51 zaraz w ciazy, mogla sie zatruc. ale badanie zrob... Odpowiedz Link Zgłoś