Dodaj do ulubionych

Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się do...

IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 16:57
Byłem tam, widziałem co sie działo. Kibice Widzewa przyszli pożegnać swoich piłkarzy przed meczem derbowy. Policja prowokowała i szukała tylko możliwości wszczęcia zadymy.

WOLNOŚĆ DEMOKRACJA! WYBORCZA ZAGRAŻA PAŃSTWU POLSKIEMU!
Obserwuj wątek
    • Gość: matka Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się do... IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.12, 17:20
      Z wolności co niektórym w głowach się poprzewracało!A gdzie wolność innych.Nie mogłam spokojnie przejść z dzieckiem chodnikiem bo stała banda w kapturach a nawet kominiarkach nie wiadomo czego szukająca.Jak się nie ma argumentów dla swojej głupoty i agresji to winna policja.Całe szczęście, że tam była bo strach pomyśleć co ta szarańcza by zrobiła.
      • Gość: ss Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 21:23
        a drugiej stronie chodnik był pusty...
        • Gość: a Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 23:52
          Gość portalu: ss napisał(a):

> a drugiej stronie chodnik był pusty...

No właśnie - niech sobie idiotka zamieszka po drugiej stronie, nie?
        • Gość: a Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 23:53
          Gość portalu: ss napisał(a):

> a drugiej stronie chodnik był pusty...

No właśnie - niech sobie idiotka zamieszka po drugiej stronie, nie?

Albo niech sobie przeskakuje z dzieckiem przez dwupasmówkę, torowisko tramwajowe i siatkę pośrodku.
          • Gość: Gary Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 12:04
            Pewnie, jak się nie ma czego czepiać, to trzeba się uczepić tego że idioci stoją na chodniku. W KAPTURACH! Cóż za banda!
    • Gość: Musztarda Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 17:37
      > Byłem tam, widziałem co sie działo. Kibice Widzewa przyszli pożegnać swoich pił
      > karzy przed meczem derbowy. Policja prowokowała i szukała tylko możliwości wszc
      > zęcia zadymy.

Tak tak, a banda zamaskowanych drących mordy kretynów to właśnie nie prowokuje i nie szuka zadymy. Lecz się.
    • Gość: idiota ze szkółki Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 17:41
      > Policja prowokowała i szukała tylko możliwości wszczęcia zadymy.

lodz.gazeta.pl/lodz/51,35153,11505234.html?i=7
      Tak tak, tu oczywiście to policja robi zadymę, tak?

> WOLNOŚĆ DEMOKRACJA

Pomyliło ci się z terroryzowaniem, głupku.
      • Gość: Gary Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 12:06
        Czy oni na tym zdjęciu coś niszczą? Biją kogoś? Terroryzują? Prowokują?
        Co dokładnie robią złego?
        • Gość: łodziak Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.12, 21:30
          Zasmradzają miasto. BYDŁO powinno się trzymać w zagrodzie. Jeśli ją opuszcza to się je batem zapędza z powrotem. I nie ważne, czy na Piłsudskiego czy na Al. Unii.
    • wojcikmarcin Kiedyś to było święto 09.04.12, 18:48
      Pochód z jednego stadionu na drugi, śpiewy, flagi, szaliki. Było spokojnie, normalnie. Niestety jakimś idiotom to przestało się podobać. Wola zakazać, zabronić a następnie prowokować aby sobie bezmózgi mogły pałami pomachać. Tak jak to miało miejsce pod hotelem. Gdzie policjant na KULTURALNĄ PROŚBĘ "Czy może Pan przesunąć kordon aby nie prowokował" uderza pięścią w twarz kibica ze słowami "Sam ku$#@ prowokujesz".
      Ale w dobie ogólnopolskiej nagonki na kibiców i poprawności politycznej nikt o tym nie wspomni a wszystkiemu są winni kibice, którzy poszli pożegnać piłkarzy przed arcyważnym meczem. I oczywiście ta propaganda "Chcieli dostać się na stadion przy al. Unii"
      - BZDURY - szli pod hotel Ambasador!
      -
      GW czyli organ propagandy PO
      • Gość: HandlarzEkierek Re: Kiedyś to było święto IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 18:55
        > Pochód z jednego stadionu na drugi, śpiewy, flagi, szaliki. Było spokojnie, normalnie

Człowieku, terroryzowanie miasta przez bandę kiboli to nie jest ani "spokojnie" ani "normalnie".

> - BZDURY - szli pod hotel Ambasador!

Mogli nawet do Bydgoszczy iść, gów­no mnie to obchodzi.

lodz.gazeta.pl/lodz/51,35153,11505234.html?i=6
        To jest pewnie to "spokojne" i "normalne" zachowanie... Czy to już po "sprowokowaniu przez policję"? A może to w ogóle propagandowy fotomontaż GW, co?
        • Gość: Obserwator Prowokacja w ZOO IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 19:42
          W taki dzień jak dzisiaj człowiek boi się wyjść z dziećmi gdziekolwiek. Jak długo jeszcze miasto będzie tolerowało ten skandal?. Po 300 milionów na stadiony dla band bezmózgich debili?

Policja prowokowała? Policja Was powinna pozamykać w ZOO trak by z całego świata mogli przyjeżdzać oglądać ludzi z mózgami homarów.

Z przykrośćią po latach kibicowania przyznaję rację tym którzy chcieliby pozamykania stadionów w Łodzi i zamnknięcia tego coraz bardziej żenującego opowiadania o bandach trzepakowych mafiozów którzy chowają się za barwami klubowymi.

Juz nie mówiąc o tym, że w Śródmieściu trudno znależć budynek, który nie wyglądałby jak ściana w dworcowym sraczu, zamazana jakimiś wulgaryzmami.

Kiedy do Łodzi zawita normalność i cywilizacja jak innych miastach?
          • Gość: lodzianka Re: Prowokacja w ZOO IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 21:38
            Zgadzam się!!! To nie są żadni kibice, tylko banda chuliganów i młodych idiotów, którym się nudzi i wciągają w te zachowania młodzież z bram. A Sródmiescie rzeczywiście wygląda jak dzielnica slamsów. Wstyd! dla miasta i żal, że takich głupich ma mieszkańców. Derby - to dla idiotów, a nie jak kiedyś (co widac po poprzednich komentarzach, święto). Nie budowac stadionów z podatników pieniędzy, niech tu nie będzie żadnych pilkarskich klubów, ilu było kibiców - 3000, szkoda pieniedzy!
            • Gość: mieszkaniec_Sienka Re: Prowokacja w ZOO IP: 193.111.166.* 10.04.12, 09:47
              dokładnie! pozamykać hołotę w zoo! i jeszcze kpią w żywe oczy, że to policja ich prowokuje, a sami z racami drą się idąc w kominiarkach debile... NIE DLA WYRZUCANIA MIEJSKICH PIENIĘDZY NA STADIONY DLA DZICZY!
            • Gość: Gary Re: Prowokacja w ZOO IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 12:13
              Tu akurat się połowicznie zgadzam - stadion dla ŁKSu gdzie przychodzi średnio 2700 widzów to strata pieniędzy. A tym bardziej reanimowanie tego trupa po raz kolejny. Ale Widzew większą część swojego stadionu buduje z własnych pieniędzy (poza jedną trybuną) a miasto dodatkowo inwestuje drogi wokół stadionu, więc skorzystają na tym wszyscy mieszkańcy Łodzi.
          • Gość: Gary Re: Prowokacja w ZOO IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 12:11
            O czym wy ludzie mówicie? Naoglądaliście się TVNu, naczytaliście wyborczej i wypisujecie w internecie jakieś totalne bzdury, mimo że nigdy nie byliście na meczu i nie widzieliście jak to wygląda. Nikt się nie bije na stadionie, co najwyżej chuligani biją się poza stadionem. ALE CZEMU CIĄGLE WSZYSCY MYLĄ CHULIGANÓW Z KIBICAMI? To są 2 różne grupy. No ale media mają pożywkę, a polscy malkontenci, których nie brakuje, mogą sobie ponarzekać i wszyscy są zadowoleni.
        • wojcikmarcin Re: Kiedyś to było święto 09.04.12, 20:50
          > Człowieku, terroryzowanie miasta przez bandę kiboli to nie jest ani "spokojnie"
          > ani "normalnie".

Swoje lata mam i w niejednym przemarszu uczestniczyłem. Jak jesteś dzieciak i nie pamiętasz to nie moja wina. Każdy przemarsz przez miasto był traktowany jak święto, był tradycją. Ludzie nieuczestniczący w pochodzie pozdrawiali nas z okien. Życzyli powodzenia. To samo z osobami na ulicach a nie idących w pochodzie. To było piękne jak np w 2006r.
          nawet gazeta się zachwycała
          Później tacy jak ty zaczęli podnosić głos a że trafili na podatny grunt to i przemarszów zabroniono a i zaczęto określać jakieś idiotyczne limity widzów.
          > Człowieku, terroryzowanie miasta przez bandę kiboli to nie jest ani "spokojnie"
          > ani "normalnie".
          Terroryzowanie? Jesteś zaślepiony i nic więcej. Znacznie bardziej niebezpiecznie masz w weekendy pod dyskotekami.

> Mogli nawet do Bydgoszczy iść, gów­no mnie to obchodzi.
          Więc się nie odzywaj - nie twoja sprawa.

> rel="nofollow">lodz.gazeta.pl/lodz/51,35153,11505234.html?i=6
          > To jest pewnie to "spokojne" i "normalne" zachowanie... Czy to już po "sprowoko
          > waniu przez policję"? A może to w ogóle propagandowy fotomontaż GW, co?
          A cóż tam jest takiego strasznego? Race? Tak Ci to przeszkadza? Jak tak brakuje Ci "żelaznej reki i kar" to wyjedź na Białoruś. W sam raz dla takich jak Ty - żadnych demonstracji czy pochodów (no chyba że dla jedynej słusznej partii)
          Zapewne w sylwestra też petardy będą Ci przeszkadzać.
          • Gość: HandlarzEkierek Re: Kiedyś to było święto IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 22:31
            > Swoje lata mam i w niejednym przemarszu uczestniczyłem.

O jezu jezu, wielki dorosły się znalazł.

> Jak jesteś dzieciak i nie pamiętasz to nie moja wina

Trudno, żebym pamiętał, w czym jakiś przypadkowy psychol uczestniczył.

> Terroryzowanie? Jesteś zaślepiony i nic więcej. Znacznie bardziej niebezpieczni
            > e masz w weekendy pod dyskotekami.

Nie mam, bo się tam nie pojawiam. A "przemarsz" ma to do siebie, że się przemieszcza. A, no i świetny argument: "gdzieś tam jest jeszcze gorzej, więc się ciesz, że tu jest tylko tak".

> Więc się nie odzywaj - nie twoja sprawa.

Ale konkretnie to co nie jest moją sprawą, pogromco retoryki?

> A cóż tam jest takiego strasznego? Race? Tak Ci to przeszkadza?

Tak, tak mi to przeszkadza. Miejscem rac nie jest biały dzień w przypadkowym miejscu w centrum miasta.

> Jak tak brakuje Ci "żelaznej reki i kar" to wyjedź na Białoruś

A jak tobie brakuje "wolności" to wyjedź do Somalii.

> Zapewne w sylwestra też petardy będą Ci przeszkadzać.

A tobie zapewne nie będzie przeszkadzać jak ci ktoś w biały dzień wrzuci do mieszkania race, poskramiaczu analogii.
            • wojcikmarcin Re: Kiedyś to było święto 10.04.12, 08:25

> O jezu jezu, wielki dorosły się znalazł.
              Tak bo w przeciwieństwie do 90% gó...arstwa wychowanego na TVN i GW swoje przeżyłem i swoje widziałem.

> Trudno, żebym pamiętał, w czym jakiś przypadkowy psychol uczestniczył.
              Brak argumentów zaczynamy wycieczki osobiste? Jakie to typowe dla obecnych młodych, wykształconych z wielkich miast...

>A, no i świetny argument: "gdzieś tam jest jeszcze gorzej, więc się cies
              > z, że tu jest tylko tak".
              Argument najbardziej trafiony bo mimo tego że jest znacznie niebezpieczniej to nikt jakoś tych dyskotek nie zamyka i nie zabrania gromadzić się wokoło.

> Ale konkretnie to co nie jest moją sprawą, pogromco retoryki?
              Przeczytaj swój poprzedni post to będziesz wiedział. Mnie jak coś nie interesuje to się na ten temat nie wypowiadam a już na pewno nie krytykuję.

> Tak, tak mi to przeszkadza. Miejscem rac nie jest biały dzień w przypadkowym mi
              > ejscu w centrum miasta.
              Miejsce nie było przypadkowe, czas również nie był przypadkowy.

> A jak tobie brakuje "wolności" to wyjedź do Somalii.
              Somalia synonimem wolności? Ciekawe.

> A tobie zapewne nie będzie przeszkadzać jak ci ktoś w biały dzień wrzuci do mie
              > szkania race, poskramiaczu analogii.

Oooo to już racami rzucali - co się okaże jutro? Zmasowany atak przy użyciu siekier a za tydzień kompania czołgów?
              • pralat_na_wrotkach Re: Kiedyś to było święto 10.04.12, 12:07
                > Tak bo w przeciwieństwie do 90% gó...arstwa wychowanego na TVN i GW swoje przeż
                > yłem i swoje widziałem.

O tak tak. Zdecydowanie bycie wychowanym na korwinowskim pobredzaniu o dupie maryni jest bardzo nobilitujące.

> > Przeczytaj swój poprzedni post to będziesz wiedział. Mnie jak coś nie interesuj
                > e to się na ten temat nie wypowiadam a już na pewno nie krytykuję.

A ty sobie przeczytaj trzy swoje poprzednie, kilka postów arona i dwa moje sprzed roku.

> Miejsce nie było przypadkowe, czas również nie był przypadkowy.

Wyobraź sobie, że dla większości ludzi i miejsce i czas były przypadkowe.

> Oooo to już racami rzucali

Nikt nie powiedział, że rzucali. Czytaj ze zrozumieniem, a jak nie umiesz, to nie odpisuj.
                • Gość: Gary Re: Kiedyś to było święto IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 14:28
                  Ewidentny brak argumentów. Race są złe, bo tak mówi GW i TVN. No i Tusk. Ale to, że w sylwestra większość mieszkańców miasta chleje wódę na ulicy i strzela petardami, to już jest w porządku. Ale to race są złe. Bo świecą i leci z nich dym. Istne wcielenie szatana.
                • wojcikmarcin Re: Kiedyś to było święto 10.04.12, 15:03
                  > O tak tak. Zdecydowanie bycie wychowanym na korwinowskim pobredzaniu o dupie ma
                  > ryni jest bardzo nobilitujące.
                  Przynajmniej nie prowadzi do degeneracji jak POmarańczowa, czerwona czy ostatnio palikotowa paplanina. (Choć uczciwie przyznaje że ostatni pomysł z likwidacją subwencji dobry)

> A ty sobie przeczytaj trzy swoje poprzednie, kilka postów arona i dwa moje sprz
                  > ed roku
                  daj link - nie mam czasu przekopywać się przez internet.

> Wyobraź sobie, że dla większości ludzi i miejsce i czas były przypadkowe.
                  osoby postronne nie były zaczepiane, to policja zatrzymała ruch a nie kibice, którzy stali na chodniku i pasie zieleni.

> Nikt nie powiedział, że rzucali. Czytaj ze zrozumieniem, a jak nie umiesz, to n
                  > ie odpisuj.
                  Ale zasugerował
                  A tobie zapewne nie będzie przeszkadzać jak ci ktoś w biały dzień wrzuci do mieszkania race,
        • Gość: asas Re: Kiedyś to było święto IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 21:25
          banda pedałów na rowerach terroryzuje miasto regularnie pod hasłem "masy krytycznej" i jakos wtedy ci to nie przeszkadza????
          • Gość: Trefniś Pedały na rowerach IP: *.opera-mini.net 09.04.12, 22:21
            Gość portalu: asas napisał(a):

> banda pedałów na rowerach

A to dobre! Pedały na rowerach! No tak, bo w rowerach są pedały. A w samochodzie przecież nie ma! Ahahahaha! A to dopiero! Pedały!!!
          • Gość: gleb Re: Kiedyś to było święto IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 22:25
            > banda pedałów na rowerach

Łomatko, następny inteligentny inaczej cymbał, który nie zauważył, że w swoim samochodziku też ma pedały i to często nawet więcej.

> terroryzuje miasto regularnie pod hasłem "masy krytyc
            > znej" i jakos wtedy ci to nie przeszkadza????

Owszem, bo ci ludzie nie zachowują się agresywnie, nie drą mordy na całe miasto, nie zaczepiają przypadkowych ludzi, nie plują na nich ani - co ważniejsze - nie biją.
            • wojcikmarcin Re: Kiedyś to było święto 10.04.12, 09:29
              > Owszem, bo ci ludzie nie zachowują się agresywnie, nie drą mordy na całe miasto
              > , nie zaczepiają przypadkowych ludzi, nie plują na nich ani - co ważniejsze - n
              > ie biją.

Nikt nie był zaczepiany, nikogo nie opluto i nikt nie został pobity... a nie przepraszam - jedna osoba dostała w twarz tyle że nie od kibica.

Sam poruszam się rowerem i MK mi nie przeszkadza tyle że obiektywnie patrząc jest bardziej uciążliwa dla przeciętnego Kowalskiego. Raz że odbywa cie cyklicznie, co miesiąc. Dwa powoduje znaczne utrudnienia w ruchu kołowym i to w dodatku w piątek.
        • Gość: Gary Re: Kiedyś to było święto IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 12:08
          A może powiesz co się takiego złego dzieje na tym zdjęciu? Odpalona raca? Czy o co chodzi?
          W takim razie na sylwestra na ulicach też są sami zadymiarze! Odpalają fajerwerki i chleją wódę na ulicach miasta!
      • Gość: stanish Re: Kiedyś to było święto IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 20:01
        wojcikmarcin, jak czytam Twój wpis to nóż się w kieszeni otwiera. Wolność to byś miał wtedy jakbyście wystąpili o zgodę na zgromadzenie i ją dostali. A tak to nielegalne zgromadzenie. Policja powinna was rozpędzić na cztery wiatry, "kordon prowokuje" - kulturalne zapytanie na sali. Was tam w ogóle powinno nie być, mogliście sobie żegnać piłkarzy pod stadion Widzew, przecież to oczywiste, że chodziło o zadymę. Mam nadzieję, że każdy z idiotów, którzy w liczbie 300 czy iluś tam przedostali się na Plac Dąbrowskiego dostanie mandat, kolegium i zakaz stadionowy.
        Niestety jeśli nie widzisz jak wygląda kibicowanie w waszym wydaniu (dotyczy to ogólnie całej piłki i jej "kibiców" w Polsce), czyli zastraszanie mieszkańców, obmazywanie ścian, ganianie się z tasakami po polach i miastach, to nie ma sensu żadna dyskusja...
        • wojcikmarcin Re: Kiedyś to było święto 09.04.12, 21:08
          Każda akcja rodzi reakcje. Wystarczyło
          a) wpuścić kibiców na derby
          b) zezwolić na przemarsz.

To nie kibice pierwsi rozpoczęli tą szopkę. Rozpoczęła ja władze zabraniając kibicowskiego święta.
          W kilku ubiegłych latach występowano o zgodę i nigdy tej zgody nie otrzymywano z prozaicznych powodów, które to już nie stanowiły przeszkody dla innych tego typu wydarzeń.

Nielegalne zgromadzenie? Czyli przepis rodem z komuny, który miał uniemożliwiać wystąpienia antyrządowe.
          Kibiców, którzy się zbiorą na Okenciu po jakimś dużym sukcesie polskich sportowców też każesz spacyfikować?
          • Gość: a Re: Kiedyś to było święto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 21:22
            Świętuj w domu po kryjomu, zboczeńcu.
          • Gość: HandlarzEkierek Re: Kiedyś to było święto IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 22:36
            > Każda akcja rodzi reakcje. Wystarczyło
            > a) wpuścić kibiców na derby
            > b) zezwolić na przemarsz.

Czyli krótko mowiąc szantaż uprawiany przez stado bydła. Jak ci ktoś wyłamie drzwi w domu i powie, że "trzeba było mnie wpuścić" to uraczysz go kawą i ptysiem.

> To nie kibice pierwsi rozpoczęli tą szopkę. Rozpoczęła ja władze zabraniając ki
            > bicowskiego święta.

O tak tak. Bo jak władza nie zabraniała to wszyscy byli tacy grzeczni.

> Kibiców, którzy się zbiorą na Okenciu po jakimś dużym sukcesie polskich sportow
            > ców też każesz spacyfikować?

Jak przyjdą z racami, będą zaczepiać ludzi i drzeć mordy to tak.
            • Gość: Gary Re: Kiedyś to było święto IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 14:33
              No tak, race są złe, bo świecą i leci z nich dym. Dużo lepsze są fajerwerki i chlanie wódy na ulicy w sylwestra.

>zaczepiać ludzi

UWAGA, pytanie do wszystkich czytelników. Czy ktoś z was został zaczepiony?

>drzeć mordy

a od kiedy w dzień obowiązuje cisza? Szczególnie w centrum miasta, gdzie dziennie przejeżdżają miliony samochodów, ciężarówek, autobusów i tramwajów?
          • condor82 Re: Kiedyś to było święto 09.04.12, 23:52
            Podpisując się pod jak sądzę-własnym nazwiskiem ryzykujesz utratą pracy.Nikt o zdrowych zmysłach nie chce mieć takiej umysłowej kaleki w swojej firmie.
            • Gość: HandlarzEkierek Re: Kiedyś to było święto IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 23:54
              condor82 napisał:

> Podpisując się pod jak sądzę-własnym nazwiskiem ryzykujesz utratą pracy.Nikt o
              > zdrowych zmysłach nie chce mieć takiej umysłowej kaleki w swojej firmie.

Chyba, że się ma firmę własną, albo przełożonego o jeszcze bardziej pociągającym mózgu.
              • wojcikmarcin Re: Kiedyś to było święto 10.04.12, 08:29
                Gość portalu: HandlarzEkierek napisał(a):

> condor82 napisał:
                >
                > > Podpisując się pod jak sądzę-własnym nazwiskiem ryzykujesz utratą pracy.
                > Nikt o
                > > zdrowych zmysłach nie chce mieć takiej umysłowej kaleki w swojej firmie.
                >
                > Chyba, że się ma firmę własną, albo przełożonego o jeszcze bardziej pociągający
                > m mózgu.

Z utęsknieniem będę oczekiwał waszych wpisów w równie potępieńczym tonie za kilka dni jak banda kolorowych przebierańców będzie maszerować ul Piotrkowska przy akompaniamencie gwizdków i bębnów domagając się przywilejów dla 1% społeczeństwa...
                • pralat_na_wrotkach Re: Kiedyś to było święto 10.04.12, 12:09
                  > Z utęsknieniem będę oczekiwał waszych wpisów w równie potępieńczym tonie za kil
                  > ka dni jak banda kolorowych przebierańców będzie maszerować ul Piotrkowska przy
                  > akompaniamencie gwizdków i bębnów domagając się przywilejów dla 1% społeczeńst
                  > wa...

Wzruszające. Jak każdy szanujący się homofob, któremu parę razy przyśnił się seks z mężczyzną, będziesz miał zapewne bardzo dużo do powiedzenia.
                  • Gość: Gary Re: Kiedyś to było święto IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 14:34
                    Po raz kolejny brak argumentów. Kibice są źli, bo tak powiedziała GW, TVN i sąsiad Zenek. Są źli i koniec.
                  • wojcikmarcin Re: Kiedyś to było święto 10.04.12, 15:17
                    > Wzruszające. Jak każdy szanujący się homofob, któremu parę razy przyśnił się se
                    > ks z mężczyzną, będziesz miał zapewne bardzo dużo do powiedzenia.

Homofobia - sztuczny termin wymyślony przez homoseksualistów w celu napiętnowania osób nie uznających ich poglądów. Dziękuję, traktuję to jako komplement.
        • Gość: Gary Re: Kiedyś to było święto IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 14:23
          Pewnie, żegnać piłkarzy pod stadionem Widzewa, skoro oni nocowali w hotelu Ambasador i stamtąd jechali na mecz. 6 za logikę.
          Niestety, jeśli uważasz, że te wszystkie bzdety, które napisałeś w swoim niezwykle błyskotliwym i promedialnym poście to prawda, to nie ma sensu żadna dyskusja...
    • Gość: zdrowy Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się do... IP: *.retsat1.com.pl 09.04.12, 19:16
      Nie rozumiem. Wleźli na teren budowy, to tam otoczyć ich i każdemu po 200. Widocznie te helikoptery, oddziały ściągnięte z ościennych województw, to za mało. Może piechotę morską i bezpośrednią transmisję z satelity trzeba było załatwić?
      • Gość: gość Rozwiązać RTS Widzew oraz ŁKS! IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 20:15
        Łódź nie stać na utrzymywanie 2 niedochodowych, niszowych klubów i na opłacanie akcji policji przeciwko lumpenproletariatowi tego miasta w czasie derbów.
        • Gość: lekkaparanoja Re: Rozwiązać RTS Widzew oraz ŁKS! IP: 46.77.23.* 09.04.12, 20:19

szkoda, że w łodzi nie bedzie meczów Euro, moglibyśmy się tak wypromować, że hej, i to w całej Europie......
        • Gość: Gary Re: Rozwiązać RTS Widzew oraz ŁKS! IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 14:36
          A ludzie wciąż mylą kibiców z chuliganami w koszulkach danego klubu. Myślą że jak się rozwiąże ŁKS i Widzew, to chuligani znikną. Debilizm do kwadratu. GW i TVN mówią źle o kibicach, to znaczy że kibice są źli.
    • Gość: ~~kibic~~ Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 20:28
      Zacznijmy od tego, że wszyscy o 11 byli pod Hotelem a przemarsz ruszył spod hotelu dopiero koło 12 więc jak to się ma do tego co pisze GW: "Mimo to o godz. 11.30 spod stadionu Widzewa wyruszył kilkuset osobowy pochód kibiców, którzy chcieli dostać się pod stadion przy al. Unii. Z policjantami spotkali się na al. Piłsudskiego, między ul. Kilińskiego a Sienkiewicza" ??? Ja się pytam jak ?
    • Gość: X Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się do... IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 20:56
      Dawno nie widziałem takich bzdur. Bylem dzis i widzialem co sie działo. Ten dziennikarzyna co napisal te bzdury nie powinien dostac grosza za wierszówke. KIbice przyszli pozegnac pilkarzy, okolo tysiaca osob z trudem miescila sie nachodnika, pare osob wyszlo na jezdnie i sie zaczelo. Policja wzywala to opuszczenia pasa ruchu gdy tymczasem sama wczesniej zablokowala cala jezdnie, policyjne bezmózgi przez pewien czas zablokowaly nawet tramwaje.
      szkoda ze tak mozna wypaczac rzeczywistosc. Zatrzymano przypadkowe osoby. Koszmar
      • Gość: rudi Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 12:01
        jak to - pożegnać? Wyjeżdżali gdzieś na stałe?
        • Gość: Gary Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 14:41
          Widzę, że kolega nie wie co oznacza kibicowanie. No to podpowiadam, że kibicowanie polega na wspieraniu piłkarzy. Piłkarze jechali na derby, gdzie kibice Widzewa nie mieli wstępu, bo taka była decyzja władz ŁKS. Widzew przegrał ostatnie 3 mecze, a derby były meczem wyjątkowo ważnym, w związku z czym kibice poszli wesprzeć piłkarzy, którzy spędzili noc w hotelu Ambasador, i stamtąd właśnie ruszali na mecz. Zresztą nieprzypadkowo wypłynęła do ogółu informacja o tym, że właśnie stamtąd piłkarze będą jechać na stadion ŁKSu.
          Za trudne do ogarnięcia?
    • Gość: logion To jest smutny cyrk IP: *.wroclaw.mm.pl 09.04.12, 21:20
      Jedni trzepią kasę inni trzepią się nawzajem.
      Nie stoję po żadnej stronie i jestem z tego dumny.
    • Gość: wiki Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się do... IP: *.centertel.pl 09.04.12, 22:16
      Kiedyś kibicowałam obu drużynom z prostego powodu że reprezentowały Łódż a teraz jestem zdania że zaorać oba stadiony drużyny rozwiązać i miasto będzie miało więcej pieniędzy na przedszkola, żłobki, szkoły. To co zobaczyłam jak zachowuje się stado baranów (kibiców) i co wykrzykiwała pod teatrem to mnie szkal trafia na co idą moje podatki. Nawet z dzieckiem idąc na spacer człowiek nie czuje się bezpiecznie bo może spotakć takich kiboli niewiadomo co takim do łba strzeli i co wymyślą. Widziałam ściane świeżo wymalowaną przez kiboli na Wierzbowej chyba 20. Proponuje tym co najbliżej mieszkają a zostali spisani przez policję aby własnymi szczoteczkami do zebów ją wyczyścili. Szlag mnie trafia jak widzę jak to miasto staje się ponurym miejscem.
      • Gość: HandlarzEkierek Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 22:38
        > Widziałam ściane świeżo wymalowaną przez kiboli na Wierzbowej chy
        > ba 20.

Zaraz ci wojcikmarcin wyskoczy, że to wcale nie kibice. Tak samo pieprzył jak pół Widzewa i Dąbrowy zostało wytapetowane wlepkami "przekaż 1% na fanatyków widzewa". Kibice są święci.
        • Gość: X Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: 81.168.187.* 10.04.12, 08:21
          smieszny argument. akurat wlepy i grafy nie tylko kibce tworza, duzo wiecej niz samych napisow kibicowskich jest na miescie bazgrołów jakis skejciorów.
        • wojcikmarcin Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się 10.04.12, 08:32
          Gość portalu: HandlarzEkierek napisał(a):

> > Widziałam ściane świeżo wymalowaną przez kiboli na Wierzbowej chy
          > > ba 20.
          >
          > Zaraz ci wojcikmarcin wyskoczy, że to wcale nie kibice. Tak samo pieprzył jak p
          > ół Widzewa i Dąbrowy zostało wytapetowane wlepkami "przekaż 1% na fanatyków wid
          > zewa". Kibice są święci.

Nie wkładaj w moje usta czegoś czego nie napisałem. Nie pochwalałem tego co zrobili a zwracałem uwagę ze na kibiców jest nagonka a o pizzerii która w dokładnie taki sam sposób się reklamuje (poprzez wlepki) nikt słowem się nie odezwał.
    • Gość: mar.mar Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się do... IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 22:44
      stop policyjnym prowokacjom....niebieskie półmózgi....
    • Gość: belfer Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się do... IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 22:50
      W czasach Bońka, Smolarka, Tłokińskiego, Młynarczyka i innych kibicowałem Widzewowi. Do ŁKS-u też miałem wiele sympatii, chociaż raczej za koszykówkę, siatkówkę itp. Jednak kiedy zdobyli mistrzostwo Polski byłem dumny z łódzkiego sukcesu. Też byli kibice którzy czasem narozrabiali, ale obecny poziom zbydlęcenia przekracza wszelkie granice. To BYDŁO należy tępić wszystkimi możliwymi sposobami. KAŻDE ich zgromadzenie nie mające pozwolenia lub łamiące przepisy należy traktować jak atak terrorystyczny ze wszystkimi konsekwencjami. Policja potrafi wtargnąć do mieszkania niewinnych ludzi, wyłamać drzwi, pobić ich i to wszystko w majestacie prawa "bo się pomylili". Otoczyć taką hołotę i lać pałami aż ostatni padnie, a potem wlepić po kilka tysięcy grzywny i skończy się kozaczenie. Są na to stosowne paragrafy tylko rządzący boją się z nich skorzystać. Ale po to płacimy podatki, żeby wymagać od organów państwa egzekwowania prawa do spokojnego życia bez band młodocianych bandytów okupujących nasze miasta.
      • Gość: łodziak Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 23:26
        Gówniarstwo myśli, że jak się nazwie "kibicami" i założy kaptury na puste łby i szaliki sobie zawiąże to wolno im wszystko. Niby dlaczego? Bo głośno mordy drą? Masz rację "belfer". Otoczyć i napie...ać do skutku. Tak zrobiła premier Teacher w Anglii. I niechby się który śmieć postawił!!! Dostałby trzy razy więcej. Teraz można na stadion dzieci z przedszkola zabrać i nawet barierek i siatek miedzy sektorami nie ma. Filharmonia się chowa. PRECZ Z KIBOLSKIM BYDŁEM!!!
        • wojcikmarcin Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się 10.04.12, 08:46
          W latach 80 tych czy na początku lat 90tych na stadionach zdarzały się regularne wojny - teraz tego nie uświadczysz. Nawet policja twierdzi że poziom bezpieczeństwa na stadionach znacznie się podniósł. Mało tego. Kilka lat temu policja opublikowała raport z którego wynikało że w Polsce zanotowano mniej incydentów na stadionach niż w Anglii.
          A tutaj ta spokojna Anglia

I takich filmików można znaleźć więcej. Swoje zdanie opieracie o relacje medialne, które w Polsce są wyolbrzymiane do granic możliwości. Żaden z was zapewne nie był ostatnio na meczu a całe zdanie opiera o wspomniane wcześniej media plus całkowity brak obiektywizmu spowodowany awersją do kibiców.
          Zobaczymy co będziecie pisać podczas euro jak przyjadą Niemcy i wspomniani wcześniej Anglicy a do całości dołożą się Rosjanie.
        • Gość: Gary Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 14:58
          Nie masz żadnych argumentów przeciwko kibicom, więc odpowiem Ci tym samym. Policja powinna wtargnąć Ci do mieszkania i napie...ać do skutku. Śmieciu z pustym łbem. A w gratisie policja powinna Ci zdemolować mieszkanie. PRECZ Z NAIWNYMI KRETYNAMI, WIERNYMI I ODDANYMI CZYTELNIKAMI GW.
          Jak można w ogóle czegoś takiego życzyć komuś, kogo w ogóle się nie zna? Nie masz pojęcia o tych ludziach, no ale GW napisała że oni są źli, więc trzeba ich NAPIE...AĆ i to do skutku. Skoro lubisz takie klimaty, to jedź na Białoruś.
      • Gość: Gary Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 14:51
        Pewnie, takich jak Ty też policja powinna bić pałami, zamykać na 30 lat do więzienia i karać mandatami wysokości rocznego zarobku. I skończy się kozaczenie.
        Mam przeciwko Tobie takie same argumenty jak Ty przeciwko kibicom, czyli żadne.
        Nazywasz kibiców BYDŁEM, to ja Ciebie nazwę NAIWNYM KRETYNEM, który wierzy we wszystko co napisze GW, albo powie TVN.
        Jestem wiernym kibicem, chodzę na mecze i nigdy w życiu nawet nie przyszło mi do głowy żeby kogokolwiek pobić albo coś zdemolować. I nigdy na stadionie nie bałem się, że to mnie ktoś pobije. Ale dla takich jak Ty jestem BYDŁEM, bo od dziecka kibicuję klubowi piłkarskiemu.
        Ludzie, którzy nigdy nie byli na stadionie i nie mają pojęcia jak to wygląda, mają najwięcej do powiedzenia w tej sprawie, bo przecież GW napisała że kibice są źli. Zniszczyć kluby sportowe, niech dzieci nie mają idoli-sportowców. Niech siedzą przed komputerem, niech radośnie rośnie nam pokolenie amerykańskich grubasów.
        • Gość: belfer Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.12, 22:42
          Zapytam tylko, dlaczego bydlęce przemarsze, ustawki, wojny klubowe, bazgranie haseł po murach i inne przykłady kibolskiego szamba wiążą się w zasadzie tylko z piłka nożną? Dlaczego nie ma tego na siatkówce, koszu, i wielu innych dyscyplinach? Mój syn chodził do szkoły sportowej, gdzie uprawiał LA. Równocześnie grał w siatkę, bawił sie treningami karate, lubił pograć w kosza, a nawet ping ponga. Spytałem dlaczego nie próbuje nożnej. Odp. : ojciec, a co ja mam przed debilami na trybunach grać? Starczyło mi za całą odpowiedź. W Polsce niestety piłka nożna wiąże się z KIBOLSKIM BYDŁEM i tego zdania nic na razie nie jest w stanie zmienić.
    • Gość: winnaar A ja słyszałem od obecnego tam znajomego wersję... IP: *.pl 09.04.12, 22:58
      ...że jeden z kibiców powiedział do ważniaka w mundurze, żeby nie prowokowali, za co dostał od stróża prawa (SIC!) w twarz. I wtedy wąsów trochę kibice poszarpali. Jeśli tak było to jak najbardziej słusznie.
      To dla czytelników postronnych, ze może wcale tak nie było jak piszą w artykule, który został sporządzony na podstawie relacji policji.
      • Gość: HandlarzEkierek Re: A ja słyszałem od obecnego tam znajomego wers IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 23:02
        > Jeśli tak było to jak najbardziej słusznie.

W myśl czego to było słusznie? Od kiedy słusznym jest podnoszenie ręki na policjanta?

> To dla czytelników postronnych, ze może wcale tak nie było jak piszą w artykule
        > , który został sporządzony na podstawie relacji policji.

O tak tak, to rzeczywiście wiele zmienia. Krótko mowiąc - wszystkiemu winna policja, a nie rozdarte bydło z racami.
        • Gość: Tylko Widzew Re: A ja słyszałem od obecnego tam znajomego wers IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 23:27
          Jeżeli kogoś nie było tam to po co się udziela.Najlepiej brać wiedzę z gówna wyborczego.
          STOP policyjnej prowokacji!!!
          • Gość: HandlarzEkierek Re: A ja słyszałem od obecnego tam znajomego wers IP: *.toya.net.pl 09.04.12, 23:41
            > Jeżeli kogoś nie było tam to po co się udziela

Żebyś mógł sobie popyskować.

> Najlepiej brać wiedzę z gówna wyborczego.

To już trzeba być idiotą - z premedytacją w takie gó... wchodzić.

> STOP policyjnej prowokacji!!!

Policja was sprowokowała biedactwa do darcia mordy i puszczania rac?
          • Gość: belfer Re: A ja słyszałem od obecnego tam znajomego wers IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 23:47
            Kiedy ja kibicowałem Widzewowi, to Ty i reszta waszego stada nawet w planach nie była uwzględniana, bo Waszym ojcom jeszcze siusiaki nie urosły. Gdybyście wtedy nam taki wstyd przynosili, sami byśmy wam do głupich łbów rozumu ponabijali. Wy nie jesteście kibicami. Wasze "Tylko Widzew" i inne hasełka tylko hańbią ten klub. Dla was mecze to tylko okazja do kolejnej rozróby, nachlania się i szukania zaczepki. Was się powinno do rezerwatów pozamykać i batem do orki gonić jak Czereśniak Tomka w "Czterech pancernych".
            • Gość: Gary ` IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 15:03
              Kolejny najmądrzejszy, co pewnie koło stadionu nie przejeżdżał od 50 lat (a co dopiero mówić o obecności na meczu), ale wie najlepiej jak się kibice zachowują na meczu!
              Brak argumentów, trzeba zastąpić wywyższaniem się. "To ja mam rację, bo mam 999 lat i gó... wiesz o świecie. To ja mam rację, a cała reszta to barany. Trzeba ich wszystkich powystrzelać, bo to ja jestem ważny i ja wiem jak to kiedyś było, a cała reszta gó... wie o świecie. Jestem wszechwiedzący i chociaż nie byłem na stadionie od wieków, to najlepiej wiem jak się kibice zachowują."
              • Gość: belfer Re: ` IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.12, 22:30
                Tak się składa, że stosunkowo niedawno spróbowałem. Niestety, kiedy zobaczyłem stado naje..nych debili w kapturach na głowie, porozumiewających się przy pomocy góra 5 słów: K..a, h.j, jeb.ć, pier..ić itp. to zadałem sobie szybkie pytanie: co ja w tym gnoju miałbym robić?
        • wojcikmarcin Re: A ja słyszałem od obecnego tam znajomego wers 10.04.12, 09:08
          > W myśl czego to było słusznie? Od kiedy słusznym jest podnoszenie ręki na polic
          > janta?
          Kim jest człowiek, który na zwrócenie mu uwagi uderza drugiego w twarz?

> O tak tak, to rzeczywiście wiele zmienia. Krótko mowiąc - wszystkiemu winna pol
          > icja, a nie rozdarte bydło z racami.
          Zadaniem policji jest dbanie o porządek a nie prowokowanie do starć i eskalowanie konfliktów.
          • pralat_na_wrotkach Re: A ja słyszałem od obecnego tam znajomego wers 10.04.12, 12:10
            > Kim jest człowiek, który na zwrócenie mu uwagi uderza drugiego w twarz?

Kibolem.
            • wojcikmarcin Re: A ja słyszałem od obecnego tam znajomego wers 10.04.12, 14:45
              > Kibolem.
              W takim razie pod Ambasadorem oprócz Widzewa byli kibole w mundurach z napisem policja...
      • Gość: qwerty Re: A ja słyszałem od obecnego tam znajomego wers IP: 193.111.166.* 10.04.12, 09:56
        a ja bym był kontent jakby do takich zadymiarzy w akcji po kolanach z ostrej strzelali, choćby prewencyjnie
        • Gość: Gary Re: A ja słyszałem od obecnego tam znajomego wers IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 15:08
          A ja bym był kontent jakby do takich naiwniaków co wierzą w bzdury wypisane w GW po pustym i zaślepionym łbie z ostrej strzelali, choćby prewencyjnie.
          No i jak się czujesz po przeczytaniu takiego wpisu? Nie znam Cię, a piszę w Twoim kierunku coś takiego. I wiesz co? Ty robisz dokładnie to samo. Nie znasz tych ludzi, nie masz żadnych argumentów, ale najchętniej byś wszystkich powystrzelał. Ty, wielce nienawidzący, jesteś gorszy od jakiegokolwiek zadymiarza.
    • condor82 Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się do... 09.04.12, 23:50
      Policja wszystko nagrała więc dowody sa .Mamy też monitoring uliczny.

Gówno w ludzkiej skórze drze się na policjantów żeby "nie prowokowali" ,cuchną piwskiem i wódą -jakby ktoś do mnie za blisko podszedł to też by dostał w łeb.
      Policjanci znają tych ludzi osobiście albo z przesłuchań-kibole sami ich prowokują i dobrze się przy tym bawią.Wiedzą że sa kryci politycznie.
      • Gość: a Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: 81.168.187.* 10.04.12, 08:22
        hahaha ale brednie!
      • wojcikmarcin Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się 10.04.12, 09:17
        > Policja wszystko nagrała więc dowody sa .Mamy też monitoring uliczny.
        Ty naprawdę wierzysz że jeżeli na tych materiałach znalazłby się dowód na winę i prowokacyjne zachowanie policji to zostanie to ujawnione?

> Gówno w ludzkiej skórze drze się na policjantów żeby "nie prowokowali" ,cuchną
        > piwskiem i wódą
        Ubliżasz komuś kogo nie znasz, nie widziałeś i nie masz pojęcia kim ten człowiek jest.

> -jakby ktoś do mnie za blisko podszedł to też by dostał w łeb
        Więc jesteś nie lepszy od tych których tak nienawidzisz.

>kibole sami ich prowok
        > ują i dobrze się przy tym bawią.Wiedzą że sa kryci politycznie.
        hit - napisz jeszcze że to była bojówka PIS...
        • widzew1922-2004 Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się 10.04.12, 10:13
          jaki ty musisz być upośledzony pisząc i broniąc bydło, które,, szło grzecznie za rączkę w parach,nikt im nie musiał z chodzić z drogi, wszyscy byli trzeżwi(pili tylko bezalkoholowego harnasia) nikt nie darł mordy" i tylko ci niedobrzy policjanci się na nich uwzięli.Ty po prostu jesteś napinaczem ,który wypisuje bzdury
          • wojcikmarcin Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się 10.04.12, 11:48
            Sam jesteś upośledzony o czym dobitnie świadczy pseudonim pod jakim się wpisujesz.

Oczywiście wszyscy, całe 500 osób było nawalonych, naćpanych, awanturowało się z policja, pobili wszystkich przechodniów, wybili wszystkie okoliczne szyby, nie przepuścili żadnemu pojazdowi a kobiety były gwałcone...
            Natomiast to że pod Ambasadorem zatrzymano zaledwie 2 osoby(ogólnie w ciągu całego dnia zatrzymano 7) z blisko 500 to przypadek...
            Nawet policja pisze o kilku drobnych incydentach.
            • pralat_na_wrotkach Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się 10.04.12, 12:13
              > Oczywiście wszyscy, całe 500 osób było nawalonych, naćpanych, awanturowało się
              > z policja, pobili wszystkich przechodniów, wybili wszystkie okoliczne szyby, ni
              > e przepuścili żadnemu pojazdowi a kobiety były gwałcone...

Słabo coś. Mogłeś jeszcze coś napier­dzieć o paleniu polskiej flagi i publicznej aborcji, wtedy na pewno byś osiągnął zamierzony efekt.
            • widzew1922-2004 Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się 10.04.12, 13:44
              naprawdę żal mi ciebie -ty każdą prawdę tak przeistoczysz ,że tylko niedorozwój ci uwierzy(podobno nie było cię wtedy w Łodzi)
              • wojcikmarcin Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się 10.04.12, 15:20
                Poucza mnie przedstawiciel mistrzów propagandy o pseudonimie widzew1922-2004 - żałosne
                • widzew1922-2004 Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się 10.04.12, 16:04
                  do wójcikmarcin- biorę przykład z <<mistrza>><< nikt ci tyle nie da co ci widzew obieca>>-były zarząd rts widzew
            • widzew1922-2004 Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się 10.04.12, 13:55
              naprawdę żal mi ciebie -ty każdą prawdę tak przeistoczysz ,że tylko niedorozwój ci uwierzy(podobno nie było cię wtedy w Łodzi)
        • pralat_na_wrotkach Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się 10.04.12, 12:12
          > Ubliżasz komuś kogo nie znasz, nie widziałeś i nie masz pojęcia kim ten człowie
          > k jest.

Ja widziałem, i to nawet więcej niż jednego.
      • Gość: s Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 12:27
        Żal mi ciebie. Gówno widziałeś więc się nie wypowiadaj.
    • Gość: psz Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się do... IP: 212.160.172.* 10.04.12, 09:18
      Stanowczo protestuje !
      Ci prawdziwi Polacy i patrioci czasami owszem przesadzą z zabawą ale to wina represyjnej władze, permanentne inwigilacji środowisk patriotycznych i ciągłych ale to ciągłych prowokacji ze strony komuny, Tuska, masonów i innych tego typu środowisk.
      W akcie desperacji te grupy społeczne, które stanowią sól tej ziemi są zmuszone do takich aktów jak rozpaczliwe rysunku na murach itp podobne działania performerskie.
    • Gość: fisher Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się do... IP: *.ipc.be 10.04.12, 11:50
      dac im 50 stadionow ....
    • Gość: rudi Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się do... IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 12:17
      Bardzo pouczająca dyskusja. A rozwiązanie jest dość proste - po pierwsze "zakaz kapturowy" - nie przestrzegasz? 2 lata w kamieniołomie. Po drugie - pierwsze wezwanie do rozejścia się nie usłuchane? Strzelamy - mogą być kule gumowe - z bliska całkiem skuteczne, wyłapujemy i do regulacji Wisły. Po trzecie - wyznaczamy termin, do którego znikają wszelkie malunki na ścianach "sławiące" kluby sportowe. Jeśli nie znikną - żadnego meczu. Aż do skutku. Po czwarte - prokurator ma być funkcjonariuszem państwa,a nie obrońcą degeraratów. Co? Twarde metody? Inne się jakoś nie sprawdziły.Ten typ człowieka , o którym mówimy ustępuje tylko przed siłą. I nie piszcie mi jaki to jestem zły, z Białorusi czy skądinąd. mam porostu, jak większość Łodzian dość tej hołoty.
      • Gość: Gary Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.toya.net.pl 10.04.12, 15:15
        Litości, co wspólnego mają chuligani z kibicami? To że chuligan ma koszulkę Widzewa czy ŁKSu, to nie znaczy że trzeba karać za to klub! Tym bardziej że na stadion chodzą normalni ludzie a nie chuligani.
        Rozwiązać kluby? Noo, wtedy to by się dopiero zaczęły zamieszki w mieście. Brawo za pomysł.
        Strzelać? Sam sobie postrzelaj, najlepiej do siebie. Mam dość ludzi, którzy naczytali się GW i nie korzystając nawet z jednej szarej komórki toczą jad przeciwko ludziom których nie znają.
        Najwięcej do powiedzenia mają ci, którzy nigdy w życiu nie byli na stadionie i nie mają pojęcia jak naprawdę to wygląda.
      • wojcikmarcin Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się 10.04.12, 15:29
        > Bardzo pouczająca dyskusja. A rozwiązanie jest dość proste - po pierwsze "zakaz
        > kapturowy" - nie przestrzegasz? 2 lata w kamieniołomie.
        Jest, zabrania się zakrywania twarzy celem utrudnienia identyfikacji.

>Po drugie - pierwsze w
        > ezwanie do rozejścia się nie usłuchane? Strzelamy - mogą być kule gumowe - z bl
        > iska całkiem skuteczne, wyłapujemy i do regulacji Wisły.
        Zgoda, pod warunkiem że wszystkich traktujemy tak samo. Skoro rowerzyści, miłośnicy homoseksualistów, oraz wyznawcy kościoła Rzymsko-katolickiego mogą urządzać przemarsze mogą i kibice. Nie, gdy w imię poprawności jednym zabrania się tego na co innym się pozwala.

> Po trzecie - wyznaczam
        > y termin, do którego znikają wszelkie malunki na ścianach "sławiące" kluby spor
        > towe.
        Zgoda, mnie również denerwuje odnowiona elewacja z napisane "xxx ch^%$#"
        ale kara inna, nie można karać kilku tysięcy ludzi za wybryki kilkudziesięciu.

>Po czwarte - prokurator m
        > a być funkcjonariuszem państwa,a nie obrońcą degeraratów.
        Bzdura - prokurator ma być bezstronna i obiektywną instytucją działająca w imię interesu prawa a nie w imię interesu państwa.
        • Gość: belfer Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.12, 00:01
          Nie porównuj kibolska tubo propagandowa pielgrzymki lub proceski do Waszych przemarszów BYDŁA!!! Czy na prawdę nie widzisz różnicy pomiędzy modlącymi się lub śpiewającymi ludźmi, a nawaloną hołotą rzucającą bluzgi, demolującą tramwaje i autobusy i grożącą pobiciem każdemu kto stanie im na drodze. Nie wmawiaj mi, że nie widziałem i piszę bzdury za GW. Widziałem, słyszałem i mam jednoznaczne zdanie. Jesteście w większości ZDEGENEROWANYM BYDŁEM!!! Zrób sobie sondę wśród mieszkańców okolic stadionu Widzewa lub ŁKS, wśród pasażerów komunikacji miejskiej itp. Usłyszysz co na Wasz temat sądzą spokojni ludzie.
      • Gość: belfer Re: Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.12, 23:49
        Nie tylko Ty. Ja proponuję referendum łódzkie. Jedno, jedyne pytanie: Czy jesteś za tym, żeby wprowadzić w Łodzi ZAKAZ rozgrywania meczów piłki nożnej?
    • Gość: rudi Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się do... IP: *.toya.net.pl 11.04.12, 09:13
      Mimo wszystko podtrzymuję to co napisałem. Zakaz rozgrywek i tyle.
    • Gość: rudi Pięciu zatrzymanych. "Kibice" uśmiechają się do... IP: *.toya.net.pl 11.04.12, 09:15
      Mieszkam nieopodal stadionu i wiem jak to wygląda. Stad takie, a nie inne propozycje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka