Dodaj do ulubionych

Letnie rozkłady

25.06.04, 18:21
Na stronie www naszego MPK pojawiła się już informacja o ograniczeniu kursów
na wakacje. Ciekawe kiedy pojawią się konkretne rozkłady??
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin_pabianice Re: Letnie rozkłady IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 18:41
      Mniej więcej podali z jaką częstotliwością jeździć będą tramwaje. Jeśli chodzi
      o 11/11A to wg mnie:

co 20 min do Zgierza
      co 30 min do Pabianic

automatycznie ze Zgierza 2 na 3 kursy będą to kursy 11A, a w Pabianicach co
      drugi kurs będzie to 11A. Czyli tak, jak jest teraz.

W soboty wg mnie:

co 20 min do Zgierza
      co 40 min do Pabianic

automatycznie ze Zgierza co drugi kurs będzie to 11A, z Pabianic same 11, czyli
      tak jak jest teraz.

W niedziele:

co 40 min do Zgierza
      co 40 min do Pabianic

automatycznie w Zgierzu i Pabianicach same 11.
      • Gość: SzK Re: Letnie rozkłady IP: *.pabianice.pl / *.pabianice.pl 25.06.04, 20:35
        Nie zgadzam się z Twoją opinią co do sobotnich i niedzielnych rozkładów.

Do Zgierza będzie kursować co najmniej co 30 minut w soboty i niedziele.
        Zdaje się że rozkłady sobotnie i niedzielne mogą zostać wzorem lat ubiegłych.
        45 jeździło co 20 minut.

A do Pabianic - nie sądzę żeby tylko co 40 minut. Myślę , że będzie co 30 ...,
        ale nie częściej
      • piotrekmk Re: Letnie rozkłady 25.06.04, 21:39
        mi się wydaje że w weekendy 11 nie ruszą. Z reszta i tak teraz w weekendy w
        Pabianicach są same 11.

11 do Zgierza co 40 minut w nniedziele to troche głupi pomysł, mimo wszystko z
        tego tramwaju korzysta troche ludzi.

Podejrzewam że w dni powszednie 11 będzie kursowac do Pabianic co 30 minut a do
        Zgierza co 20. tak jak kursowały wcześniej w wakacje odpowiednio 41 i 45
        • Gość: SzK Re: Letnie rozkłady IP: *.pabianice.pl / *.pabianice.pl 26.06.04, 16:40
          > Podejrzewam że w dni powszednie 11 będzie kursowac do Pabianic co 30 minut a
          > do Zgierza co 20. tak jak kursowały wcześniej w wakacje odpowiednio 41 i 45

41 kursowało we wakacje z częstotliwością 20 minut w dni powszednie
          Pozdrawiam !
          Sz.K.
    • Gość: SzK Re: Letnie rozkłady IP: *.pabianice.pl / *.pabianice.pl 25.06.04, 20:41
      Liczę, że na 11-ce puszczą w szczycie składy co 20 minut (do Pabianic)
      (chodzi mi o ścisły szczyt, tj godziny 6:30-8:00 oraz 14-16).
      30 minut to za rzadko, ale zobaczymy.

• geograf Re: Letnie rozkłady 26.06.04, 09:17
      wg komunikatu Inżyniera Miasta, który gdzieś na tym Forum został już przytoczony- wakacyjne rozkłady wejdą w życie później niż zwykle, czyli 1 lipca.
    • Gość: filozof Re: Letnie rozkłady IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 26.06.04, 16:52
      Letnie rozklady powinny byuc takie ze kazda linia jezdzi raz na dwie godziny.
      Taka jest moja filozofia w tej sprawie. A gdy beda ludzie ulomni nieznajacy
      filofii czekac na tramwaj niech sluchaja przez radio albo walkmana wykladow z
      filozofii. To bedzie bardzo korzystne i pouczajace.

Kochajmy filozfie!

Cezary - Filozof
      • Gość: SzK Re: Letnie rozkłady IP: *.pabianice.pl / *.pabianice.pl 26.06.04, 17:05
        > Letnie rozklady powinny byuc takie ze kazda linia jezdzi raz na dwie godziny.
        > Taka jest moja filozofia w tej sprawie

Boję się jaka jest twoja filozofia w innych sprawach...

Na forum komunikacyjnym filozofia zbytnio nie pasuje do tematyki
        Ale są inne fora, gdzie może już pasować:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=17
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33
        Jeśli Twoje posty są dowcipem i chcesz być zabawny - to przepraszam, ale nie
        jesteś.
        Jeśli jesteś nawiedzony to mam pewien szacunek, ale Ty również miej go wobec
        innych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka