piotrekmk 25.06.04, 18:21 Na stronie www naszego MPK pojawiła się już informacja o ograniczeniu kursów na wakacje. Ciekawe kiedy pojawią się konkretne rozkłady?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin_pabianice Re: Letnie rozkłady IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 18:41 Mniej więcej podali z jaką częstotliwością jeździć będą tramwaje. Jeśli chodzi o 11/11A to wg mnie: co 20 min do Zgierza co 30 min do Pabianic automatycznie ze Zgierza 2 na 3 kursy będą to kursy 11A, a w Pabianicach co drugi kurs będzie to 11A. Czyli tak, jak jest teraz. W soboty wg mnie: co 20 min do Zgierza co 40 min do Pabianic automatycznie ze Zgierza co drugi kurs będzie to 11A, z Pabianic same 11, czyli tak jak jest teraz. W niedziele: co 40 min do Zgierza co 40 min do Pabianic automatycznie w Zgierzu i Pabianicach same 11. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzK Re: Letnie rozkłady IP: *.pabianice.pl / *.pabianice.pl 25.06.04, 20:35 Nie zgadzam się z Twoją opinią co do sobotnich i niedzielnych rozkładów. Do Zgierza będzie kursować co najmniej co 30 minut w soboty i niedziele. Zdaje się że rozkłady sobotnie i niedzielne mogą zostać wzorem lat ubiegłych. 45 jeździło co 20 minut. A do Pabianic - nie sądzę żeby tylko co 40 minut. Myślę , że będzie co 30 ..., ale nie częściej Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekmk Re: Letnie rozkłady 25.06.04, 21:39 mi się wydaje że w weekendy 11 nie ruszą. Z reszta i tak teraz w weekendy w Pabianicach są same 11. 11 do Zgierza co 40 minut w nniedziele to troche głupi pomysł, mimo wszystko z tego tramwaju korzysta troche ludzi. Podejrzewam że w dni powszednie 11 będzie kursowac do Pabianic co 30 minut a do Zgierza co 20. tak jak kursowały wcześniej w wakacje odpowiednio 41 i 45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzK Re: Letnie rozkłady IP: *.pabianice.pl / *.pabianice.pl 26.06.04, 16:40 > Podejrzewam że w dni powszednie 11 będzie kursowac do Pabianic co 30 minut a > do Zgierza co 20. tak jak kursowały wcześniej w wakacje odpowiednio 41 i 45 41 kursowało we wakacje z częstotliwością 20 minut w dni powszednie Pozdrawiam ! Sz.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzK Re: Letnie rozkłady IP: *.pabianice.pl / *.pabianice.pl 25.06.04, 20:41 Liczę, że na 11-ce puszczą w szczycie składy co 20 minut (do Pabianic) (chodzi mi o ścisły szczyt, tj godziny 6:30-8:00 oraz 14-16). 30 minut to za rzadko, ale zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Letnie rozkłady 26.06.04, 09:17 wg komunikatu Inżyniera Miasta, który gdzieś na tym Forum został już przytoczony- wakacyjne rozkłady wejdą w życie później niż zwykle, czyli 1 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filozof Re: Letnie rozkłady IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 26.06.04, 16:52 Letnie rozklady powinny byuc takie ze kazda linia jezdzi raz na dwie godziny. Taka jest moja filozofia w tej sprawie. A gdy beda ludzie ulomni nieznajacy filofii czekac na tramwaj niech sluchaja przez radio albo walkmana wykladow z filozofii. To bedzie bardzo korzystne i pouczajace. Kochajmy filozfie! Cezary - Filozof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzK Re: Letnie rozkłady IP: *.pabianice.pl / *.pabianice.pl 26.06.04, 17:05 > Letnie rozklady powinny byuc takie ze kazda linia jezdzi raz na dwie godziny. > Taka jest moja filozofia w tej sprawie Boję się jaka jest twoja filozofia w innych sprawach... Na forum komunikacyjnym filozofia zbytnio nie pasuje do tematyki Ale są inne fora, gdzie może już pasować: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=17 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33 Jeśli Twoje posty są dowcipem i chcesz być zabawny - to przepraszam, ale nie jesteś. Jeśli jesteś nawiedzony to mam pewien szacunek, ale Ty również miej go wobec innych Odpowiedz Link Zgłoś