Gość: MarcinK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 21:45 A kiedy szybka kolej do Wrocławia z Łodzi??? MK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MK Re: Wrocław odcięty od Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 21:45 hop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaw trasa przez Szadek, Wartę, Syców IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.06.04, 22:24 nie wiem czy nie będę żałował, że zdradzam te tajemnicę, ale naprawdę tą trasą można dużo szybciej się dostać do Wrocławia niż np. przez Sieradz Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: trasa przez Szadek, Wartę, Syców 25.06.04, 22:41 hmm, jedzisz czesto do Wrocka??? ech, sa jeszcze pociagi... sa polaczenia ktore jada z lodzi do wrocka 10 godzin! i pks... a polski expres do wrocka z lodzi nie jedzie... trzeba najpierw do wawki a pozniej z niej do wrocka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaw Re: trasa przez Szadek, Wartę, Syców IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.06.04, 23:08 > hmm, jedzisz czesto do Wrocka??? czasami jezdze, jak mam interes nie regularnie, ale w miare czesto podana wyzej trasa spokojnie mozna dojechac w 2,5 godzinki z centrum Lodzi do centrum Wroclawia (i to naprawde bezpiecznie, a nie jakies 200 km/h. Mam maly samochodzik i on az tak bardzo sie nie rozpedza - za to droga jest po prostu pusta i mozna jechac z dosc duza predkoscia podrozna caly czas. Jak sie ma szczescie, to przez cala droge mozna nie napotkac na zadna poterkujaca ciezarowke, ktorej nie sa sie wyprzedzic. No, moze dopiero za Sycowem - bo tam sie "wraca" na normalna trase Lodz-Wroclaw. Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: trasa przez Szadek, Wartę, Syców 26.06.04, 00:03 rozumiem ze samochodzikiem jezdzisz... sorry, ze sie narzucam, ale moglabym poprosic maila do Ciebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
rybak3 Re: trasa przez Szadek, Wartę, Syców 27.06.04, 00:52 Czasem jeżdżę tędy, tyle że nie przez Syców, tylko przez (licząc od Grabowa) Mikstat, Antonin i Międzybórz. Bardzo piękna droga. Redaktor, który ostrzega "Kierowcy, którzy wybiorą trasę przez Piotrków, a później Wieluń", chyba nie ma pojęcia o trasie Łódź-Wrocław, albo jeździ bardzo dziwnie: równie dobrze mógłby się wybrać przez Bydgoszcz. Do "kaw": 220 km w 2,5 godzinki to jednak daje średnią prędkość podróżną ok. 100km/h, a po drodze co chwila jakieś wioski; zdaje się, że jesteś dość młodym kierowcą... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaw Re: trasa przez Szadek, Wartę, Syców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:30 > 220 km w 2,5 godzinki to jednak daje średnią prędkość podróżną ok. > 100km/h, a po drodze co chwila jakieś wioski; zdaje się, że jesteś dość > młodym kierowcą... Prawo jazdy 11 lat, 0 punktów karnych. Nie wiem, może jestem młodym kierowcą, jednak po drodze nie ma specjalnie wiele wiosek (jeśli dla Ciebie wioska = obszar zabudowany), tak więc dozwolna prędkość wynosi 90 km/h prawie przez całą drogę i spokojnie z taką prędkością można podróżować (no, może troche większą, ale bez przesady). 200 kilometrów w ok. 2,5 godziny to mi wychodzi średnia ok. 80 km/h. To jest bezpieczna średnia. Znam głupków, którym średnia wychodzi koło setki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab84 niezalog Re: trasa przez Szadek, Wartę, Syców IP: 62.233.181.* 27.06.04, 12:11 kaw, plisssss, podaj mi maila do siebie, albo napisz na mojego ab84@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaw Re: trasa przez Szadek, Wartę, Syców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:41 napisałem Ci na Twojego Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: trasa przez Szadek, Wartę, Syców 27.06.04, 20:44 nie ma :( kurcze :( zapodzial sie czy jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip kanał IP: *.p.lodz.pl 26.06.04, 15:01 "Mgla na Kanale - Kontynent odciety!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis dobrze radze :) IP: 213.199.196.* 27.06.04, 23:45 "Wycieczkę z Łodzi do Wrocławia najlepiej po prostu odłożyć" lepiej tego nie odkładać ;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś