3eti 29.06.04, 19:48 Czytalam wlasnie o planach budowy Lidl w Zgierzu,i jestem w szoku;) Z pewnoscia znowu odbeda sie jakies smieszne protesty antymarketowcow i pseudo-kupcow;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_kurowski Re: Lidl 29.06.04, 22:42 No niestety tak to już jest w naszym miasteczku... A było coś szokującego w tym co czytałaś?? Czy zwyczajnie zaistniały fakt Cię zszokował ;) Pozdrawiam Michałek Odpowiedz Link Zgłoś
3eti Re: Lidl 02.07.04, 23:26 Narazie jeszcze malo wiadomo,byc moze na terenie dawnych ogrodkow dzialkowych na Kuraku,za stacja paliw,ale to nadal nieoficjalne wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
3eti Re: Lidl 03.07.04, 14:44 Na osiedlu to macie juz tyle przeroznych sklepow,i taki wybor marketow ,ze jeszcze tylko Lidl'a by brakowalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: Lidl 27.07.04, 11:57 Wiadomośc z ostatniej chwili. Wszelkie plany odnoście jakiegokolwiek marketu na Kuraku zostaly wstrzymane, gdyż powoli zaczynają wychodzić różne "brudy" zw. z zakupem tego terenu. Odpowiedz Link Zgłoś
3eti Re: Lidl 27.07.04, 14:29 To juz takie miasto 'dziurka' ,jak mawiala moja serdeczna kolezanka... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysastyl Re: Lidl 28.07.04, 12:23 E tam dziurka, ja mieszkałem w Łodzi przez wiele lat i lubie Hamburg z lasem pod nosem. A co do Lidl to czym oni handlują? Odpowiedz Link Zgłoś