IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.09.07, 19:38
moherami. ludzie idźcie głosować !!! bo stare babki wybiorą za was
Obserwuj wątek
    • Gość: dumny Mocher Re: precz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.07, 20:25
      Co ty masz w tym lbie? chyba same plewy. Co marzy ci sie dalej komuna?, tak
      dalece zostales spacyfikowany?, a moze liberaly z panami i oligarchami na czele.
      Rozumie, jak ktos urodzil sie niewolnikiem to ma szanse zostac nim do konca
      zycia. Sa wyjatki, ale trzeba miec choc troche rozumu. Trzeba byc wewnetrznie
      wolnym.
      • Gość: michał Re: precz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.07, 20:29
        te stare babki, wychowane jeszcze w wolnej II Rzeczypospolitej
        lepiej wiedzą, co jest dla Polski dobre niż kosmopolityczna
        młodzież, kształcona przez GazWyb, Bravo i Owsiaka
      • Gość: XX Re: precz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.09.07, 21:09
        Coś mi się zdaje dumny moherze że plewy to jednak ty masz w tym swoim
        zakutym,zniewolonym przez Rydzyka łbie.Nie opowiadam się ani za komuchami, ani
        liberałami i innymi dziwnymi politycznymi stworami ale za normalnym państwem w
        którym zamieszkują normalni, przy tym normalnie myślący obywatele.Mam obawę co
        do twojej wewnętrznej wolności i posiadania chociaż odrobiny rozumu. Mohery to
        nowy rodzaj niewolnictwa XXI wieku gdzie jeden prosty, przy tym cwany facet -
        niejaki Tadeusz Rydzyk systematycznie i skutecznie wypiera umysły coraz to
        młodszym obywatelom naszego państwa.Kupuje audi za 260 tys. zł. a sam ślubuje
        ubóstwo. Zbiera świadectwa NFI od wiernych słuchaczy na ratowanie stoczni a to
        boryka się z trudnościami finansowymi i co ciekawe nie rozlicza sie co z nimi
        zrobił. Obraża ludzi poprzez pomawianie, ubliżanie a rzekomo ma nawoływać do
        miłosierdzia. Zebyś wiedział dumny moherze że największymi szkodnikami
        współczesnego państwa polskiego są moherowe bacie i dziadki bo to dzięki nim
        rządzą tacy nieudacznicy co sami sobie stwarzają układ z którym udają że walczą.
        Chorzy ludzie. Ale cóż jestem tolerancyjny i tacy jak ty też są w państwie
        potrzebni bo jak nie ma pracy i chleba to przynajmniej dzięki nim mamy takie
        igrzyska jak obecnie.
        • Gość: dr.feelgood Re: precz IP: 83.19.236.* 30.09.07, 22:44
          No ale... ...dlaczego... ...przecież...
          ...bo... ...z drugiej strony... ...,że...
          ...jak by...
          ...ponieważ... ...aczkolwiek... ...żeby...
          ...na... .

[bezsilność]

• Gość: benek Re: precz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 07:52
          xx przepisałeś wstępniak z GazWyb czy z Faktu? Uważaj, czytanie
          takich gazet grozi kalectwem umysłowym.
        • Gość: qq Re: precz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.10.07, 08:02
          xx rzeczywiście czyta tylko gazetę żydowską dla Polaków, ale jest tak durny, że
          rozumie wszystko opacznie. Jaka rada dla niego? No chyba tylko taka, żeby jednak
          przeczytał również coś innego, np. www.michalkiewicz.pl Tam znajdzie troche
          treści liberlanych, ale mądrych.
        • Gość: yakuza Re: precz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 08:20
          XX moge smialo przybic Ci piątkę!
    • pis_ok Re: precz 01.10.07, 08:10
      Jestem stary dziadek i też razem ze swoją starą babcią wybiorę za wszystkich
      durniów zwalczających PiS. Wy po prostu nie macie prawa wyborczego albo sieczkę
      we łbie albo i jedno i drugie. PiS górą.
    • Gość: dowod Re: precz IP: 213.25.73.* 01.10.07, 09:06
      to najleiej pochować dowody babciom
      • pis_ok Re: precz 01.10.07, 10:44
        Zanim wnuki się obudzą to ja już z babcią zagłosujemy na PiS. Dzieci i wnuki
        kiedyś nam podziękują za tę mądrą decyzję. Kaczorów można nie lubić ale trzeba
        mieć do nich szacunek za to co zrobili, a zrobili to, że żydokomuna nie będzie
        się mogła dalej szarogęsić w Polsce. Dla tych co mi zarzucą, że piszę na portalu
        GeWu swoje poglądy informuję, że to również z moich pieniędzy powstała Gazeta
        Wyborcza a dopiero później została przejęta przez grupę cwaniaków, więc jestem
        jakby częściowo u siebie.
        • Gość: thunder Re: precz IP: *.sistbg.net 01.10.07, 11:46
          wezcie zejdzcie z tych zydów w koncu jak zyją w polsce tez są polakami i otacza
          ich ta sama rzeczywistosc troche tolerancji dzieci rydzyka! przeciez bliznich
          trzeba miłowac nie?! tacy z was katolicy tfu!
          • Gość: qq Re: precz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.10.07, 12:58
            Czyli jak to jest thunder? Ojca Rydzyka, katolików można szkalować a żydokomunę
            nie? Czy to jest demokracja wg PO?
            • Gość: thunder Re: precz IP: *.sistbg.net 02.10.07, 12:07
              sory moze nie potrzebnie sie wtraciłam nie łapie sie za bardzo w tym co sie
              dzieje pis kontra po ale drzazni mnie wasz rasizm zydzi tez ludzie są przerózni
              jeden taki drugi inny tacy jak my ale rydzyk to nie rasa a co robi kazdy wie a
              nasze wspaniałe babcie które tyle godzin go słuchają modlą sie i robią to bo
              przeciez tak trzeba i na pewno dzieki temu pójdą do nieba zapominają ze to nie
              bardzo jest w tą strone zamiast głosic wiare same z ojcem tadeuszem na czele
              sieją nienawisc i nietolerancje nie wszystko co robi wiekszosc jest madre mysle
              ze są wieksze wartosci na swiecie niz zajecie budowaniem tej sciany nienawisci
              pomiedzy społeczenstwem tak to widze pozdrawiam
      • Gość: Starsza pani Re: precz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 14:54
        popieram w całości. Dla nich pojęcie "liberał" to szatan, bo nie
        rozumieją znaczenia pojecia liberalizmu, a Kaczory z Rydzykiem
        uczynili z pojęcia liberałów szatana a moze nawet sataniste. Mój
        Boże , gdzie ja żyję ??? Odpowiedź brzmi: w miasteczku zamieszkałym
        przez bezrozumnych ludzi.
        • Gość: aa Re: precz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.10.07, 17:00
          Z całym szacunkiem Starsza Pani ale kogo popierasz?
          • Gość: m jak miłość Re: precz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.10.07, 18:53
            www.moheroweberety.net/go/pl/ to strona dla moherowych
            twardzieli obecnych na tym forum pozdro
            • Gość: ? Re: precz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.10.07, 19:17
              www.youtube.com/watch?v=KHoe8S_HF7s
              wystarczy popatrzeć miłość zrozumienie wyrozumiałość czyli polski
              katolik
          • Gość: Starsza Pani Re: precz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 15:02
            Oczywiście PO !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka