Gość: Lenusia IP: *.toya.net.pl 01.07.04, 09:51 Zastanawiam sią, która uczelnia jest bardziej wartościowa. Jak mielibyście wybierać to która jest waszym zdaniem lepsza. Czym tak naprawdę mam się kierować? Prestiżem czy sumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Izka Re: Idź do wróżki może? /i nic Dali IP: *.toya.net.pl 01.07.04, 12:51 Jesteś... a może lepiej się wstrzymam od komentarza...Forum to nie drwina z kogoś, ale forma dyskusji na jakiś temat. Twoja wypowiedz to totalny niewypał wstydż się, oj wstydż! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Pytanie było na poziomie wróżki 01.07.04, 13:09 Pytanie jest totalnym niewypalem, a nie moja odpowiedz na nie. Podejscie do zycia pytajacego jest maxymalnie niezyciowe i nie mozna oczekiwac zyciowych odpowiedzi. Bo wg mnie jak sie idzie na studia to ma sie juz jakis poglad na to co chcialoby sie robic w zyciu, a jak nie to wspolczuje. I trzeba najpierw okreslic sobie kierunek, a dopiero pozniej wybierac lepsza czy gorsza uczelnie. Co jest lepsze? WSHE czy jakastaminnauczelnia. Ta ma lepsze toalety, a ta z kolei fajnego woznego. Tu maja lepsze komputery, tam totalnie nowe tablice. Bzdura. I najlepiej nie koncentruj sie na mojej odpowiedzi, bo tracisz energie, a czas mija. Przeczytaj posta Ixtlilto i sie zastosuj. Bo nie wiem czy wiesz ale wkraczasz w dorosle zycie. Trudno dyskutowac z kims w ogole nieokreslonym. Dzierżbór bezwstydność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: WSHE czy SWSPiZ w Łodzi 01.07.04, 11:18 Chyba lepiej porównać kierunki na które chce się iść niż uczelnie jako takie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: WSHE czy SWSPiZ w Łodzi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.04, 18:45 Żadna nie jest wartościowa, wysil się i zdaj na państwową. Czytałam kiedyś wypociny pewnej pani wykładowczyni języka obcego z WSHE. Unikać. Odpowiedz Link Zgłoś