Dodaj do ulubionych

WSHE czy SWSPiZ w Łodzi

IP: *.toya.net.pl 01.07.04, 09:51
Zastanawiam sią, która uczelnia jest bardziej wartościowa. Jak mielibyście
wybierać to która jest waszym zdaniem lepsza. Czym tak naprawdę mam się
kierować? Prestiżem czy sumieniem?
Obserwuj wątek
    • hagalla Re: WSHE czy SWSPiZ w Łodzi 01.07.04, 11:15
      na pewno nie wshe...
    • dziad_borowy Idź do wróżki może? /i nic Dali 01.07.04, 11:17
      • Gość: Izka Re: Idź do wróżki może? /i nic Dali IP: *.toya.net.pl 01.07.04, 12:51
        Jesteś... a może lepiej się wstrzymam od komentarza...Forum to nie drwina z
        kogoś, ale forma dyskusji na jakiś temat. Twoja wypowiedz to totalny niewypał
        wstydż się, oj wstydż!
        • dziad_borowy Pytanie było na poziomie wróżki 01.07.04, 13:09
          Pytanie jest totalnym niewypalem, a nie moja odpowiedz na nie. Podejscie do
          zycia pytajacego jest maxymalnie niezyciowe i nie mozna oczekiwac zyciowych
          odpowiedzi. Bo wg mnie jak sie idzie na studia to ma sie juz jakis poglad na to
          co chcialoby sie robic w zyciu, a jak nie to wspolczuje. I trzeba najpierw
          okreslic sobie kierunek, a dopiero pozniej wybierac lepsza czy gorsza uczelnie.
          Co jest lepsze? WSHE czy jakastaminnauczelnia. Ta ma lepsze toalety, a ta z
          kolei fajnego woznego. Tu maja lepsze komputery, tam totalnie nowe tablice.
          Bzdura. I najlepiej nie koncentruj sie na mojej odpowiedzi, bo tracisz energie,
          a czas mija. Przeczytaj posta Ixtlilto i sie zastosuj. Bo nie wiem czy wiesz
          ale wkraczasz w dorosle zycie. Trudno dyskutowac z kims w ogole nieokreslonym.
          Dzierżbór bezwstydność!!!
    • ixtlilto Re: WSHE czy SWSPiZ w Łodzi 01.07.04, 11:18
      Chyba lepiej porównać kierunki na które chce się iść niż uczelnie jako takie...
    • Gość: helga Re: WSHE czy SWSPiZ w Łodzi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.04, 18:45
      Żadna nie jest wartościowa, wysil się i zdaj na państwową. Czytałam kiedyś
      wypociny pewnej pani wykładowczyni języka obcego z WSHE. Unikać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka