Dodaj do ulubionych

WŁACZNIE PROGRAM 2 !!!!!!

17.03.02, 11:39
... i spisujcie przepisy wprost z Księżego Młyna, Pałacu Poznańskiego, lub Placu Wolności :)))

Kto oglada?? Bo ja obowiazkowo!!!

pozdrawiam pana Makłowskiego
Obserwuj wątek
    • Gość: kostas Re: WŁACZNIE PROGRAM 2 !!!!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.212.* 17.03.02, 11:43
      mam TV za plecami. dlaczego nasze miasto ma się ludziom z OZORAMI kojarzyć?
      (mógł je zrobić w Ozorkowie;-])
      • geograf Re: WŁACZNIE PROGRAM 2 !!!!!! 17.03.02, 11:49
        a mi sie nie podobało, gdy po kawałku z Placu WOlności pokazali najbrzydze kawałki miasta:(((

ALE CO TAM, to Łódź:)) A z czym ci się kulinarnie kojarzy Łódź? Ozorki sa dobre- grunt, ze w ogóle z czymś będzie się kojarzyło:)))
        • Gość: unikorn Re: WŁACZNIE PROGRAM 2 !!!!!! IP: *.Astral.Lodz.PL 17.03.02, 12:14
          Dorsz po polsku - hmm... tłuste, ale chętnie bym spróbował :))
          A Robert Makłowicz to najlepszy polski "telewizyjny' kucharz! (Kuroń odpada)

Pozdrawiam!
    • hubar Re: WŁACZNIE PROGRAM 2 !!!!!! 17.03.02, 20:59
      Widziałem i podziwiałem...
      "Odwiedzajcie Łódź choć to nie jest już miasto włókiennicze, ale cały czas
      unosi się tu duch Ziemi Obiecanej..." R. Makłowicz

pozdrowy
      • geograf Re: WŁACZNIE PROGRAM 2 !!!!!! 17.03.02, 22:15
        i przede wszystkim!!! bardzo fajnie oipowiadał o Łodzi!!! takie mini-historyjki (na dodatek w pigułce..:) I wszystko takie ciekawe!!!
        :))))))
        ech...kiedy znowu jakaś telewizja przyjedzie do Łodzi??? (nie mówię o trupio-twarzowej Marzannie...)
        • hubar Re: WŁACZNIE PROGRAM 2 !!!!!! 17.03.02, 22:20
          Niestety, stety w innej nieco sprawie będzie w ten weekend. Bijemy rekord
          Guinnessa i prawdopodobnie będzie o nas w TV :-) Mam nadzieje że wszystko
          wypali, i bicie rekordu i TV.

pozdrowy
          • geograf Re: WŁACZNIE PROGRAM 2 !!!!!! 18.03.02, 07:45
            a możesz zdradzic tajemnice?? chociaż rabek??? :)))
    • p8 Re: WŁACZNIE PROGRAM 2 !!!!!! 17.03.02, 22:19
      Powiem jedno - lubię gościa. Jakiś taki zajebisty jest po prostu.
      I ma świetny jasny głos.

panBozia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka