geograf 17.03.02, 11:39 ... i spisujcie przepisy wprost z Księżego Młyna, Pałacu Poznańskiego, lub Placu Wolności :))) Kto oglada?? Bo ja obowiazkowo!!! pozdrawiam pana Makłowskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kostas Re: WŁACZNIE PROGRAM 2 !!!!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.212.* 17.03.02, 11:43 mam TV za plecami. dlaczego nasze miasto ma się ludziom z OZORAMI kojarzyć? (mógł je zrobić w Ozorkowie;-]) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: WŁACZNIE PROGRAM 2 !!!!!! 17.03.02, 11:49 a mi sie nie podobało, gdy po kawałku z Placu WOlności pokazali najbrzydze kawałki miasta:((( ALE CO TAM, to Łódź:)) A z czym ci się kulinarnie kojarzy Łódź? Ozorki sa dobre- grunt, ze w ogóle z czymś będzie się kojarzyło:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unikorn Re: WŁACZNIE PROGRAM 2 !!!!!! IP: *.Astral.Lodz.PL 17.03.02, 12:14 Dorsz po polsku - hmm... tłuste, ale chętnie bym spróbował :)) A Robert Makłowicz to najlepszy polski "telewizyjny' kucharz! (Kuroń odpada) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: WŁACZNIE PROGRAM 2 !!!!!! 17.03.02, 20:59 Widziałem i podziwiałem... "Odwiedzajcie Łódź choć to nie jest już miasto włókiennicze, ale cały czas unosi się tu duch Ziemi Obiecanej..." R. Makłowicz pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: WŁACZNIE PROGRAM 2 !!!!!! 17.03.02, 22:15 i przede wszystkim!!! bardzo fajnie oipowiadał o Łodzi!!! takie mini-historyjki (na dodatek w pigułce..:) I wszystko takie ciekawe!!! :)))))) ech...kiedy znowu jakaś telewizja przyjedzie do Łodzi??? (nie mówię o trupio-twarzowej Marzannie...) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: WŁACZNIE PROGRAM 2 !!!!!! 17.03.02, 22:20 Niestety, stety w innej nieco sprawie będzie w ten weekend. Bijemy rekord Guinnessa i prawdopodobnie będzie o nas w TV :-) Mam nadzieje że wszystko wypali, i bicie rekordu i TV. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: WŁACZNIE PROGRAM 2 !!!!!! 18.03.02, 07:45 a możesz zdradzic tajemnice?? chociaż rabek??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: WŁACZNIE PROGRAM 2 !!!!!! 17.03.02, 22:19 Powiem jedno - lubię gościa. Jakiś taki zajebisty jest po prostu. I ma świetny jasny głos. panBozia Odpowiedz Link Zgłoś