Dodaj do ulubionych

Poszło o dziewczynę

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 06:42
I znów ja szary obywatel, przez głupich humanistów, zostanę ukarany.Będę z
podatków utrzymywał do końca życia tych bandytów.Takich należy eliminować ze
społeczeństwa raz a skutecznie .Gdy ktoś ma inne zdanie to niech weżmie ich
na utrzymanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Vandert Re: Poszło o dziewczynę IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 08:00
      I Dobrze niech się wymordują te śmiecie...
      • Gość: ruda Re: Poszło o dziewczynę IP: 213.25.190.* 05.07.04, 08:48
        ALEniemusieligozabick....apozatymjatammieszkamatadziewczynatodlamniek....
    • gray Re: Poszło o dziewczynę 05.07.04, 08:31

dzie tam do końca zycia - za 15 lat wyjdą. jak nie wcześniej :|
    • Gość: Ingo Re: Poszło o dziewczynę IP: 213.17.170.* 05.07.04, 08:35
      Takich rzeczy czytać sie nie chce.
      • Gość: pun Re: Poszło o dziewczynę IP: 217.153.156.* 12.07.04, 16:27
        To nie czytaj!
    • Gość: maliniak Przywrócić karę śmierci i kary cielesne ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 13:15
      Przywrócić karę śmierci i kary cielesne ! Ile jeszcze lewackie "autorytety
      moralne" będą nas urabiać i zmuszać nas do tolerowania zbrodni i uttrzymywania
      bandytów ?
    • Gość: plk. Zuber Re: Poszło o dziewczynę IP: *.celestica.com 05.07.04, 14:45
      A czy obliczyles juz ile Cie kosztuje tych dwoch gosci w wiezieniu?
      • Gość: Rozkminiacz Re: Poszło o dziewczynę IP: *.pai.net.pl 10.07.04, 16:20
        milion dolcuw
    • Gość: Rafello Re: Poszło o dziewczynę IP: *.lnet.pl 05.07.04, 17:36
      Ja tam wiem swoje ta k... powinna dostac najwiecej z jednym kolesiem. Wydaje mi
      sie ze nie wszyscy sa tu winni!!! Znalem czesc tych ludzi i byli zupelnie
      normalni jak kazdy z nas. Po prostu dali sie wkopac w niezle bagno.
      • Gość: pun Re: Poszło o dziewczynę IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 09.07.04, 16:46
        Rafello! Jestem z Tobą!!! Tylko Shogun powinien beknąć za morderstwo i ta
        zdzira Karolina. Dwóch pozostałych jest niewinnych. Też ich znam i wiem, że
        zostali wciągnięci w te brudną grę. Są normalni i nie mogą ponieść tak surowej
        kary jak Michał! To już zniszczyło ich życie i sama świadomość,że tam byli,
        wystarczy im jako kara. Do końca życia... Ale chcę, żeby już wrócili! Chcę ich
        zpowrotem. Tęsknię za nimi!
        • Gość: blenda Re: Poszło o dziewczynę IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 11:39
          Sorry, ale jak mozna mowic, że ktos jest niewinny skoro jednak za namowa czy
          nie, dopuscil sie zakatowania czlowieka!
          • Gość: pun Re: Poszło o dziewczynę IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 11.07.04, 15:58
            Nie dopuścił się zakatowania człowieka, tylko stał, patrzył i nic nie zrobił!!!
            Powinien zostać w jakiś sposób ukarany, ale nie tak, jak za morderstwo.
            Zeznania współwinnych i świadków są dla mnie jasne. Shogun i Karolina na
            krzesło a trzech pozostałych do pokoju odnowy i resocjalizacji.
            Aha! Wiadomość z ostatniej chwili!! Właśnie dowiedziałem się, że Karolina jest
            w ciąży z zamordowanym Damianem. No to teraz się zacznie, co nie?
    • kubako Re: Poszło o dziewczynę 06.07.04, 13:10
      straszne...
      wlasnie sie dowiedzialem, ze znalem i ofiare i oprawce i ta panne... szok...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka