09.12.12, 19:26
Ponoć ta firma szuka kierowców z własnym samochodem do pracy jako taksówkarze?.
Zna ktoś tą firmę?,jest rzetelna?,czy też to jakaś ściema aby wyłudzić pieniądze od człeka szukającego pracy.
Jak się dowiadywałem to na początek trzeba jakieś 1000 zł.,wyłożyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: Czy to ważne? Re: DeDriver IP: *.toya.net.pl 13.12.12, 19:36
      Witaj. Sprawa wygląda tak, że na początku faktycznie musisz wyłożyć ok 1000zł. 600kurs +100 program do telefonu + ok 300 na urządzenia. Jedyny problem jest taki, że na początku rozmowy obiecywali złote góry. A więc zarobki ok 2000- 2500tyś na rękę. Po paru miesiącach jeżdżenia można MAXYMALNIE (pracując każdy piątek i sobotę w nocy + 2,3 dni od pn do czw) zarobić ok 800 - 1200/mc. Płacisz im 650zł miesiecznie tzw abonamentu + paliwo - reszta dla Ciebie. Ale niestety jest tak, że w tej firmie są kierowcy równi i równiejsi. Tzn te lepsze zlecenia dostają "znajomi" dla zwykłych kierowców zostają same ochłapy. A więc często kursy po 10-15zł. Podczas 9 godzinnej zmiany (jak masz farta) dostajesz z 5-6 zleceń, jak nie masz farta dostajesz 1-2. Ale Temat kierowców "uprzywilejowanych" w firmie DeDriver trzeb założyć osobno. Także przy okazji szukam również osób które pracowały, bądź pracują nadal w De Driverze. Może trzeba zrobić jakąś akcję, żeby w końcu każdy kierowca miał podobną ilość zleceń. A nie że jeden ma 80na miesiąc a drugi 250. (przy tym samym czasie pracy) Pozdrawiam wszystkich "Lokoterapeutów" "_
      • adambartek Re: DeDriver 15.12.12, 10:10
        W dodatku słyszałem że te pieniążki które im płacisz jako tzw. "abonament" trafiają bezpośrednio do kieszeni właścicieli i nie są w żaden sposób księgowane w firmie.To się nazywa dobry biznes.
      • Gość: Częsty klient Re: DeDriver IP: *.toya.net.pl 21.12.12, 00:36
        Zgadzam się z kolegą, że kursy NIE są przyznawane wg kolejności, tylko pierwszeństwo BARDZO często mają inni którzy... bo ja wiem, płacą dodatkowo lewą kasę dyspozytorką? A te dają zlecenia tym co im płacą poza kolejnością. Jestem częstym klientem de drivera, bo faktycznie mają taniej, ale od wielu kierowców słyszałem, że przyjechali po mnie, bo oni są "specjalnymi" kierowcami. A że ja sam jestem klientem nocnym i za kurs płacę często ponad 50zł, to najczęściej przyjeżdżają Ci sami de driverzy, którzy dostali zlecenie na mój kurs, bo jest lepiej płatny niż te krótkie.
    • Gość: Ej Re: DeDriver IP: *.toya.net.pl 13.04.14, 12:31
      Witam! Do wszystkich bezrobotnych którzy szukają pracy i zastanawiają się nad driverem!
      Nie da się tam zarobić, "haracz" jest zbyt duży,zgłoszeń jak na lekarstwo,za kurs w rzeczywistości dostaję się średnio 15 zł. z powodu małej stawki(1,80),interes idzie jak krew z nosa! Przychodzi koniec tygodnia trzeba płacić-ale nie ma z czego!
      do klienta trzeba nieraz dojechać przez pół miasta,a za paliwo nikt przecież nie odda.
      Ale do rzeczy:
      po miesiącu jeżdżenia mój bilans wyszedł na zero!?
      nie zwróciły mi się koszta inwestycji-szkolenie,program,bak paliwa.
      Po prostu nie da się tam zarobić nie ma co się łudzić. Szczerze odradzam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka