carrie_ 20.03.02, 19:35 Macie jakies pomysly? Orginalny prezent dla kumpla... ale co?! Prosze o pomoc!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grover Re: prezent na 18tke....hmm 20.03.02, 19:40 Mój kolega dostał wielki słój z cukierkami (rombiki w koloże niebieskim:))) Na słoju był przedruk ulotki z VIAGRY. A ja z kolegą zakupiliśmy koledze o ksywce Kaczor żywą kaczkę i przynieśliśmy mu ją na imprezę do Undergrounda..., to była dopiero zabawa Grover Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: prezent na 18tke....hmm 20.03.02, 20:53 Biedna kaczka.....:((( czy to nie zakrawa o znęcanie się??? GDZIE BYŁO TOWARZYSTO OPIEKI NAD ZWIERZĘTAMI??? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: prezent na 18tke....hmm 20.03.02, 20:58 Ale potem ją wypuścił jakiemuś hodowcy do ogrodu Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: prezent na 18tke....hmm 20.03.02, 21:22 to ona jeszcze zyła po imprezie w underground'zie??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: prezent na 18tke....hmm 20.03.02, 21:30 Oddał ją za bar w tej części na górze i jakoś sobie dała radę, ale może ogłuchła?? Grover Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: prezent na 18tke....hmm 20.03.02, 21:34 Głucha kaczka!!:)))) dobre:)) ale grunt że przeżyła 18-stkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto do grover'a 20.03.02, 20:55 grover napisał(a): > [...]koloże [..] Ja przepraszam, ale to taka wprawka przed maturą :)P Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: do grover'a 20.03.02, 20:59 sorry musiałem coś innego myśleć a coś innego napisać - sorry Odpowiedz Link Zgłoś
carrie_ Jeszcze jedno pytanie 21.03.02, 13:04 Dzieki za pomoc :) Moze skorzystam... Ale tak sie zaczelam zastanawiac- czy mozna gdzies jeszcze zdobyc stare tablice z tramwaju nr 18? Nie byloby problemu gdyby ta linia istniala do dzis :) Watpie ze sie uda, ale moze Wy wiecie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
jadzia123456 Re: prezent na 18tke....hmm 29.03.19, 16:22 Oryginalny prezent to tylko voucher na przejazd sportowym autem w Devil-Cars. Różne auta do wyboru od luksusowych poprzez rajdowe aż po bolidy wyścigowe :) Każdy znajdzie coś dla siebie. Jeżdżą po 15 torach w całej Polsce, więc bez trudu można dobrać lokalizację do odbycia przejazdu. Wystarczy wejść na ich stronę i dokonać zakupu i już kilka minut po złożeniu zamówienia voucher przychodzi na adres e mail gotowy do wydrukowania i wręczenia :) Satysfakcja z przejazdu oraz adrenalina mu towarzysząca gwarantowana w 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś