Gość: Greg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 21:55 aha i wszelkie informacje, plan zajeć i wszelkie inne ogłoszenia mogłem sprawdzić w internecie. po prosztu na początku roku akademickiego dostałem hasło i login. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uerbe I fajnie... 16.07.04, 22:01 ...tylko na diabła zakładasz w celu napisania tego osobny wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: WSHE w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 22:09 Nie kuś, kusicielu... Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Może i kusi, ale... 16.07.04, 22:16 ... w każdej bajce jest ziarno prawdy. Po czterech latach nie mogę jednoznacznie określić tej uczelni jako złej. I o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: Może i kusi, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 23:23 Smutno by trochę było, gdybyś mógł po czterech latach tak powiedzieć... Nie jest jednak dobra, nie ma się co oszukiwac. I nie może być, nie gniewaj się. Na pewno wiesz, jak jest z Oxfordem, czy Cambridge? Nie są ani państwowe, ani prywatne. Nie są nastawione na zysk, są instytucjami zupełnie niezależnymi i tej niezalezności skrupulatnie się przestrzega. Politycznej, finansowej, wszelakiej. I pewnie to na tym polega Odpowiedz Link Zgłoś