Dodaj do ulubionych

Uff, jak gorąco! :-D

IP: 213.25.190.* 19.07.04, 15:49
Akurat by siedzieć z piwkiem pod drzewkiem.... a tu w robocie się człowiek męczy.
Obserwuj wątek
    • barracuda7110 Re: Uff, jak gorąco! :-D 19.07.04, 15:58
      Po pracy można przecież iść na browarka :)
    • aard No to para buch! 19.07.04, 16:00
      Gość portalu: b00g13 napisał(a):

> Akurat by siedzieć z piwkiem pod drzewkiem...

trzymając ręce na piersiach panienek i patrząc na chmury typu cumulus w kolorze
      białym... natomiast niebo jest przy tym niebieskie!
      • ab84 haha 19.07.04, 19:27
        ja mysle ze niejedna panienka chetnie by tak tez polezala ;)

pogoda na lazenie po sklepach wybitnie nieodpowiednia :/
        • aard No to... 20.07.04, 09:44
          ab84 napisała:

> ja mysle ze niejedna panienka chetnie by tak tez polezala ;)

Z tymi rękiami na piersiach? :-)
          • Gość: b00g13 Re: No to... IP: 213.25.190.* 20.07.04, 09:48
            >
            > Z tymi rękiami na piersiach? :-)
            panienek?
          • ab84 nie nie 20.07.04, 13:12
            polezala z facetem co by swoje dlonie na niej trzymal ;)
            • aard RW sumie to właśnie miałem na myśli :-) 20.07.04, 13:58
              Ale nie jest ABy trochę za gorąco jak na trzymanie CZEGOKOLWIEK na kimkolwiek?
              (Ja się muszę przyznać, że wczoraj wieczorem nawet na seks nie miałem ochoty)
              • Gość: ab84 Re: RW sumie to właśnie miałem na myśli :-) IP: 80.51.47.* 20.07.04, 15:13
                jesli facet uwali swoje ciezkie lapska na piersiach to pewnie dlugo sobie nie
                potrzyma... ale jesli polozy swoje delikatne (aczkolwiek meskie) dlonie to moze
                upal nie bedzie nazbyt przeszkadzal :)
                • aard Re: RW sumie to właśnie miałem na myśli :-) 20.07.04, 15:16
                  Gość portalu: ab84 napisał(a):

> ale jesli polozy swoje delikatne (aczkolwiek meskie) dlonie to moze upal nie
                  bedzie nazbyt przeszkadzal :)

No no... to brzmi prawie jak propozycja... :-)
                  • Gość: ab84 Re: RW sumie to właśnie miałem na myśli :-) IP: 80.51.47.* 20.07.04, 15:24
                    hmm... ale propozycja to chyba jednak nie jest :P
                    • aard Iskierka nadziei 20.07.04, 15:28

> hmm... ale propozycja to chyba jednak nie jest :P

W powyższej wypowiedzi najbardziej mi się podoba słowo "chyba" ;-)
                      • Gość: ab84 Re: Iskierka nadziei IP: 80.51.47.* 20.07.04, 15:31
                        nigdy nie bylam pewna siebie i zdecydowana... zawsze warto sobie jakas furtke
                        zostawic ;)
                        • Gość: b00g13 robi się gorrrrrrąco /nt IP: 213.25.190.* 20.07.04, 15:37
                          • aard dla odmiany :p /nohandsonbreasts 20.07.04, 15:43

• Gość: b00g13 ale to dobrze:D/ handsonwhatevercancatch:P IP: 213.25.190.* 20.07.04, 15:49
                            • Gość: Robiący córeczki Re: dla odmiany :p /nohandsonbreasts IP: *.toya.net.pl 01.03.05, 22:06
                              A ładna jesteś?
                        • aard Furtkę 20.07.04, 15:45

> nigdy nie bylam pewna siebie i zdecydowana... zawsze warto sobie jakas furtke
                          > zostawic ;)

Chyba bardziej mnie niż sobie ;-)
                          • ab84 Re: Furtkę 20.07.04, 15:47
                            wiesz... furtki maja to do siebie ze kazdy moze przez nia wejsc i wyjsc :) wiec
                            wystarczy jedna... a kto z niej skorzysta... tego sie chyba nigdy nie wie :P
                            • aard Robi się coraz goręcej... 20.07.04, 15:59
                              ab84 napisała:

> wiesz... furtki maja to do siebie ze kazdy moze przez nia wejsc i wyjsc :)
                              "Wejść" powiadasz...

> a kto z niej skorzysta... tego sie chyba nigdy nie wie :P
                              Ale może kiedyś "się dowie" ;-)

Pozdrawiam z twarzą fajrantową :-)
                              Dzierżbór niezłe acz niewinne flirrtowanko!
                              • ab84 Re: Robi się coraz goręcej... 20.07.04, 16:10
                                > "Wejść" powiadasz...
                                wejsc, wyjsc, przeskoczyc, otworzyc... pobujac sie na niej...

> Ale może kiedyś "się dowie" ;-)
                                moze ;)

rowniez pozdrawiam :)
                                • aard No proszę :-) 21.07.04, 09:34
                                  ab84 napisała:

> > "Wejść" powiadasz...
                                  > wejsc, wyjsc, przeskoczyc, otworzyc... pobujac sie na niej...

Jedna futka, dwa słupki nośne, a las możliwości...
                                  • ab84 Re: No proszę :-) 21.07.04, 14:43
                                    sztuka do dostrzec tych mozliwosci jak najwiecej :)
                                    • aard Trudno dostrzec, bo 21.07.04, 15:10
                                      im dalej w las, tym więcej drzew ;-)
                                      • ab84 oj tam... 21.07.04, 18:03
                                        wcale nie tak trudno... poprostu najlepsze pomysly przychodza z nienacka :D:D

a im dalej w las to nie zawsze wiecej drzew... bo czasem ten las sie konczy i
                                        drzew brak :D ;)
                                        • aard Przyznać muszę, że... 22.07.04, 08:27
                                          ab84 napisała:

> wcale nie tak trudno... poprostu najlepsze pomysly przychodza z nienacka :D:D

To ponownie brzmi bardzo obiecująco... :-)
                                          • ab84 Re: Przyznać muszę, że... 22.07.04, 10:21
                                            hmm... a czy to nie jest tak, ze wszystko moze wygladac obiecujaco jesli tylko
                                            sie spojrzy na to z odpowiedniej strony?
                                            • aard Oczywiście! 22.07.04, 10:37
                                              I właśnie o to chodzi, żeby always look on the bright side :-)
                                              • ab84 Re: Oczywiście! 22.07.04, 10:39
                                                tylko ze tek waznej umiejetnosci nie ucza w zadnej szkole i trzeba
                                                samemu/samej...

hmm... jednak... chyba mozna by znalezc jakies wyjatki...
                                                • aard nauka 22.07.04, 10:47
                                                  ab84 napisała:

> tylko ze tek waznej umiejetnosci nie ucza w zadnej szkole i trzeba
                                                  > samemu/samej...
                                                  Mozna zacząc od Monty Pythona :-)

> hmm... jednak... chyba mozna by znalezc jakies wyjatki...
                                                  <prowokacja mode=on> Rozwiniesz?
                                                  • ab84 Re: nauka 22.07.04, 10:59
                                                    hmm... przyszlo mi do glowy, ze gdyby trzeba bylo wejsc do klatki z glodnym
                                                    lwem... to jakos nie wydaje mi sie by dalo sie na to spojrzec tak by bylo
                                                    obiecujaco... z drugiej strony zalezy co kto lubi :P (wiec to nie jest dobry
                                                    przyklad)
                                                    a inny co mi przyszlo (niew iem czemu) ale krowie pole i spacer nim...
                                                    obiecujacej strony takiego spaceru dostrzec nie potrafie

wiecej do glowy mi nie przychodzi, ale jak to juz bylo wczesniej wspomniane,
                                                    najlepsze pomysly przychodza z nienacka :D
                                                  • aard Brightsidedness 22.07.04, 11:30
                                                    Obalam.

Klatka z lwem:
                                                    Przyjęli faceta do pracy w zoo, żeby udawał goryla. Przebrał się, siedział w
                                                    klatce, skakał, walił się po klacie, zażerał banany i generalnie nieźle mu było
                                                    w tej pracy. Kiedyś tak się rozbrykał, że rozwalił ściankę działową i wpadł
                                                    prosto do klatki lwa. Zaczyna się drzeć wniebogłosy:
                                                    - Na pomoc!! Ratunkuuu!!!
                                                    Na to lew:
                                                    - Zamknij się, bo obaj z robopty wylecimy!!
                                                    ----

Krowie pole:
                                                    Zawszeć lepiej dostać zadanie przejścia przez takowe niż przepłynięcia
                                                    kilometrowego odcinka kanału z szambem :-)

Pozdrawiam dośc niesmacznie
                                                  • ab84 Re: Brightsidedness 22.07.04, 20:14
                                                    a widzisz!!! i przyklad z szambem nie wydaje mi sie od zadnej strony
                                                    obiecujacy!! chyba ze obiecujace bylo by to ze owe szmbo ma koniec :)
                                                  • aard Jestem ukontynentowany 27.07.04, 09:44
                                                    ab84 napisała:

> a widzisz!!! i przyklad z szambem nie wydaje mi sie od zadnej strony
                                                    > obiecujacy!! chyba ze obiecujace bylo by to ze owe szmbo ma koniec :)

O widzisz! Już łapiesz, o co chodzi :-) Szkoły Ci niepotrzebnem wrodzony
                                                    optymizm wystarczy :-D
                                                  • ab84 Re: Jestem ukontynentowany 27.07.04, 21:53
                                                    hmm... to by znaczylo ze optymistka ze mnie :D:D
                                        • aard Może to Cię zainteresuje 22.07.04, 08:50
                                          Pozwoliłem sobie rozwinąć swoją myśl i przeciwstawić ją Twojej, tutaj:
                                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=4279584&a=14355728
                                          • ab84 Re: Może to Cię zainteresuje 22.07.04, 10:25
                                            przyznac musze ze ciekawe, ale nadal uwazam ze ilosc drzew wcale nie rosnie
                                            proporcjonalnie ze wzrostem odleglosci... :)

prosty przyklad, tj doswiadczenie... isci w las lagiewnicki... przebyta
                                            odleglosc sie zwiaksza a drzew wreszcie zabraknie :D
                                        • krzykowal Hmmm 22.07.04, 11:35
                                          A nie możecie się po prostu na randkę umówić i to wszystko przedyskutować
                                          face-2-face? ;P

pzdr
                                          Krzysiek
                                          • aard Odpowiadam 22.07.04, 11:44
                                            Nie możemy. A może możemy? :p
                                            • krzykowal Re: Odpowiadam 22.07.04, 13:16
                                              > Nie możemy. A może możemy? :p

Jak taki będziesz niezdecydowany to ja zaproszę ab84 na piwko :))))

pzdr
                                              Krzysiek
                                              • aard Re: Odpowiadam 22.07.04, 13:58
                                                krzykowal napisał:

> Jak taki będziesz niezdecydowany to ja zaproszę ab84 na piwko :))))

A jak nie będę? To nie zaprosisz?

Dzierzbór niezłe niezdecydowanko!
                                                • krzykowal Re: Odpowiadam 22.07.04, 16:04
                                                  > A jak nie będę? To nie zaprosisz?

Nie zwykłem włazić butami w cudze kontakty... :)))

pzdr
                                                  Krzysiek
                                                  • aard Hehe :-) 27.07.04, 09:40
                                                    krzykowal napisał:

> Nie zwykłem włazić butami w cudze kontakty... :)))

To jest forum publiczne. Ergo, to nie są cudze kontakty, tylko nasze kontakty
                                                    :-)

Dzierżwkontakcie!
                                                  • ab84 Re: Hehe :-) 27.07.04, 21:57
                                                    z reszta... to jeszcze nie sa chyba kontakty tylko dopiero ich
                                                    nawiazywanie... :)
                                                  • aard Najlepszy raz 28.07.04, 12:38
                                                    ab84 napisała:

> z reszta... to jeszcze nie sa chyba kontakty tylko dopiero ich
                                                    > nawiazywanie... :)

W najlepszym razie :p
                                              • ab84 Re: Odpowiadam 22.07.04, 20:20
                                                czy mam sie czuc juz na pol zaproszona?? ;)
                                            • ab84 Re: Odpowiadam 22.07.04, 20:21
                                              mozemy czy nie? ;)
                                              • szprota Jesli pytasz o pozwolenie uzytkownikow portalu 22.07.04, 20:25
                                                ...to ja pozwalam ;)
                                                PS Jakby chlodniej czy mi sie wydaje, bo rosne?
                                                • ab84 Re: Jesli pytasz o pozwolenie uzytkownikow portal 22.07.04, 20:32
                                                  coz, moje pytanie bylo bardziej skierowane do aarda... ale i za zgode
                                                  uzytkownikow dziekuje :)

chlodniej za oknem??? taak, nareszcie :D
                                                  • szprota Za Aarda nie odpowiem 22.07.04, 20:37
                                                    Choc mam wrazenie graniczace z pewnoscia, ze mozecie ;)
                                                    Niedobrze, ze chlodniej. Nawet sie nie nacieszylam tym upalem (bo mam klime)
                                                  • ab84 Re: Za Aarda nie odpowiem 22.07.04, 21:46
                                                    > Choc mam wrazenie graniczace z pewnoscia, ze mozecie ;)
                                                    tak zwana kobieca intuicja...

> Niedobrze, ze chlodniej. Nawet sie nie nacieszylam tym upalem
                                                    w tym tygodniu ma tez byc cieplo, wiec jeszcze masz czas :)
                                              • aard Możemy 27.07.04, 09:38
                                                (Teraz pozostaje rozstrzygnąć kwestię, czy chcemy)

Nie tyle stchórzyłem, ile byłem wyjechany :-)
                                                • ab84 Re: Możemy 27.07.04, 21:54
                                                  a gdzie Cie wyjechalo? :)

no tak, kwestia czy chcemy czy nie to bardzo istotna kwestia ;)
                                                  • aard Wyjaśniam, zgadzam się i dopytuję 28.07.04, 12:41
                                                    ab84 napisała:

> a gdzie Cie wyjechalo? :)
                                                    W Dolinki Podkrakowskie na mały okołoweekendowy wspin.

> no tak, kwestia czy chcemy czy nie to bardzo istotna kwestia ;)
                                                    Prawda? Bez chcenia nie ma umówienia.

Czy piwo..........?
                                          • ab84 heh... 24.07.04, 19:55
                                            ale panowie stchorzyliscie :P
      • Gość: b00g13 koła w ruch IP: 213.25.190.* 20.07.04, 07:50
        wróciłem na rowerku. OS pod wiadukrem, na sypkim piasku pokonał mój sprzęt zaś
        ja seplenię szpetnie chroniąc przegryziony niemal na pół język.
        Dzierżbór oesy :-D
    • szprota A ja mam klime :P 19.07.04, 18:44
      Sliczna pogoda, nic tylko sie walkocic na sloncu :D
    • Gość: dova Re: Uff, jak gorąco! :-D IP: 212.191.132.* 19.07.04, 22:30
      a ja nareszcie poprawnie funkcjonuję - toż to jam bateria słoneczna!! Bez
      promyków szybko się wychładzam i awaria.....
      choć w niedzielę (pipcową) tak się rozbrykałam w słońcu na rowerku, że
      skończyło się to solidnym poturbowaniem - tak we mnie, dopiero co nagromadzona,
      energia wierzgała, o!!!

a potem pivko!!
    • teufel Re: Uff, jak gorąco! :-D 20.07.04, 07:52
      INŻ
    • ixtlilto Re: Uff, jak gorąco! :-D 20.07.04, 10:03
      Czas się opalić :D
      • michal.ch Re: Uff, jak gorąco! :-D 20.07.04, 16:58
        Ta jasne...

Chyba czas się uwalić i nic nie robić. Najlepiej w jakiejś fontannie, wannie,
        stawie lub czymkolwiek z wodą.
    • Gość: hahahah Re: Uff, jak gorąco! :-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:47
      akurat -2 :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka