Dodaj do ulubionych

Dobry dietetyk z Łodzi

• Gość: Marcin Re: Dobry dietetyk z Łodzi IP: *.dolsat.pl 05.09.16, 21:28
      Polecam Panią Alicję Olszówkę, sam korzystałem z jej usług, kontakt do niej można znaleźć tutaj skosztujzdrowia.pl/kontakt/
    • Gość: aaa44444 Re: Dobry dietetyk z Łodzi IP: *.43.161.29.ipv4.supernova.orange.pl 05.02.17, 10:10
      Saba to jest pod względem poziomu obsługi tragedia rodem z PRL. Są nieuprzejmi, niegrzeczni i bez żadnego szacunku do pacienta. Absolutnie nie polecam.
    • mariajagiello Re: Dobry dietetyk z Łodzi 26.02.17, 09:38
      Pomagam swoim pacjentom w odchudzaniu i dietoterapii w chorobach od ponad 10 lat, wykorzystując swoje doświadczenie zawodowe zdobywane ponad 20 lat. Wiedza teoretyczna (książkowa) to podstawa, ale okazuje się, że najcenniejsze w tej branży jest indywidualne podejście do potrzeb pacjenta i intuicja dietetyczna. Jeśli poważnie chcesz potraktować swoje odchudzanie lub dietoterapię zapraszam do mojej poradni www.jadlospisy.pl MARIA JAGIEŁŁO
    • kamilcia288 Re: Dobry dietetyk z Łodzi 19.03.17, 23:08
      Mi pomogła dietetyk Karolina Błaszczyk dietetykonline24.pl fajna i naprawdę przystępne ceny za wizytę.
    • kingastachowiak85 Re: Dobry dietetyk z Łodzi 30.05.17, 18:34
      Ja byłam prowadzona przez Panią Karolinę, dzięki jej diecie schudłam trwale bez efektu jo-jo. Zwykle gdy stosowałam diety odchudzające szybko po ich zakończeniu znowu tyłam. Tym razem efekt się utrzymuje, jestem zadowolona :) można u niej zamówić także dietę online podaję link jeśli ktoś byłby zainteresowany dietetykonline24.pl Pozdrawiam :)
    • Gość: Michał Re: Dobry dietetyk z Łodzi IP: *.toya.net.pl 13.12.17, 08:53
      Polecam odwiedzić stronę Piotrtarnas.pl , dietetyk bardzo rzetelny, podpowie jak się zdrowo odżywiać i nie tracić przy tym całego dnia w kuchni. Mi pomógł zmienić stare nawyki żywieniowe na właściwe odżywianie. Samopoczucie super :) Gorąco polecam!
    • peter123pw Re: Dobry dietetyk z Łodzi 14.12.17, 08:32
      Polecam dobrego dietetyka z Łodzi, pomógł mi w odchudzaniu, ułożył mi zdrową dietę dostosowaną do aktywności fizycznej. Dieta odpowiednio zbilansowana, prosta do wykonania i bardzo smaczna. Jestem bardzo zadowolony! Polecam :) Przesyłam link piotrtarnas.pl
    • arek1990socha Re: Dobry dietetyk z Łodzi 17.12.17, 11:45

Najlepiej poszukać w internecie i poczytać opinie o danym dietetyku
    • Gość: robert Re: Dobry dietetyk z Łodzi IP: *.play-internet.pl 21.12.17, 10:52
      Szczerze mówiąc to ten naturhouse nie może być taki zły ale i tak całość efektu leży po twojej stornie jak się nie będziesz stosować - kaplica
      • mark_87 Re: Dobry dietetyk z Łodzi 19.01.18, 17:55
        Oczywiście, że dużo zależy od nas samych. Ja chodziłem do naturhouse-polska.pl/adresy-centrow-nh/lodzkie/lodz/centrum-dietetyczne-naturhouse-tesco-baluty/ bo mieszkam na Teofilowie i mam najbliżej... Duzo mi to pomogło, że co tydzień musiałem iść i zderzyć się rzeczywistością... Sobie mogę wmówić ale dietetyczce ? :D
    • Gość: Roman435553 Re: Dobry dietetyk z Łodzi IP: 95.41.5.* 18.04.18, 11:25
      można spróbować groty solnej www.grotasolnalodz.pl
      • anialaska100 Re: Dobry dietetyk z Łodzi 15.05.18, 10:46
        o tą grotę solną w Łodzi chodzi co na tym forum piszą opinie bo nie bardzo wiadomo która to bo jest kilka?grota solna lodz forum
    • Gość: Katarzyna Re: Dobry dietetyk z Łodzi IP: *.centertel.pl 06.06.18, 12:32
      Polecam Panią dietetyk Karolinę Smulską. Ja byłam na ul. Elsnera na widzewie, ale ma jeszcze gabinet na teofilowie i w centrum. Super jadłospis, bardzo dobrze przepisy. Możecie sprawdzić na stronie jak to wszystko wyglada. WWW.smulska.dobrydietetyk.pl
    • Gość: Awser Re: Dobry dietetyk z Łodzi IP: *.play-internet.pl 05.01.19, 15:39
      Z Kalisza dietetyk Aneta Falczyńska na Armii Krajowej www.dietetykkalisz.pl
    • darek121212121 Re: Dobry dietetyk z Łodzi 13.02.19, 12:00
      Śmiało mogę polecić Pani Anie z Akademii Dietetyki na Jaracza 36b/3. Nie sprzedają suplementów diety i układają prawdziwe jadłospisy - nie z "pod lady". Na razie jestem zadowolona a chodzę już 2 miesiąc. Koleżanka chodzi do Pani Maji i też sobie chwali ;) Tutaj link do poradni www.akademiadietetyki.pl/
      • mala12212 Re: Dobry dietetyk z Łodzi 13.02.19, 13:47
        Też tam chodzę... tylko do Pani Edyty - jest super. Wszystko wytłumaczy i odpowie na każde pytanie. Łatwy kontakt - szybko można się umówić bo Poradnia mają zapisy on-line www.akademiadietetyki.pl/dietetyk-lodz/ . Myślę, że mogę śmiało polecić :)
    • Gość: Karolo Re: Dobry dietetyk z Łodzi IP: 194.107.18.* 08.03.19, 21:52
      NIe wiem czy jeszcze aktualne ale może ktoś będzie czytał. Polecam tak zwany "coaching żywieniowy" przez internet. Ludzie nie dość, że rozpisują dietę to jeszcze sprawdzają na co dzień co jemy i jak nam trudno ją wdrożyć albo nie mamy czasu to zmieniają nam plan żywieniowy, spoko sprawa bo można się sporo dowiedzieć, po pewnym czasie już wiadomo samemu jak schudnąć bez diety. ZObaczcie sobie www.bez-diety.pl
    • sawflesz Re: Dobry dietetyk z Łodzi 06.12.19, 15:52
      Ja polecam dietetyczki z Projekt Zdrowie. Osobiście chodziłam do Pani Ani na Felińskiego, ale z tego co wiem, to mają jeszcze gabinet na Nastrojowej. Pierwsza konsultacja jest darmowa i co bardzo fajne, nie wciskają suplementów jak w innych sieciach. Można zdecydować się tylko na kurację opartą na diecie. U mnie tempo chudnięcia to bylo około 1 kg na tydzień
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka