Dodaj do ulubionych

Onet przegina - Łódź: Wiewiórki atakują ludzi

IP: 212.191.74.* 23.07.04, 13:06
Jednym słowem żenada. Nie mają o czym pisać to wrzucają już takie pierdoły
byle tylko zwiększać czytalność swojego "wiarygodnego" portalu. A tak na
przyszłość apel do wszystkich mieszkańców Łodzi - totalny ignor dla tego typu
wątków.
Obserwuj wątek
    • Gość: al-ki Re: Onet przegina - Łódź: Wiewiórki atakują ludzi IP: *.toya.net.pl 23.07.04, 13:10

Krwiożercze małe bestie czają się na dzieci w parkach hahahaha.

Muszę przeczytać tego newsa, bo jakoś sobie nie wyobrażam wiewiórEK atakujących
      ludzi.
      Paranoja.
      • pawel-strzalka Re: Onet przegina - Łódź: Wiewiórki atakują ludzi 23.07.04, 13:32
        podobno chodzą stadami, uzbrojone po zęby, na głowach noszą skorupy po
        orzechach, szczególnie upodobały sobie atakowanie bezbronnych staruszek
        dokarmiających zwierzęta w lesie łagiewnickim, wyskakują nagle zza drzewa i
        okładają swoje ofiary patykami, zdarza sie ze któraś wiewiórka w przypływie sił
        rzuci w ofiarę kasztanem albo żołędziem :)
        • kpiarz Re: Onet przegina - Łódź: Wiewiórki atakują ludzi 23.07.04, 13:46
          że o orzechach nie wspomnimy ;D
        • Gość: al-ki Z ostatniej chwili IP: *.toya.net.pl 23.07.04, 14:02

Do ataków przyznała się nieznana dotąd grupa wiewórkowych separatystów,
          domagająca się zniesienia wołania do nich "Basia Basia Basia".
          Grupa zapowiedziała dalsze ataki, głównie na stragany z orzechami włoskimi oraz
          laskowymi.
          Nieznany pozostaje lider grupy.
          • pawel-strzalka Re: Z ostatniej chwili 23.07.04, 14:10
            Gość portalu: al-ki napisał(a):

>
            > Do ataków przyznała się nieznana dotąd grupa wiewórkowych separatystów,
            > domagająca się zniesienia wołania do nich "Basia Basia Basia".
            > Grupa zapowiedziała dalsze ataki, głównie na stragany z orzechami włoskimi
            oraz
            > laskowymi.
            > Nieznany pozostaje lider grupy.

No to ja im się wcale nie dziwię, no bo jak to ma być ze do wiewiórki rodzaju
            meskiego ktoś mówi Basia? też bym się obraził i trzasnął takiego zębami po
            paluchach, WIEWIORKI DO BOJU O HONOR I DUMĘ RODZAJU MESKIEGO!! :)))
            • Gość: al-ki Re: Z ostatniej chwili IP: *.toya.net.pl 23.07.04, 14:14

Weź przestań, bo zostaniesz posądzony o udział w grupie przestępczej :-)
              • pawel-strzalka Re: Z ostatniej chwili 23.07.04, 14:51
                Wiewiórką nie jestem, więc o współudział posądzony nie zostanę, ja tylko
                udzielam im swojego poparcia
                • teufel Łódzki student wspólnikiem wiewiórek(Łonet.peel) 23.07.04, 15:41
                  Jak podają służby specjalne, nijaki Paweł - Strzalka jest wspólnikiem
                  wiewiórek. Jest on mózgiem operacyjnym. Więcej ...po reklamach.
                  • pawel-strzalka Re: Łódzki student wspólnikiem wiewiórek(Łonet.pe 23.07.04, 16:01
                    W telewizji powiedzieli że zatrzymany przez służby weterynaryjne Paweł-Strzałka
                    przyznał się jedynie do wspierania gangu krwiożerczych wiewiorek,
                    najprawdopodobniej ujawniona została przy okazji tzw. Grupa Trzymająca Orzeszki
                    na której czele stoi Tojfel, oddziały KGB przed chwilą wkroczyły do jego
                    siedzib - Tojflandii - rekwiryjąc przy tym widły, kociołek i komputer przez
                    który podejrzany rozsyłał wiewiórkom instrukcje dalszych działań, dla zmylenia
                    służb wywiadowczych Grupa działala pod przykrywką agencji informacyjnej TAI,
                    niestety Wcielonego Diabła nie zatrzymano... :)
                    • teufel Radio Erewań 23.07.04, 16:48
                      To prawda, ale z małymi poprawkami: Nie Grupa Trzymająca Orzeszki lecz Grupa
                      Rzucajaca Orzeszkami. Nie Tojfel Lecz Paweł - Strzałka, nie oddziały KGB lecz
                      SS, nie widły lecz łuk i strzały. TAI i Łonet.peel współpracują:P
                      • pawel-strzalka Re: Radio Erewań 23.07.04, 17:02
                        zapomnialeś dodać "lub czasopisma"
                        • teufel Re: Radio Erewań 23.07.04, 17:12
                          Lub czasopisma:P
                  • teufel PO REKLAMACH 23.07.04, 17:15
                    Jak donosi TAI, Paweł S. znany student współpracujący ze spec służbami i
                    wiewiórkami wyczyścił wszystko ze swoich dysków!! Specjalna komisja od sprawy
                    WiewiórGATE chce również bilingów Pawła S.
                    • pawel-strzalka Przyznaję się!! 23.07.04, 17:26
                      to ja biegam po mieście i atakuję ludzi, przyczepiam sobie rudy ogonek, dwa
                      sztuczne ząbki i wyglądam jak wiewiórka, ja nie chciałem nikomu zrobić krzywdy,
                      po prostu chciałem żeby onet.pl o mnie napisał... :]
                      • teufel Re: Przyznaję się!! 23.07.04, 17:36
                        Wiewórka Baśka, która miała fajny biust żąda ścięcia Pawła S., który przyznał
                        się do wszystkiego.
    • yarro "Monthy Pythons' Flying Circus" <nt> 23.07.04, 16:53
    • Gość: Bart Dziś jest o tym w EI (nt) IP: *.tpnets.com 23.07.04, 16:53
    • Gość: merthyr tydfil Re: Onet przegina - Łódź: Wiewiórki atakują ludzi IP: *.toya.net.pl 23.07.04, 18:16
      z ostatniej chwili:
      uzbrojone po zęby stado wiewiórek wdarło się do siedziby serwisu onet.pl i
      wycięło z tamtejszego forum wszystkie wpisy na temat Łodzi
      lider grupy przetrzymuje zakładników i grozi, że jeśli onet.pl nie przestanie
      pisać o Łodzi to w ramach protestu wiewiórki zdemolują wszystkie sklepy z
      orzechami w Polsce
      przybyła na miejsce policja prowadzi negocjacje z terrorystami-wiewiórkami
      • pawel-strzalka Re: Onet przegina - Łódź: Wiewiórki atakują ludzi 23.07.04, 18:19
        to już nie moja robota, mnie już dawno zatrzymali, teufel - teraz ty się
        przyznaj, jesteś najbardziej podejrzany
    • marjory_m najlepszy fragment 23.07.04, 18:43
      "polała się krew"

spadłam z krzesła ;]
      • teufel Re: najlepszy fragment 23.07.04, 18:55
        Ta!! Lała się strumieniami.

TAI: Krew lała się strumieniami. Lekarze ze szpitala im. "Dr.
        Dolittle": "Mysleśmy, że się wykrawi. Nie mieliśmy krwi na stanie bo daffcy
        wyjechali na wakacje. Pojechaliśmy do lasu i złapaliśmy wiewiórki i pobraliśmy
        z nich kreff. Wiewiórek sztuk: 23. Pacjent ma się dobrze. Je tylko francuskie
        kasztany z placu PIGALLE"
        • marjory_m Re: najlepszy fragment 23.07.04, 19:11
          teufel napisał:

> Pacjent ma się dobrze. Je tylko francuskie
          > kasztany z placu PIGALLE"

Oh nie! A co na to Zuzanna??
    • teufel Re: Onet przegina - Łódź: Wiewiórki atakują ludzi 23.07.04, 19:01
      "Wiewiórki połykają ludzi w Łodzi" Marzanna Zielińska FAKTY Łódź
      • marzanna_spod_kroplowki _____________Ratuuuuuuuuuuuuuuunku ! 23.07.04, 19:14
        jak w temacie -M_S_K
    • ab84 lol 23.07.04, 22:09
      dawno sie tak nie usmialam z rozmowy na forum :D:D:D:D
      • Gość: . Re: lol IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.04, 01:06
        Proszę Was, napiszcie w jakim parku takie rzeczyu się dzieją. Mieszkam w Łodzi
        od 10 lat i to przykre nie widziałem ani jednej wiewiórki w parku. A zmilą
        chęcią bym je zobaczył i pokarmił. O jakim parku jest mowa???
        • teufel Re: lol 24.07.04, 08:32
          To było w podwórku na Piotrkowskiej!!
      • teufel Re: lol 24.07.04, 08:33
        Mam nadzieję, że tez się przyczyniłem do tego:) Paweł S. za szybko odpuścił:/
        • ukalo Wiewiórki się zbroją! 24.07.04, 09:00
          Sprawa ma niewątpliwie ciąg dalszy: info.onet.pl/954747,11,item.html

Ja podejrzewam, że to te same wiewiórki...

Pozdrawiam, Łukasz
          • teufel Re: Wiewiórki się zbroją! 24.07.04, 09:13
            Jak podaje TAI: Wiewiórka Baśka, która miała fajny biust skumała się z Muktadą
            al Sadrem i planują zmasowany atak 11 sierpnia(prawdopodobnie w Tadeusza
            Kościuszkę na pl. Wolności). To ma byc ostrzeżenie na 2 dniprzed igrzyskami
            Ateny 2004.

Łonet.peel: Dziś w nocy po Piotrkowskiej defiladowało stado wiewiórek.
            Przywodca miał mały wąsik pod nosem, anie nie był to znany łódzki student Paweł
            S. Ogłaszamy rudy kolor w pięciostopniowej skali niebezpieczeństwa.
            • ukalo To nie koniec... 24.07.04, 09:32
              Ze swoich dobrych źródeł wiem, że wiewiórki są głodne i planują dalsze ataki, prawdopodobnie w centrum Łodzi :-)))))

Pozdrawiam, Łukasz
            • pawel-strzalka Re: Wiewiórki się zbroją! 24.07.04, 10:42
              ponieważ wiewiórki wydalily mnie ze swojego grona mogę wam powiedzieć w
              sekrecie, że Wiewiórka Baśka po skumaniu się z Mukładą al Sadrem założyła
              chustę na głowę, wsiadła na wielbłąda i popędziła szukać wiatru w polu,
              prawdopodobnie reszta wiewiórek, które obecnie zadomowily się w tunelu
              łódzkiego metra już jutro zaatakuje pomnik Tadeusza Kościuszki a ściślej mówiąc
              jego orzeszki... (ROTFL) Stado wiewiórek defiladujących minionej nocy ulicą
              Piotrkowską należy do zbrojnego ramienia tej organizacji domagającego się prawa
              dla wiewiórek do jeżdzenia czolgami po lesie łagiewnickim, jak tylko dowiem się
              coś wiecej to zaraz was poinformuję :)
        • ab84 Re: lol 24.07.04, 10:28
          a owszem, przyczyniles... czytam nowe posty i znow sie smieje :D:D
          • teufel Re: lol 24.07.04, 12:57
            ROTFL dziękuję. A dlaczego Ty się nie przyłączysz??
            • ab84 Re: lol 24.07.04, 19:52
              wole poczytac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka