Dodaj do ulubionych

Laserowe usuwanie tatuaży

25.07.13, 18:47
Laserowe usuwanie tatuaży oferuje sieradzki gabinet I-KOSMETYKA. Nie jest to szybki proces, niemniej jednak jest bardzo skuteczny przy większości typów tatuażu. Generalnie tatuaż może zostać całkowicie usunięty podczas zabiegów laserowych chyba, że znajduje się w warstwie podstawnej skóry lub w bliźnie.
Niechciany tatuaż można również tylko rozjaśnić – ograniczamy w ten sposób koszty, bo potrzeba na to mniejszej ilości zabiegów. Rozjaśnianie tatuażu wykonujemy wtedy gdy chcemy przykryć go nowym lub zmienić czy zmodyfikować obecny tatuaż (tzw. cover).

ZAPRASZAMY:

Specjalistyczny Gabinet
Kosmetyczno - Podologiczny
I-KOSMETYKA
www.ikosmetyka.eu
Obserwuj wątek
    • anul-a122 Re: Laserowe usuwanie tatuaży 23.05.14, 08:40
      Tatuaż usuwam w Consensusue jestem już po 3 zabiegu i 3/4 drogi za mną :) Polecam.
    • rogaliks1 Re: Laserowe usuwanie tatuaży 26.06.14, 23:07
      Witam ja usuwam tatuaż w Poznaniu.
      Gabinet spoko,najlepsze ceny w mieście bo porównywałem i najważniejsze że laser działa:)) mam całe ramię wydziarane i będę robić covera 2 zabiegi wystarczyły teraz czekam aż wszytko się wygoi i robię nowy tatoo:)) nie mogę się doczekać. polecam www.usuntattoo.com albo tel. 723 808 850
      albo 661 227 913. Pozdrawiam Mariusz
    • adamlg321 Re: Laserowe usuwanie tatuaży 23.07.15, 20:05
      Laserowe usuwanie tatuaży to niewątpliwie jeden z najlepszych wynalazków XXI-ego wieku :) Wszystkie najważniejsze informacje na temat tego zabiegu znajdziecie w tym artykule www.kreatywna.pl/uroda/niechciany-tatuaz-mozna-calkowicie-usunac-za-pomoca-lasera/
    • agac.ik Re: Laserowe usuwanie tatuaży 28.11.15, 15:24
      ja teraz zastanawiam sie nad usunieciem tatuazu w beauty med - teraz to klinika miracki. proponuja usuwanie tatuazy za pomoca lasera picosure - czytam, ze to jedna z bezpieczniejszych metod. ktoś moze próbował? pisza tez ze potrzeba od 3-6 sesji - od czego to zalezy?
    • przyciasa Re: Laserowe usuwanie tatuaży 17.10.17, 08:56
      Czy jeszcze usuwacie laserowo tatuaże w Sieradzu ? pytam bo wpis widze zę jest dość stary
    • gabikania Re: Laserowe usuwanie tatuaży 20.09.18, 10:42
      Witam również usuwałam tatuaż ale w Katowicach. Pigment ładnie się wybielał , a zabiegów miałam kilka za to krótko trwają. Lekarz robił mi zabieg laserem pikosekundowym i naprawdę bardzo skuteczny. Efekt wyszedł super , a pierwsze efekty już są widoczne po pierwszym zabiegu. Dlatego polecam doktora Marcina z Kliniki Zakrzewscy.
    • Gość: AM Re: Laserowe usuwanie tatuaży IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.20, 13:40
      Zapraszam do udziału w programie telewizyjnym o medycynie estetycznej, gdzie mamy możliwość usunięcia tatuażu. Link do castingu - trzyfilm.pl/pl/zgloszenie/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka