hubar 21.08.01, 21:41 Znasz jeszcze jakieś fajne minki (nie wiem jak to się nazywało, jakoś z angielskiego) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zonk19 Re: ;-) :-) ??? IP: *.toya.net.pl 21.08.01, 23:32 :-( ;-( a oto kot przewypas :) =^.^= Pozdrow. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: ;-) :-) ??? 09.11.01, 19:07 Taki fajny wątek, a tak głęboko schowany!!! Kto da więcej? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: ;-) :-) ??? 09.11.01, 19:14 kropka. napisał(a): > Kto da więcej? :)) Qrcze, gdzieś miałem Erowy slowniczek emotikon. Niech go tylko znajdę, to zasypię ten wątek gorzej niż "poleczki.dialup"! Pozdrowienia :)<////> - facet w beznadziejnym krawacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: ;-) :-) :* :D .... AFAIF :)P IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.11.01, 21:13 :-{) użytkownik ma wąsy 8-0 użytkownik jest zszokowany :-Q użytkownik jest palaczem :-* przesyłam Ci całusa! :-D śmieję się na całego! :-P pokazuję Ci język (*_*) jestem zakochany/zakochana #$%^@# użtykownik mówi cos niecenzyralnego 8-) użytkownik nosi okulary @>--->-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto link do mordek IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.11.01, 21:15 www.tele.pw.edu.pl/~dflaga/ Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: ;-) :-) :* :D .... AFAIF :)P 09.11.01, 21:43 Moja Droga Asystentka znakomicie mnie wyręczyła ;) Pozdrowienia od młodszego podkuchennego w fatalnym krawacie <\\\\>(-:=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: ;-) :-) (-: IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.11.01, 21:53 ZAMEK- jesteś kochany! przypomniałes mi o jednej rzeczy!!! osoby leworęczne (tak jak ja) mogą, a nawet powinny pisać emotikony w druga stonę, czyli np. (-: )-: Ale trochę trudno pokazac język "go dóry nogami" więc pozwole sobie napisać: :)P Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: ;-) :-) ??? 10.11.01, 12:57 a "p8" to mordka czy nick. Jeśli nick - to jaka mordka przedstawia "pB". pozdr. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: ;-) :-) ??? 10.11.01, 12:58 jasam napisał(a): > a "p8" to mordka czy nick. > Jeśli nick - to jaka mordka przedstawia "pB". p8 - zdziwiony okularnik w przekrzywionym berecie z antenką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ;-) :-) ??? 11.11.01, 20:02 A może każdy KaFeLek będzie miał swego emoticona? Dawajcie propozycje!!! Mój to może ?%> pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: ;-) :-) ??? IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.11.01, 20:31 HuBar- a może KaFeLki- sobie nawzajem wybiorą "mordki"? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: ;-) :-) ??? 11.11.01, 22:10 Fajny pomysł! :)) Ale HuBar w życiu na to nie pójdzie! Wiesz, jaka jego mordka byłaby skomplikowana?! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ;-) :-) ??? 12.11.01, 08:29 Ale Ty jesteś pewna że mnie znasz!!! Zgadzam się. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: ;-) :-) ??? 13.11.01, 16:57 hubar napisał(a): > Ale Ty jesteś pewna że mnie znasz!!! > > Zgadzam się. No i proszę. Jednak cię znam :)) Pozdrawiam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINNA Re: ;-) :-) ??? IP: 138.227.189.* 13.11.01, 09:29 Jeszcze sa takie: :o) ;o) Czyli ludziki z nosami "kartofelkami" pozdrowka //NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: ;-) :-) ??? IP: 62.233.138.* 13.11.01, 09:52 :-X - jak masz bredzic to lepiej sie nie odzywaj. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: ;-) :-) ??? IP: *.pai.net.pl 17.11.01, 18:01 (:-] skinhead -:-] punk *<:-> mikołaj :o) ...a to już moje logo Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: ;-) :-) ??? 17.02.02, 19:53 Znowu sprzątam na forum :) A moja mordka to :-? co znaczy, że właśnie palę sobie fajkę Pozdrawiam :-? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: ;-) :-) ??? 17.02.02, 20:02 Saper, jesteś niezastąpiony! Odgrzebuj fajne wątki, bo szkoda ich do lamusa, tym bardziej, że nowych forumowiczów moc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: ;-) :-) ??? IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 20:08 saper_ napisał(a): > Znowu sprzątam na forum :) saper_ napisał(a): > Znowu sprzątam na forum :) > A moja mordka to :-? co znaczy, że właśnie palę sobie fajkę > Pozdrawiam :-? Dawno - dawno temu na Compuserve używało się naprawdę wielopiętrowych smilesów, np.: 0={:-{) (zadowolony ChrisBTO w kucharskiej czapie, bo akurat smaży jajecznicę, z tupecikiem i wąsami) Byli artysci przesylający smilesy złożone z 20 - 30 znaków. Modemy były akustyczne, na 300 bodów/sek. Słuchawkę telefonu wkładało się w specjalne urządzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: ;-) :-) ??? 17.02.02, 21:13 Mam pewien adres na którym jest BARDZO DUŻO uśmieszków, na razie nie mogę się tam dostać, jak będę mieć dokładny link to go tu wrzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
grover Mam super stronkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.02, 21:28 Polecam tam jest wszystko:)) 66.201.69.207/smiley.cfm np. Homer Simpson (_8^(I) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Mam super stronkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.02, 22:00 grov, zajebista, wrzuciłem linka na stronę aha, dzięki za Homera:)) Ciekawe jak wygląda Marge:))))))))))) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Mam super stronkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.02, 22:09 tam są gdzieś akronimy też polecam Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Marge Simpson wygląda tak: 17.02.02, 22:25 saper_ napisał(a): > @@@@:-) Ale założę się, że nie ma tam starego Moe:))))))))))))))))))) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Starego Moe nie ma, ale... 17.02.02, 22:36 za to Pinokio wygląda tak: :----) a Darth Vader to: C8<] zaś Adam Małysz: \\*_*// Powinienem jeszcze poprawić swoją mordkę: 8-? , a gdy chodzę po ulicy to wyglądam tak: /8-? Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Starego Moe nie ma, ale... 17.02.02, 22:40 To widzę, że wam radochę zrobiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Starego Moe nie ma, ale... 17.02.02, 22:44 grover napisał(a): > To widzę, że wam radochę zrobiłem... Dzięki stary:))))))) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Starego Moe nie ma, ale... 17.02.02, 22:52 grover napisał(a): > Dla Ciebie wszystko Dzięki za zaufanie:))), ale to chyba nie są oświadczyny :))))))))))))))))))))))??? panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Starego Moe nie ma, ale... 17.02.02, 22:56 p8 napisał(a): > Dzięki za zaufanie:))), ale to chyba nie są > oświadczyny :))))))))))))))))))))))??? > panBozia Teraz Ty mi zaufaj: Z całą pewnością NNNNIIIIIEEEEEE:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Starego Moe nie ma, ale... 17.02.02, 22:57 grover napisał(a): > p8 napisał(a): > > > > Dzięki za zaufanie:))), ale to chyba nie są > > oświadczyny :))))))))))))))))))))))??? > > > panBozia > > Teraz Ty mi zaufaj: Z całą pewnością NNNNIIIIIEEEEEE:))))))) hihihihihihihi, dobry joke to był:))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Starego Moe nie ma, ale... 17.02.02, 22:50 No cóż, ja korzystam ze wspomnianego już słowniczka Ery ale linki też są fajne Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: ;-) :-) ??? 24.03.02, 20:10 Podczas romowy z Tulką i (nieco wcześniej) kaha_org na czacie, zastanawialiśmy się nad mordką oznaczającą pukanie się w głowę. Wymyśliłem coś takiego !:-) Ciekawe, czy się przyjmie? A może już istnieje mordka określająca czynność pukania się w głowę? Ktoś z forumowiczów widział coś takiego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ;-) :-) ??? 24.03.02, 20:53 Ja nigdy nie musiałem się pukać w głowę ale jak będę musiał to na pewno urzyję !:-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ;-) :-) ??? 24.03.02, 21:16 Jak masz katar to może :~( albo :~) o ile masz dobry humor. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha_org Re: ;-) :-) ??? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 21:52 Saper, jesteś kochany!!! Na gwałt potrzebuje takiej emotikonki... by przekonać kogoś, że opowiada wierutne bzdury. Pozdrawiam bardzo serdecznie i szczerze dziękuję. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: ;-) :-) ??? 24.03.02, 22:02 Cieszę się, że na coś się przydałem ;) Tylko proszę nie używaj !:-) jak będziemy na czacie rozmawiać ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: ;-) :-) ??? 24.03.02, 23:15 A wiecie jak się bije obiema rękoma po głowie !i:) Grover Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ;-) :-) ??? 12.06.02, 20:04 Wczoraj była wojna minowa ;-) Może ktoś zapamiętał co to znaczyło: (-:C pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ;-) :-) ??? 13.06.02, 12:34 hihi ale nie wiem czemu tamta wersja bardziej mi się podoba. Inną sprawa, czemu właśnie Ty odpisałaś mi?? :-))) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.imi Re: ;-) :-) ??? IP: *.pik / *.pik.gliwice.pl 13.06.02, 15:36 Spotkałem się kiedyś z taką laską-zalotnicą: &;-)-3-< ...a także rockowym muzykiem...: =;-o-<?< ...to z kolei pasuje do mojej fryzury (i niczym nie uzasadnionego optymizmu)...: @;-)H ...na koniec jeszcze "przytulanie" - przydaje się w konwersacjach z osobą zdołowaną: O<>O ... jest jeszcze parę, ale bardzo nieprzyzwoitych Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixtlilto Re: ;-) :-) ??? IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.09.02, 14:35 Podrzucam ten wątek, bo: 1. jest super (przeczytajcie od góry do dołu) 2. znalazłam inną stronkę z mordkami. [ nextweb.pl/~sms/sms/sms.php?tr=skroty ] Zobaczcie co oznacza: c\_/ (no może wszyscy prócz Kropki.!) :/ Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: ;-) :-) ??? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 18:32 Tak lepiej zeby kropka nie patrzyła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn A wiecie że... 29.09.02, 09:02 ... 20 lat temu pracownik IBM Scott Fahlman po raz pierwszy na świecie użył w wiadomości emoticonu :-) (za Newsweek'iem) Odpowiedz Link Zgłoś